athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.755
- Πόντοι
- 12.756
γαμιολα τσακω φλοκιαπολλες πουτανες εμφανιστηκαν σημερα στα αθλητικα,τι εγινε?![]()
![]()
![]()

γαμιολα τσακω φλοκιαπολλες πουτανες εμφανιστηκαν σημερα στα αθλητικα,τι εγινε?![]()
![]()
![]()
Τους βγάλαμε από τις τρύπες τουςπολλες πουτανες εμφανιστηκαν σημερα στα αθλητικα,τι εγινε?![]()
![]()
![]()
Memento mori.Aaaooo... frocio!!!
Ma va a morri ammazzato!!!
Έβαλα τον σέσκουλα σε χορτόπιτα χθες...γαμιολα τσακω φλοκια![]()
καταντια μονο αυτο εχω να πω εχω πουτανες και εκτος φορουμ εμφανιστηκαν και στην ισοπαλια δεν ντρεπονται καθολου την ισοπαλια της εχουν για κατορθωμα.Τους βγάλαμε από τις τρύπες τους![]()
Aaaooo... frocio!!!
Ma va a morri ammazzato!!!
Πάρτε όλοι από μια αναφορά που μιλάτε Αλβανικά στο σαι....Memento mori.![]()
και η μανουλα μου τον εβαζε σε σπανακοπιτες και αλλες πιτεςΈβαλα τον σέσκουλα σε χορτόπιτα χθες...![]()
καταντια μονο αυτο εχω να πω εχω πουτανες και εκτος φορουμ εμφανιστηκαν και στην ισοπαλια δεν ντρεπονται καθολου την ισοπαλια της εχουν για κατορθωμα.![]()
![]()
και στις αλλες πουτσες απαντανε α δεν ασχολουμε με αθλητικα.
![]()
παω να ξαναδω το λαστ κριστμας να το εμπεδωσο.γαμιολα τσακω φλοκια![]()
ποσο καλυτερο;εχω αγγιξει την τελειοτηταπαω να ξαναδω το λαστ κριστμας να το εμπεδωσο.σου προτεινω να το δεις θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
![]()
Ποιος ασχολείται με τ' αθλητικά?καταντια μονο αυτο εχω να πω εχω πουτανες και εκτος φορουμ εμφανιστηκαν και στην ισοπαλια δεν ντρεπονται καθολου την ισοπαλια της εχουν για κατορθωμα.![]()
![]()
και στις αλλες πουτσες απαντανε α δεν ασχολουμε με αθλητικα.
![]()
o ma ce pergola il ristoranti.Πάρτε όλοι από μια αναφορά που μιλάτε Αλβανικά στο σαι....![]()
![]()
![]()
να φανταστεις προχθες που τελειωσε η ταινια σκεφτηκα να σου δανεισω τα τρια που ηθελες.ποσο καλυτερο;εχω αγγιξει την τελειοτητα![]()
Σκέψου τι μπούλινγκ έχει φάει από την μέλλουσα σύζυγο για να το ξαναβλέπει...ποσο καλυτερο;εχω αγγιξει την τελειοτητα![]()
Να το βλέπεις ΔΤΠ και μία επανάληψη την Κυριακή πριν το φαγητό.παω να ξαναδω το λαστ κριστμας να το εμπεδωσο.σου προτεινω να το δεις θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
![]()
Πάρτε όλοι από μια αναφορά που μιλάτε Αλβανικά στο σαι....![]()
![]()
![]()
σου την προτεινω ανεπιφυλακτα.Σκέψου τι μπούλινγκ έχει φάει από την μέλλουσα σύζυγο για να το ξαναβλέπει...![]()
αιμα δακρυα και ιδρωτας..φαντασου αρχιζω και τον συμπονω μεχρι και εγωΣκέψου τι μπούλινγκ έχει φάει από την μέλλουσα σύζυγο για να το ξαναβλέπει...![]()
μα κε κουλ μπελ α Νιπλης...o ma ce pergola il ristoranti.![]()
Δες το bad santa να ισοπεδωθείς αν δεν το έχεις δει.Την unrated έκδοσησου την προτεινω ανεπιφυλακτα.αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.
![]()
Να σε παρουμε τηλεφωνο για καμια "βλαβη" να γλιτωσεις το μαρτυριοσου την προτεινω ανεπιφυλακτα.αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.
![]()
Η καλύτερη εορταστική ταινία είναι το Die hard 2.σου την προτεινω ανεπιφυλακτα.αντε να μαζεψω καποιες δουλειες που εχω για να αραζω να βλεπω ταινιαρες χριστουγεννων.
![]()