awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
γεια σας παιδια τι μου κανετε
???
στακιαρρ
με εναν αναγραμματισμο θα δειτε οτι σας βριζω
να υποθέσω ότι είχε θετική έκβαση το (διπλό) ραντεβού σας;
γεια σας παιδια τι μου κανετε
???
στακιαρρ
με εναν αναγραμματισμο θα δειτε οτι σας βριζω
50000 ευρώ πρέπει να βάλω ενέχυρο μέχρι και τα νύχια μου τυπε ας πουλήσει ο νιπλης τι Φιλιππινέζα να στα δώσει εν ανάγκη μαζί την καφετιέρα και τον διάδρομο
η ζημια ειχε γινει.Τα σκούπισε μετά ο "από Μηχανής Θεός".
Ρε νιαμού έχω ρωτήσει πολλά επιφανή μέλη για νταρντάνα milf+ και μου έχουν πει όλοι την Ίζα.
Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει άλλη σε αυτή την κατηγορία; (μην μου πείτε Stela Sirena, λείπει)
Άγιε Διευθυντή ευχαριστώ,Μόνικα.
πολυ θα ηθελα πουσυ,στραπονιαρη,να τους ειχα Μακρονησο τωρα να τους δερνουν τα κυματα και να πινουν αφαλατωμενο νερο κατακοποι απο σπασιμο πετρωνΣε ανεχόμαστε.![]()
Άγιε Διευθυντή ευχαριστώ,
εννοείτε την κοπέλα που δέχεται στον χώρο της, σωστά;
Αποφεύγω να πηγαίνω στον χώρο της κοπέλας, και νομίζω η συγκεκριμένη είναι κάπου καρακέντρο τρέχα γύρευε. Πάντως είναι πράγματι χυμώδης, σωστή η σκέψη σας.Ναι.
Αλλά δεν έχω ιδίαν πείρα.
Long Islandπολυ θα ηθελα πουσυ,στραπονιαρη,να τους ειχα Μακρονησο τωρα να τους δερνουν τα κυματα και να πινουν αφαλατωμενο νερο κατακοποι απο σπασιμο πετρων
ξηγηθηκες αγριαδα? η κοτα?Ειχα παει σε μια που δεχοτανε στο χωρο της και οταν εφευγα με περιμενε ο απο κατω της στις σκαλες και με ρωταγε αμα γαμησα καλα με υφος τσαμπουκα.![]()
τον κερασε 2 ταβορακιαξηγηθηκες αγριαδα? η κοτα?
Οχι τον εγραψα στα αρχιδια μου, αμα εκανε κινηση μια μπουνια τον ειχα.ξηγηθηκες αγριαδα? η κοτα?
επρεπε.Οχι τον εγραψα στα αρχιδια μου, αμα εκανε κινηση μια μπουνια τον ειχα.
Σιγα μην ξεκινησω σκηνικο σε ξενη πολυκατοικια.
Το αντιθετο ρε αφου γαμησα ειχα ηρεμησει.επρεπε.
αφου γαμησες να εδερνες κιολας
εγω θα του ελεγα ανατριχιαστικες λεπτομεριες της συναντησηςΕιχα παει σε μια που δεχοτανε στο χωρο της και οταν εφευγα με περιμενε ο απο κατω της στις σκαλες και με ρωταγε αμα γαμησα καλα με υφος τσαμπουκα.![]()
Δεν χρειαζεται ακουγε αυτος το κρεβατι πως ετριζε και πρεπει να του ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι.εγω θα του ελεγα ανατριχιαστικες λεπτομεριες της συναντησης![]()
Ναι το τσιτσιΝηστευεις μωρη γαμιολα;
Άντε ντε στ οι τέλος θα πηδήξουμε από το παράθυροεγραψα,ελαλησα και θα πραξω![]()