athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.921
- Πόντοι
- 12.756
γαμιολα τσακω φλοκιαπολλες πουτανες εμφανιστηκαν σημερα στα αθλητικα,τι εγινε?
γαμιολα τσακω φλοκιαπολλες πουτανες εμφανιστηκαν σημερα στα αθλητικα,τι εγινε?
Τους βγάλαμε από τις τρύπες τουςπολλες πουτανες εμφανιστηκαν σημερα στα αθλητικα,τι εγινε?
Memento mori.Aaaooo... frocio!!!
Ma va a morri ammazzato!!!
Έβαλα τον σέσκουλα σε χορτόπιτα χθες...γαμιολα τσακω φλοκια
καταντια μονο αυτο εχω να πω εχω πουτανες και εκτος φορουμ εμφανιστηκαν και στην ισοπαλια δεν ντρεπονται καθολου την ισοπαλια της εχουν για κατορθωμα. και στις αλλες πουτσες απαντανε α δεν ασχολουμε με αθλητικα.Τους βγάλαμε από τις τρύπες τους
Aaaooo... frocio!!!
Ma va a morri ammazzato!!!
Πάρτε όλοι από μια αναφορά που μιλάτε Αλβανικά στο σαι....Memento mori.
και η μανουλα μου τον εβαζε σε σπανακοπιτες και αλλες πιτεςΈβαλα τον σέσκουλα σε χορτόπιτα χθες...
καταντια μονο αυτο εχω να πω εχω πουτανες και εκτος φορουμ εμφανιστηκαν και στην ισοπαλια δεν ντρεπονται καθολου την ισοπαλια της εχουν για κατορθωμα. και στις αλλες πουτσες απαντανε α δεν ασχολουμε με αθλητικα.
παω να ξαναδω το λαστ κριστμας να το εμπεδωσο. σου προτεινω να το δεις θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.γαμιολα τσακω φλοκια
ποσο καλυτερο;εχω αγγιξει την τελειοτηταπαω να ξαναδω το λαστ κριστμας να το εμπεδωσο. σου προτεινω να το δεις θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
Ποιος ασχολείται με τ' αθλητικά?καταντια μονο αυτο εχω να πω εχω πουτανες και εκτος φορουμ εμφανιστηκαν και στην ισοπαλια δεν ντρεπονται καθολου την ισοπαλια της εχουν για κατορθωμα. και στις αλλες πουτσες απαντανε α δεν ασχολουμε με αθλητικα.
o ma ce pergola il ristoranti.Πάρτε όλοι από μια αναφορά που μιλάτε Αλβανικά στο σαι....
να φανταστεις προχθες που τελειωσε η ταινια σκεφτηκα να σου δανεισω τα τρια που ηθελες.ποσο καλυτερο;εχω αγγιξει την τελειοτητα
Σκέψου τι μπούλινγκ έχει φάει από την μέλλουσα σύζυγο για να το ξαναβλέπει...ποσο καλυτερο;εχω αγγιξει την τελειοτητα
Να το βλέπεις ΔΤΠ και μία επανάληψη την Κυριακή πριν το φαγητό.παω να ξαναδω το λαστ κριστμας να το εμπεδωσο. σου προτεινω να το δεις θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
Πάρτε όλοι από μια αναφορά που μιλάτε Αλβανικά στο σαι....
σου την προτεινω ανεπιφυλακτα. αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.Σκέψου τι μπούλινγκ έχει φάει από την μέλλουσα σύζυγο για να το ξαναβλέπει...
αιμα δακρυα και ιδρωτας..φαντασου αρχιζω και τον συμπονω μεχρι και εγωΣκέψου τι μπούλινγκ έχει φάει από την μέλλουσα σύζυγο για να το ξαναβλέπει...
μα κε κουλ μπελ α Νιπλης...o ma ce pergola il ristoranti.
prince of bel air.μα κε κουλ μπελ α Νιπλης...
Δες το bad santa να ισοπεδωθείς αν δεν το έχεις δει.Την unrated έκδοσησου την προτεινω ανεπιφυλακτα. αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.
Να σε παρουμε τηλεφωνο για καμια "βλαβη" να γλιτωσεις το μαρτυριοσου την προτεινω ανεπιφυλακτα. αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.
Η καλύτερη εορταστική ταινία είναι το Die hard 2.σου την προτεινω ανεπιφυλακτα. αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.