barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.350
- Πόντοι
- 5.506
Επί τω έργωειναι ξενυχτης ολο το βραδυ επλενε στα πλυντηρια
Επί τω έργωειναι ξενυχτης ολο το βραδυ επλενε στα πλυντηρια
Αλήθεια δηλαδή ότι τη στήνει στο Λαμπίκο στη Βουλιαγμένης και με 2 ευρώ αναλαμβάνει τη χαμαλοδουλειά για να μην βρέχεσαι εσύ...ειναι ξενυχτης ολο το βραδυ επλενε στα πλυντηρια
Τι είναι το λαμπικο ;Αλήθεια δηλαδή ότι τη στήνει στο Λαμπίκο στη Βουλιαγμένης και με 2 ευρώ αναλαμβάνει τη χαμαλοδουλειά για να μην βρέχεσαι εσύ...
καλα του ειπες αλλα μην βριζουμεΚαλημέρα ήθελα να του γράψω , μου ξέφυγε μάν
Άσε ρε που κάνεις πως δε ξέρεις...Τι είναι το λαμπικο ;
Τι είναι ρε μπαγλαμά ;Άσε ρε που κάνεις πως δε ξέρεις...
σου πουλανε ενα λαστιχο για 5 λεπτα και πλενεις ΜΟΝΟΣ σου το αυτοκινητοΤι είναι το λαμπικο ;
Το self servise πλυντήριο στη Βουλιαγμένης που αράζεις το βράδυ...Τι είναι ρε μπαγλαμά ;
Ουτε που το έχω δει ρε μαλάκα , σε ποιο σημείο είναι ; Βουλιαγμένης δεν περνάω , είναι σύνοραΤο self servise πλυντήριο στη Βουλιαγμένης που αράζεις το βράδυ...
σου εκανα μια ερωτηση ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΣΑΚΑΛΙΟυτε που το έχω δει ρε μαλάκα , σε ποιο σημείο είναι ; Βουλιαγμένης δεν περνάω , είναι σύνορα
φραντσαιζ ειναι εχει παντου ΠΑΝΤΟΥΟυτε που το έχω δει ρε μαλάκα , σε ποιο σημείο είναι ; Βουλιαγμένης δεν περνάω , είναι σύνορα
Βγήκα έξω για φαγητό μάν ... Ξέρεις τι είναι αυτό ;Φιλε-φιδι πως περασες χθες;βγηκες βολτα στο γκαζον με το κοριτσι σου;
μην βριζεις ρε μανσου εκανα μια ερωτηση ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΣΑΚΑΛΙ
Αυτά τα έχει τακτοποιημένα από καιρό.ΡΕ μαλακες αλλο πλυντηριο εννοω για να πετυχει τα χρωματα
Πριν το city plaza , όταν λες δεν περνάς εννοείς προς τα πάνω ή προς τα κάτω;Ουτε που το έχω δει ρε μαλάκα , σε ποιο σημείο είναι ; Βουλιαγμένης δεν περνάω , είναι σύνορα
αρα στο γκαζον...τι εψησες φιλε-φιδι;προβατινα στα καρβουνα;κοκορετσακια;αρνισια παιδακια;με τι τα συνοδευσες;με κρασι μερλο;Βγήκα έξω για φαγητό μάν ... Ξέρεις τι είναι αυτό ;
Μαζί με όλη τη πλέμπα...Κυριακάτικα...Βγήκα έξω για φαγητό μάν ... Ξέρεις τι είναι αυτό ;
Φυσικά και ξέρει, νομίζεις πως ο ατενέζος δε βγαίνει έξω για φαγητό;Βγήκα έξω για φαγητό μάν ... Ξέρεις τι είναι αυτό ;