athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
καλα αν θες να προλαβεις να εμβολιαστεις ελα..σου λεω ακριβως και που ειμαιΜισθωτε μαλακα οχι μονο θα ερθω αλλα θα σε ξεκωλιασο
καλα αν θες να προλαβεις να εμβολιαστεις ελα..σου λεω ακριβως και που ειμαιΜισθωτε μαλακα οχι μονο θα ερθω αλλα θα σε ξεκωλιασο
για το γλυστριμα αδερφε?Από όλα μαν
Μη βριζεις ρε μανΜισθωτε μαλακα οχι μονο θα ερθω αλλα θα σε ξεκωλιασο
Ναι μαν Σόλων κτλγια το γλυστριμα αδερφε?
Ο καινούριος γουεμπ ντεβελοπερ πετάει...μωρη γαμιολα , επεσε το σαη παλιογκαντεμη πουστη ξεκωλιαρη αντρα , πουστρα
μην βριζεις ρε μανΜισθωτε μαλακα οχι μονο θα ερθω αλλα θα σε ξεκωλιασο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΚΥΡΙΟ ΤροβαδουροΟ καινούριος γουεμπ ντεβελοπερ πετάει...
θα τον γαμησοοοοοο τον γυμνοσιαλαγκαΘα γίνει της πουτανας
τραβα εσυ που εχεις γινει τετραπαχο μοσχαρι απο το φαι και την ξαπλα μωρη ΞΕΚΩΛΙΑΡΑενας γαμημενος δεν μπορει να παει για δουλεια στο σαη βρε καριολιδες αφραγκοι ολοι , που παρακαλανε τα παιδια της διοικησης , πουστηδες γαμημενοι τεμπεληδες
και τα 2 μαζι θα σας γαμησω , αγκαλια θα ειστε και θα σας κατουραω τα κορμακια σαςΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΚΥΡΙΟ Τροβαδουρο
εμαθα Τροβα γαμαει ασαλιωτα εγω τουλαχιστον σου βαζω σαλιο..θα πονεσειςκαι τα 2 μαζι θα σας γαμησω , αγκαλια θα ειστε και θα σας κατουραω τα κορμακια σας
ειμαι πιο φιτ απο ποτέ , στα καλυτερα μουτραβα εσυ που εχεις γινει τετραπαχο μοσχαρι απο το φαι και την ξαπλα μωρη ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ
ΜΗΝ βριζεις ρε μουνοπανο εχουμε ανεβει επιπεδο ΔΕΝ το βλεπεις;θα τον γαμησοοοοοο τον γυμνοσιαλαγκα
αυταρχικο γαμηση θα σου κανω ,να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου για κανα μηνακαλα αν θες να προλαβεις να εμβολιαστεις ελα..σου λεω ακριβως και που ειμαι
Τροβα στα 4 κατω απο την περγκολα και εσυ να κοιτας κατω απο το επιπλο του κηπουεμαθα Τροβα γαμαει ασαλιωτα εγω τουλαχιστον σου βαζω σαλιο..θα πονεσεις
ΡΕ μην βριζεις παρεξηγειται ο Νιπλης..αυταρχικο γαμηση θα σου κανω ,να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου για κανα μηνα
ναι ρε μουνοπανα μην βριζεται ...ΡΕ μην βριζεις παρεξηγειται ο Νιπλης..
τι τσιμπισες μαν?Από όλα μαν
τι εγινε ταμτακο της Ανω Γλυφαδας ? δουλεψες 48ωρο και πηρε ο κωλος σου αερα και σου εδωσαν ρεπο ?ΡΕ μην βριζεις παρεξηγειται ο Νιπλης..
μαλακα φουλ δουλεια πτωμα ειμαι..τι εγινε ταμτακο της Ανω Γλυφαδας ? δουλεψες 48ωρο και πηρε ο κωλος σου αερα και σου εδωσαν ρεπο ?