ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.166
- Πόντοι
- 5.006
Παλιό καργιολη..Ρε αιντε να στον ρουφηξει η δικια σου να πεσεις για υπνο παλι....
Παλιό καργιολη..Ρε αιντε να στον ρουφηξει η δικια σου να πεσεις για υπνο παλι....
να εύχεται να μην μπει θα του περασω την σουβλα απο το γουρουνακι στο κωλι @athinaios44Έλα ρε μάν ακόμα εκεί είσαι ξεκόλλα καυλαντα κάνει,όταν μπει πες του τα.
Ρε αιντε να στον ρουφηξει η δικια σου να πεσεις για υπνο παλι....
Και καλλιτεχνικη φλεβα,μπραβο δεν στο 'χα.Γουτσου γουτσου γουτσου γουτσου......
Χθες στολισαμε μεχρι και τη χεστρα και βαλαμε απο τωρα τις Χριστουγεννιατικες πυζαμες μας και τα σκουφακια μας.....Και καλλιτεχνικη φλεβα,μπραβο δεν στο 'χα.
Noμιζω αργησατεΚαλο κουραγιοΧθες στολισαμε μεχρι και τη χεστρα και βαλαμε απο τωρα τις Χριστουγεννιατικες πυζαμες μας και τα σκουφακια μας.....
Που είσαι ρε νιμου εσύ;έχει γίνει της πουτανας εδώ και εσύ ολο καφεδες
Ναι για να σηκωθεί το βράδυ τυπε βρυκόλακαςΠου ειναι το αλλο το αρκιντι ο Νιπλης παλι κοιμαται;
πως γινεται ο διπλανος να εχει διακοσαρα γραμμη και να μπαινω με 368 down και 174 upload ??Που ειναι το αλλο το αρκιντι ο Νιπλης παλι κοιμαται;
Τι λες ρε μλκπως γινεται ο διπλανος να εχει διακοσαρα γραμμη και να μπαινω με 368 down και 174 upload ??
Δεν μπαινεις με τοσα...τοσα βλεπεις οτι μπορει να φτασει η γραμμη αμα δεν ειχε κοφτη.πως γινεται ο διπλανος να εχει διακοσαρα γραμμη και να μπαινω με 368 down και 174 upload ??
μαλακα τωρα εκανα speedtest πεταξε καλωδιο utp διπλα ,σε μενα απο το κηπο , ουτε εγω τον πιστευα και συνδεσα λαπτοπ και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ , που η Βανταφον στο διπλα στπιτι εχει τετοιες ταχυτητεςΤι λες ρε μλκ
Ναιμαλακα τωρα εκανα speedtest πεταξε καλωδιο utp διπλα ,σε μενα απο το κηπο , ουτε εγω τον πιστευα και συνδεσα λαπτοπ και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ , που η Βανταφον στο διπλα στπιτι εχει τετοιες ταχυτητες
δεν εχει κοφτη ρε μαν η γραμμη , με τοσα ειμαι τωρα , οτι τεστ και να τραβηξω 350 νταουν και 150 με 180 απ εχι γαμω το σπιτι του διπλανουΔεν μπαινεις με τοσα...τοσα βλεπεις οτι μπορει να φτασει η γραμμη αμα δεν ειχε κοφτη.