celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.133
- Πόντοι
- 6.056
Κατσε,στον 4ο ειμαι ακομα.Τι παιχτηκε?Που είσαι ρε νιμου εσύ;έχει γίνει της πουτανας εδώ και εσύ ολο καφεδες
Κατσε,στον 4ο ειμαι ακομα.Τι παιχτηκε?Που είσαι ρε νιμου εσύ;έχει γίνει της πουτανας εδώ και εσύ ολο καφεδες
αυριο τι ωρα δουλεύεις?
ντρεπομαι αλλα δεν δουλευωαυριο τι ωρα δουλεύεις?
εισαι τυχερος πολυ τυχερος ,γιατι εχω μάθει που δουλεύεις θα ερχόμουν με την σουβλα απο το γουρουνάκι που μου εφεραν και θα στην περναγα απο το κωλαντεροντρεπομαι αλλα δεν δουλευω
Ξεκουραζεται.που ειναι ο νιπλαρος να ανεβει το επιπεδο
εσυ εμαθες που δουλευω εγω;ελα να σε πατησουμε 2-3 και να κανουμε και οπισθεν να κονομησουν οι δικοι σου απο την ασφαλιστικηο Τασουλης
εισαι τυχερος πολυ τυχερος ,γιατι εχω μάθει που δουλεύεις θα ερχόμουν με την σουβλα απο το γουρουνάκι που μου εφεραν και θα στην περναγα απο το κωλαντερο
μωρη γαμιολα , επεσε το σαη παλιογκαντεμη πουστη ξεκωλιαρη αντρα , πουστραπου ειναι ο μεγιστανας του ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ να του σκουπιδιασω ολο του το ειναι;
που εισαι μωρη γαμιολα;μωρη γαμιολα , επεσε το σαη παλιογκαντεμη πουστη ξεκωλιαρη αντρα , πουστρα
μωρη γαμιολα , επεσε το σαη παλιογκαντεμη πουστη ξεκωλιαρη αντρα , πουστρα
τι τσιμπισατε μανς?που εισαι μωρη γαμιολα;
Μισθωτε μαλακα οχι μονο θα ερθω αλλα θα σε ξεκωλιασοεσυ εμαθες που δουλευω εγω;ελα να σε πατησουμε 2-3 και να κανουμε και οπισθεν να κονομησουν οι δικοι σου απο την ασφαλιστικη
ρεβυθιατι τσιμπισατε μανς?
Από όλα μαντι τσιμπισατε μανς?