baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
exv balei sto matι μια ταινια με την αδυναμια μου την μουναρα λιζ χαρλει.Δες το bad santa να ισοπεδωθείς αν δεν το έχεις δει.Την unrated έκδοση
exv balei sto matι μια ταινια με την αδυναμια μου την μουναρα λιζ χαρλει.Δες το bad santa να ισοπεδωθείς αν δεν το έχεις δει.Την unrated έκδοση
ΓΑΜΑΕΙ..και το 2 ηταν καλοΔες το bad santa να ισοπεδωθείς αν δεν το έχεις δει.Την unrated έκδοση
και με τι θα με πληρωσεις με καφε?Να σε παρουμε τηλεφωνο για καμια "βλαβη" να γλιτωσεις το μαρτυριο
σου την προτεινω ανεπιφυλακτα. αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.
prince of bel air.
Εγω φταιω,που προτεινα λυση να αποφυγεις τις μελο ταινιες.Αν δεν μπορεις να τις αποφυγεις,δες και αυτηνκαι με τι θα με πληρωσεις με καφε?
μιλααα ομορφαααα μην σου γαμησωωωωω τα ούλα ενα ενα
Εγω φταιω,που προτεινα λυση να αποφυγεις τις μελο ταινιες.Αν δεν μπορεις να τις αποφυγεις,δες και αυτην
https://www.imdb.com/title/tt13354204/
Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?αμερικα ποιος εχει παει?
αν ζουσατε αμερικη που θα θελατε να μενετε?
μιλααα ομορφαααα μην σου γαμησωωωωω τα ούλα ενα ενα
Buenos Aires.αμερικα ποιος εχει παει?
οχι ρε απλα εγραψα μπελ ερ και θυμηθηκα αμερικανικες σειρεςΨάχνεις κάτι συγκεκριμένο?
οπου πει ο Τροβα ο ποδολαγνοςαμερικα ποιος εχει παει?
στη γεφυρα του μπρονξ απο κατω αγκαλια με αθηναιο.οπου ο Τροβα ο ποδολαγνος
στον γαμο σου θα σου κανω βαρβατο φακελο δωρο πιστευω θα μπορεσεις να πας Ν.Υορκηοχι ρε απλα εγραψα μπελ ερ και θυμηθηκα αμερικανικες σειρες
μπεβερλι χιλς
μπελ ερ
σαντα μπαρμπαρα
και εχουμε και χροστουγεννα που ολοι μιλανε για την νεα υορκη ναι αναρωτιεμαι που θα ηταν καλυτερα.
για ταξιδι αν εννοεις δεν το σκεφτομαι δεν εχω τα χρηματα και τον χρονο.
στη γεφυρα του μπρονξ απο κατω αγκαλια με αθηναιο.
Να πάει Αυστρία που έχουν και λοκ ντάουν....οπου πει ο Τροβα ο ποδολαγνος
Τώρα είναι ότι πρέπει μια ΝΥ, με συνωστισμό ανεμβολίαστων ψεκασμένων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς...οχι ρε απλα εγραψα μπελ ερ και θυμηθηκα αμερικανικες σειρες
μπεβερλι χιλς
μπελ ερ
σαντα μπαρμπαρα
και εχουμε και χροστουγεννα που ολοι μιλανε για την νεα υορκη ναι αναρωτιεμαι που θα ηταν καλυτερα.
για ταξιδι αν εννοεις δεν το σκεφτομαι δεν εχω τα χρηματα και τον χρονο.
Κοιτα να δεις,που επειδη ψαρωσε κατι νεοπλουτους τον τρεχουν.Εδω θα τον στελναμε "Μυκονοοος" ή διακοπες Γερμανια