Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ζαμπούνης όχι ζαμπονίστας...Πρεζακι δηλαδή
Ζαμπούνης όχι ζαμπονίστας...Πρεζακι δηλαδή
εμαθε και το ζαμπον...κατι μου λεει το επομενο ΜΕΓΑΛΟ επιχειρηματικο του βημα θα ειναι ζαπρε,κοκο και τα σχετικαΖαμπούνης όχι ζαμπονίστας...
εμενα δεν μου ηρθε φακελος ακομα..μονο μεηλ απο την στατιστικη υπηρεσια οτι ΘΑ ερθει ο φακελοςτην ψυλιαστηκε ο moynhs ο απογραφεας οτι θα τον εκπαραθυροσω αν χτυπησει κουδουνι και με καταδρομικη κινηση εριξε φακελο κατω απο την πορτα και κουτρουβαλιζοντας κατεβηκε τα σκαλια....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ!!!!
εχει τηλ που λεει οτι αν δεν μπορεσεις να κανεις απογραφη ηλεκτρονικα παρε τηλ να ερθει....θα τον κλειδωσω γυμνο στην ταρατσα
εσυ εισαι του κομματος γιαυτοεμενα δεν μου ηρθε φακελος ακομα..μονο μεηλ απο την στατιστικη υπηρεσια οτι ΘΑ ερθει ο φακελος
Χτυπάει το βραχιόλι?Ουτε που το έχω δει ρε μαλάκα , σε ποιο σημείο είναι ; Βουλιαγμένης δεν περνάω , είναι σύνορα
Μέχρι εκεί φτάνει η αλυσίδα.Χτυπάει το βραχιόλι?
Φιλε εκλεκτισμενα πράγματα τι αλυσίδες όλα ηλεκτρονικαΜέχρι εκεί φτάνει η αλυσίδα.
ειναι με το μωρο τωρα και το παιζει οτι εχει ζαμπουνειους τροπουςΝίπλαρος δεν είναι σε φόρμα...δεν μας έχει ενυδατώσει ακόμα αφού....
Έχει επισκεπτήριο δηλαδή...ειναι με το μωρο τωρα και το παιζει οτι εχει ζαμπουνειους τροπους
γαμω την φαντασια σας ρε paliomoynhdesΈχει επισκεπτήριο δηλαδή...
τι τσιμπισες μαν?Μη βρίζετε ρε μουνιά!
τι τσιμπισες μαν?
λουστραρες καραφλα για κυριακατικη εκκλησια?Μόλις τώρα βάζω τα μπουκατίνι.
Έχει μια πολύ καλή συνταγή για τσι-μπουκατίνι ο Νίπλης...Μόλις τώρα βάζω τα μπουκατίνι.
να τον κερασω λιγο κρεμα;Έχει μια πολύ καλή συνταγή για τσι-μπουκατίνι ο Νίπλης...
λουστραρες καραφλα για κυριακατικη εκκλησια?
τσακω μπριλκρημ και εσυ παππουΠρόδηλον!