Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.852
- Πόντοι
- 12.756
θα του παρουν ολα τα ζωτικα οργαναστειλτους στον αθηναιο τελος του μηνα πληρωνεται
1 χιλιαρικο να παιρνει το πολυ , ουτε για τα βασικα δεν φτανουν
θα του παρουν ολα τα ζωτικα οργαναστειλτους στον αθηναιο τελος του μηνα πληρωνεται
απο το πρωι εχω πληρωσει 4.350 ΕΥΡΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ
θα σε γαμησω γκαντεμη
και ακομα δεν εχω ανοιξει καμια 10αρια emails
Στειλτα σε μένα.Πρεπει να ρωτησω και τον λογιστη αν ολα αυτα που μου στελνει πρεπει να τα πληρωσω ή καποια ειναι για πιστολι και απλα μου τα στελνει ενημερωτικα![]()
μετα την Καλαμακίου το αμαξι μπλοκαρει τροχουςΠέρασμα από την παλιά γειτονιά του Νίπλη (Περιστέρι) φαγητό στον Τραβόλτα...όμορφα...![]()
Mε gps πήγα και γύρισα...μετα την Καλαμακίου το αμαξι μπλοκαρει τροχους
πηγες πατρικό σου ? να εισπραξεις τα νοικια και να δεις τους παιδικους σου φίλους με τις αεροτομες και τα νεον κατω απο τα αυτοκινητα τους ?
ή να φτιαξεις το σαμπγουφερ ?
μην χαλας μπαταρια , παει και μονο του το Lada Samara που έχεις , τον ξερει τον δρομο για το σπιτιMε gps πήγα και γύρισα...![]()
![]()
![]()
Έχεις χαιρετίσματα από πλατεία Μπουρναζίου...μην χαλας μπαταρια , παει και μονο του το Lada Samara που έχεις , τον ξερει τον δρομο για το σπιτι
μπηκες με πορτες πλαγιαστος ? ποσες στροφες εκανες με το αριστερο χερι εξω απο το παραθυρο να χαιρετας το κοινό σου ?Έχεις χαιρετίσματα από πλατεία Μπουρναζίου...![]()
![]()
![]()
Στηρίζω Τσαλίκι εκεί...σου στέλνει φιλάκια...σε σε σε σε...μπηκες με πορτες πλαγιαστος ? ποσες στροφες εκανες με το αριστερο χερι εξω απο το παραθυρο να χαιρετας το κοινό σου ?
Θα βάλω και νόβα από τό καλοκαίρι είμαι ενήμεροςΣτειλτα σε μένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθήναιε κοίτα εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Premier League: It’s coming home για τις επόμενες 6 σεζόν αποκλειστικά στο Novasports!
H Premier League, το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως, επιστρέφει αποκλειστικά στο Novasports!που θα βλέπεις Αγγλία.
ειδες που δεν βγαινει το Περιστερι απο μέσα σου , μεχρι και σε αυτο παρέμεινες σκαρμογυφτοςΣτηρίζω Τσαλίκι εκεί...σου στέλνει φιλάκια...σε σε σε σε...![]()
![]()
![]()
Αν κουράζεσαι να πληρώνεις φέρτα σε μένα να κανονίσω εγώ φίλε ?ειδες που δεν βγαινει το Περιστερι απο μέσα σου , μεχρι και σε αυτο παρέμεινες σκαρμογυφτος
εγω στηριζω Ανχελιτα , και σερααααα σεραααααααα
τελεια , θα σου στειλω IBAN , ποσο κτλ , εσυ βάλε τα λεφταΑν κουράζεσαι να πληρώνεις φέρτα σε μένα να κανονίσω εγώ φίλε ?
Ούτε το συνάχι μου δεν σου δίνω όχι λεφτά κιόλαςτελεια , θα σου στειλω IBAN , ποσο κτλ , εσυ βάλε τα λεφτα
ποσα μπαλακια εκανες με τις μυξες σου σημερα ?Ούτε το συνάχι μου δεν σου δίνω όχι λεφτά κιόλας
Σιχαθηκα ρε μαλακαποσα μπαλακια εκανες με τις μυξες σου σημερα ?
τις κολλησες πισω απο το τιμόνι ? να τις βρεις αυριο ξερες ?