celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.226
- Πόντοι
- 6.056
A,ωστε τα ειδες τα πμ,ε?Παντα Ζεμπου , ΠΑΝΤΑ
A,ωστε τα ειδες τα πμ,ε?Παντα Ζεμπου , ΠΑΝΤΑ
Γαμιεσαι. Πάντα Νιπλη, ΠΑΝΤΑΠαντα Ζεμπου , ΠΑΝΤΑ
Τωρα τρώω, Νιπλη. Διπλά κάθεται ένα 150αρι-200αρι. Αν τα καταφέρω θα στο στείλω....παλι δεν τραβαει το νημα , ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ
γαμιέστε
για συνεχιζεις να τρως πρεπει να ειναι νορμαλ.... για στειλεΤωρα τρώω, Νιπλη. Διπλά κάθεται ένα 150αρι-200αρι. Αν τα καταφέρω θα στο στείλω....
Δύσκολο, δεν τα κατάφερα.για συνεχιζεις να τρως πρεπει να ειναι νορμαλ.... για στειλε
αχρηστος εντελως και σε αυτοΔύσκολο, δεν τα κατάφερα.
Δες πμ ρε καριόλη και μετά ξανά πες μουαχρηστος εντελως και σε αυτο
τσιμπαει και παραπανω παντως ανετα ... λογο ξινιλας τα ε΄διναΤωρα τρώω, Νιπλη. Διπλά κάθεται ένα 150αρι-200αρι. Αν τα καταφέρω θα στο στείλω....
Αυτό που σου έστειλα είναι άλλο. Το αποψινο δεν τα κατάφερα.. ήδη έχω αρχίσει να ρίχνω καντήλια.τσιμπαει και παραπανω παντως ανετα ... λογο ξινιλας τα ε΄δινα
Μια δουλειά είχες να κάνεις !! ΜιαΑυτό που σου έστειλα είναι άλλο. Το αποψινο δεν τα κατάφερα.. ήδη έχω αρχίσει να ρίχνω καντήλια.
Έχω εμπόδιο μπροστά μου ένα μαγκάνι απο πηγάδι. (Σοβαρά μιλάω) έπρεπε να μετακινηθω κάπως. Δεν ήταν εύκολο.Μια δουλειά είχες να κάνεις !! Μια
ειδες που εισαι μαλάκας ? !!!!Έχω εμπόδιο μπροστά μου ένα μαγκάνι απο πηγάδι. (Σοβαρά μιλάω) έπρεπε να μετακινηθω κάπως. Δεν ήταν εύκολο.
Δεν είναιαυτη ειναι δικη μου.
Είδες που είσαι αρχιμαλάκας; Το ταμείο είχε τοίχο μπροστά.ειδες που εισαι μαλάκας ? !!!!
αν καθόσουν στο ταμείο θα ειχες μια χαρά οπτική
δεν ξερεις να καθεσαι στρατηγικά
Aaaooo... frocio!!!come lo ucciderai?