athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.317
- Πόντοι
- 12.756
Νηστευεις μωρη γαμιολα;Χριστινα(δρακουμελ)?????
Νηστευεις μωρη γαμιολα;Χριστινα(δρακουμελ)?????
Νηστευεις μωρη γαμιολα;
πλακα θα ειχε να ποσταρανε τα μουτρα ασχετου, αχαχαχα
ειχε πει βεβαια λεπτομερειες για δουλειες , οποτε ισως ετσι ξεκινησαν να ψαχνουν. βεβαια πολλοι ανθρωποι θα ηταν πιθανοι στοχοι
Αγαπητέ κύριε διευθυντά.
Παρήγγειλα τα νέα εμβόλια μίας δόσης.
Θα τα έχουμε στις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Καλησπερίζω όλο το ιατρικό προσωπικό.
το διαβαζω ενα χρονο πρωτου γραφτω το ειχε πει ο σεβαστος κυριος καλογερος.Και εσείς για να έχουμε καλό ρώτημα πως γνωρίζετε γεγονότα προ τετραετίας-πενταετίας αφού μας διαβάζετε για κάνα χρόνο πριν εγγραφείτε;![]()
ιδεα δεν εχω![]()
???ε θα σεκαι θα σε
![]()
ολα θα γινουν ΟΛΑ στο μελι-λαδι???
Ολο λογια 1.5 χρονο τωρα?????
Τι εννοείς γερο μας κοροϊδεύει τόσο καιρό δεν τον λένε τραμουντανα;Σε ιστότοπο που είχε αναρτήσει το βιογραφικό του, μαζί με φωτογραφία.
Ήξεραν προφανώς το αληθινό του όνομα γιατί τους το μετέφερε ο Παπαζόλης.![]()
??????ολα θα γινουν ΟΛΑ στο μελι-λαδι![]()
αυτο βεβαια ειναι ποινικο αδικημα. ειναι διαρροη προσωπικων δεδομενωνΣε ιστότοπο που είχε αναρτήσει το βιογραφικό του, μαζί με φωτογραφία.
Ήξεραν προφανώς το αληθινό του όνομα γιατί τους το μετέφερε ο Παπαζόλης.![]()
ετοιμασε 50000 ευρω εσυ τα θελω μεχρι την αλλη Παρασκευη...τι θα τα κανειςτα λεφτα μαζι σου θα τα παρεις ;ο νιπλης θα τα κανει ατμο ολα ο μουνης δωσε εσυ τουλαχιστονΤι εννοείς γερο μας κοροϊδεύει τόσο καιρό δεν τον λένε τραμουντανα;
το διαβαζω ενα χρονο πρωτου γραφτω το ειχε πει ο σεβαστος κυριος καλογερος.
εγω δεν αποκαλυψα ποτε απο ποτε διαβαζω το σαιτ.
Ακομα και αν ειχα πει κατι τετοιο, θα μπορουσα απλα να ειχα κοιταξει παλαιοτερες αναρτησεις.
θυμαμαι παντως τσακωμους του κ. Τραμουντανα και απειλες οτι θα εριχνε στο ποταμι (το ονοματησε κιολας) συγκεκριμενα ατομα που εδειχναν την περιοχη στην οποια εμενε.
εγραψα,ελαλησα και θα πραξω??????
Τι εννοείς γερο μας κοροϊδεύει τόσο καιρό δεν τον λένε τραμουντανα;
Και εσείς για να έχουμε καλό ρώτημα πως γνωρίζετε γεγονότα προ τετραετίας-πενταετίας αφού μας διαβάζετε για κάνα χρόνο πριν εγγραφείτε;![]()
50000 ευρώ πρέπει να βάλω ενέχυρο μέχρι και τα νύχια μου τυπε ας πουλήσει ο νιπλης τι Φιλιππινέζα να στα δώσει εν ανάγκη μαζί την καφετιέρα και τον διάδρομοετοιμασε 50000 ευρω εσυ τα θελω μεχρι την αλλη Παρασκευη...τι θα τα ακνεις τα λεφτα μαζι σου θα τα παρεις ;ο νιπλης θα τα κανει ατμο ολα ο μουνης δωσε εσυ τουλαχιστον
οφειλω να παραδεχτω πως ενιοτε απολαμβανω της ημιγυμνες φωτο, σπανια ομως ξεπερνω την ντροπαλη μου φυση και σχολιαζω...Σαφώς.
Έιστε ένας αναγνώστης που μπήκε σε πουτανοσάιτ για να διαβάσει τα νήματα που αφορούν την πολιτική, και συγκεκριμμένα σας κέρδισαν οι λογοτεχνικές εμπεριστατωμένες και ευγενείς χριστοπαναγίες του Τραβαμούνη με τον Υπερπόντικα.
Λογικότατο το βρίσκω.![]()
αυτο βεβαια ειναι ποινικο αδικημα. ειναι διαρροη προσωπικων δεδομενων