shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Προηγούμε εγω, και οτι υπολείμματα αφησω δικα σουΘΑ ΤΟΝ Ε-Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ω πες του
Προηγούμε εγω, και οτι υπολείμματα αφησω δικα σουΘΑ ΤΟΝ Ε-Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ω πες του
μου την εφεραν τυπε συνομωσίαΜου αρεσεις τυπε γιατι εισαι σταθερος στις αποψεις σου....
καλα αυτο που κανει ειναι πταισμα , εδω μπαινουν αλλοι στο σαη καραστρειτ (οπως ξεκαθαρίζουν απο την αρχη) και μετα απο ενα μηνα γυριζουν στα νηματα με τα τραβελια και στο τελος ανεβαζουν φωτογραφιες ντυμενες κροσακια , πχ Μπραμπ ..Μου αρεσεις τυπε γιατι εισαι σταθερος στις αποψεις σου....
Δε τα πιστεύω αυτά τυπε,γίνονται αυτά τα πράγματα εδώκαλα αυτο που κανει ειναι πταισμα , εδω μπαινουν αλλοι στο σαη καραστρειτ (οπως ξεκαθαρίζουν απο την αρχη) και μετα απο ενα μηνα γυριζουν στα νηματα με τα τραβελια και στο τελος ανεβαζουν φωτογραφιες ντυμενες κροσακια , πχ Μπραμπ ..
δεν καταλαβαινω το μηνυμα του δεν τον ενόχλησα καπου
τι να βρούμε χαζος ειναι ?
ασε φιλε μου τι εχουν δει τα μάτια μου γυρίζοντας τα νηματα οταν κοιμασται ολοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!Δε τα πιστεύω αυτά τυπε,γίνονται αυτά τα πράγματα εδώ
Τι κανει αυτη η ψυχουλα τον εφαγαν τα πουτανονηματα και αυτον....καλα αυτο που κανει ειναι πταισμα , εδω μπαινουν αλλοι στο σαη καραστρειτ (οπως ξεκαθαρίζουν απο την αρχη) και μετα απο ενα μηνα γυριζουν στα νηματα με τα τραβελια και στο τελος ανεβαζουν φωτογραφιες ντυμενες κροσακια , πχ Μπραμπ ..
Εργαζομαστε τυπε να μην κοιμηθούμε καθόλου,δεν είμαστε αργοσχολοι.ασε φιλε μου τι εχουν δει τα μάτια μου γυρίζοντας τα νηματα οταν κοιμασται ολοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!
εγω καθομαι και βρισκω τις κακοτοπιες για να μην μας συμβει κανα μοιραίο
Ναι ρε μαλακα κοιμασαι ολη μερα και ξυπνας σαν τον βρικολακα και πρεπει και εμεις να ειμαστε εκει να σου κανουμε παρεα να πουμε.....ασε φιλε μου τι εχουν δει τα μάτια μου γυρίζοντας τα νηματα οταν κοιμασται ολοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!
o Αντζελο φταίει έκανε πλεκτάνη μαζί με τον μουνη να μου την φέρουν
Εχω στειλει ηδη στον Αντι να σε κανει Μεγαλομαλακα....Ποιον να γαμησω που εχω φτασει 20.000 λαικ και ακομα δεν εχω αλλαξει σε Μέγας ??
μου λειπει ο πουσταρας , ειχε ενα χιουμορ ιδιαίτερο, για το πουτσο εντελως, αλλα απο το να γελάμε με τα δηθεν αστεία του Αλεξ καλυτερα με του Μπραμπ..Τι κανει αυτη η ψυχουλα τον εφαγαν τα πουτανονηματα και αυτον....
Τύπε χρειάζεται και λίγο εξυπνάδα τι να φέρω και να πάω.o Αντζελο φταίει έκανε πλεκτάνη μαζί με τον μουνη να μου την φέρουν
Εχω στειλει ηδη στον Αντι να σε κανει Μεγαλομαλακα....
Εργαζομαστε τυπε να μην κοιμηθούμε καθόλου,δεν είμαστε αργοσχολοι.
Ναι ρε μαλακα κοιμασαι ολη μερα και ξυπνας σαν τον βρικολακα και πρεπει και εμεις να ειμαστε εκει να σου κανουμε παρεα να πουμε.....
καλα αυτο που κανει ειναι πταισμα , εδω μπαινουν αλλοι στο σαη καραστρειτ (οπως ξεκαθαρίζουν απο την αρχη) και μετα απο ενα μηνα γυριζουν στα νηματα με τα τραβελια και στο τελος ανεβαζουν φωτογραφιες ντυμενες κροσακια , πχ Μπραμπ ..
ασε φιλε μου τι εχουν δει τα μάτια μου γυρίζοντας τα νηματα οταν κοιμασται ολοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!
Σιγα ρε μαλάκες δουλευταράδες !!!
γαμηθηκε το κρατος στην αναπτυξη , κοψτε λιγο ....
Το θεμα ειναι οτι και που ειστε ξυπνιοι όρθιοι κοιμάστε ...
Καλά που είσαι εσύ τυπε και κοιμόμαστε ήσυχοι,από τους νταλαβερντζιδες..Σιγα ρε μαλάκες δουλευταράδες !!!
Ρε αιντε να στον ρουφηξει η δικια σου να πεσεις για υπνο παλι....Σιγα ρε μαλάκες δουλευταράδες !!!
στο αρχικο μου μηνυμα κοιτά τι γραφω (εκτος και αν τρολαρη ,)Τύπε χρειάζεται και λίγο εξυπνάδα τι να φέρω και να πάω.
Έλα ρε μάν ακόμα εκεί είσαι ξεκόλλα καυλαντα κάνει,όταν μπει πες του τα.στο αρχικο μου μηνυμα κοιτά τι γραφω (εκτος και αν τρολαρη ,)