Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.106
- Πόντοι
- 10.411
Ναι,έχει σκοπό να βάλει και τον @athinaios44 μέσα σε αυτόΘα μελετουσε κανενα νεο επενδυτικο πλανο και μπηκε να κανει ενα διαλλειμα
Ναι,έχει σκοπό να βάλει και τον @athinaios44 μέσα σε αυτόΘα μελετουσε κανενα νεο επενδυτικο πλανο και μπηκε να κανει ενα διαλλειμα
κοιμηθείτε λέμε
Aποκλειστικά ως αποκλειστική,ικανοποιεί εις το έπακρον με τις υπηρεσίες της τους ασθενείςΈχετε υπόψιν σας αν εργάζεται ως αποκλειστική;
Aποκλειστικά ως αποκλειστική,ικανοποιεί εις το έπακρον με τις υπηρεσίες της τους ασθενείς
Θα ερθει η ωρα που θα κοιμηθουμε μια και καλη. Ας μεινουμε ξυπνιοι οσο μπορουμε. Που θα μας την πεις κιολας.κοιμηθείτε λέμε
Ιδιαίτερη περιποίηση βλέπω σε κάποια μέλη...Καλημέρα στο νήμα!
Κοτόπιτα για όλους στο πρώτο ταψί.
Το δεύτερο είναι όλο για τον Άντζελο, μόλις τσιμπήσει και περισσέψει κάτι θα σας το μοιράσει, αν το επιθυμεί, ο ίδιος. Προσοχή στο πιάτο με τα δυο κομάτια, είναι του Νίπλη. Μην το πειράξει κανείς την πάτησε! Έχω φτύσει μέσα.
Ο Άντζελο είναι (ερυθρόλευκος) αδερφός.Ιδιαίτερη περιποίηση βλέπω σε κάποια μέλη...
Καλημέρα!
Δεν τον κάνεις με χυλοπίτες, με μπόλικη σάλτσα και μυζήθρα ξερή; Δεν χρειάζεται να με καλέσεις, θα έρθω μόνος μου.Μου έφεραν πεσκέσι ένα κόκορα αλανιάρη.
Λέω να τον κάνω παστιτσάδα με χοντρό μακαρόνι.
χυλοπιτα σκατα !!Δεν τον κάνεις με χυλοπίτες, με μπόλικη σάλτσα και μυζήθρα ξερή; Δεν χρειάζεται να με καλέσεις, θα έρθω μόνος μου.
Ξύπνησες γαμημένε; Καλημέρα και σε σένα! Και τώρα που ήρθες φεύγω εγώ.χυλοπιτα σκατα !!
όπως λεει ο Αγιος καλυτερα
Δε δίνει κώλο.Λαμπρά.
Προσλαμβάνεται.