Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Αφου ο μαλακας ρωταει για γριες που ψωνιζουν ζιγκολο.ρε μαλακα δεν μας λυπάσαι ?
αφου πρωτα μας λες νταρντανα και μετα μας παραπεμπεις σε πορνοσταρ που μονο νταρντανα δεν ηταν.Ρε νιαμού έχω ρωτήσει πολλά επιφανή μέλη για νταρντάνα milf+ και μου έχουν πει όλοι την Ίζα.
Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει άλλη σε αυτή την κατηγορία; (μην μου πείτε Stela Sirena, λείπει)
Αυτοί οι αδύνατοι σωματότυποι δεν μου αρέσουν, παντού πιάνεις πέτσα, τα ανεβάζω για εσάς, όχι για εμένα.αφου πρωτα μας λες νταρντανα και μετα μας παραπεμπεις σε πορνοσταρ που μονο νταρντανα δεν ηταν.
Όχι ρε, κοντοσούβλι θέλω όχι τσιχλόφουσκεςΓαμησε τα milf ρε, 25χρονες με σφιχτο κωλαρακι πηδα.
Ετσι σε ξανθο εμοιαζε η τελευταια μου επισκεψη στη φυλης.Αυτά τα ανεβάζω για εσάς, όχι για εμένα.
Εγώ παίζω μπαλίτσα εδώ:
![]()
Εχεις παθει αλτσχαιμερ ? αυτη δεν ειναι νταρντανα , το σωστο κοντοπουτανο ειναι.Αυτά τα ανεβάζω για εσάς, όχι για εμένα.
Εγώ παίζω μπαλίτσα εδώ:
![]()
δεν την λες σφιχτοκωλα.Εχεις παθει αλτσχαιμερ ? αυτη δεν ειναι νταρντανα , το σωστο κοντοπουτανο ειναι.
Για σχεση και εγω τετοια θα γουσταρα αλλα για γαμησια ωραια ειναι και τα κοντοπουτανα.εδω εγω
![]()
Το πιστευω οτι οι ρωσιδες ειναι οι πιο ομορφες, αν και εχω γνωρισει και ελληνιδες μουναρες και πολωνεζα.Κανενας απο τους δυο δε με ενθουσιαζει. Πιο κοντα στο 1991 θα ημουν.
1991 η κανα ελαφι ρωσικο.
σε καθε χωρα εχει μουναρες.Το πιστευω οτι οι ρωσιδες ειναι οι πιο ομορφες, αν και εχω γνωρισει και ελληνιδες μουναρες και πολωνεζα.
Προς το παρόν, μόνο κώλο στον διευθυντή σας βλέπω να δίνετε.![]()
Χριστινα(δρακουμελ)?????Ρε νιαμού έχω ρωτήσει πολλά επιφανή μέλη για νταρντάνα milf+ και μου έχουν πει όλοι την Ίζα.
Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει άλλη σε αυτή την κατηγορία; (μην μου πείτε Stela Sirena, λείπει)