athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
Σαμπως πληρωνει ;με επιταγες νιπλικες ξηγιεται60 ευρω μπετζινα βαζει στον ζιπο του ο νιπλης ρε πλεμπα
Σαμπως πληρωνει ;με επιταγες νιπλικες ξηγιεται60 ευρω μπετζινα βαζει στον ζιπο του ο νιπλης ρε πλεμπα
180 ευρω εβαλα και δεν γεμισε60 ευρω μπετζινα βαζει στον ζιπο του ο νιπλης ρε πλεμπα
και μενα αρωματικα δωρο μου κανουναλλα μου εδωσε 3 αναπτηρες και 2 δεντρακια αρωματικα δωρο ο αρχιδας
50 πρεπει να εχω , θα ανοιξω μαγαζι ή θα στα δωσω να τα πουλας στα φαναρια , μια που δεν κανεις τιποτα τεμπελη , θα σε βγαλω στο κλαρικαι μενα αρωματικα δωρο μου κανουν
Τα δεντράκια κρέμασε τα στο λαιμό να μοσχομυρίζεις και κράτα και τον αναπτήρα αναμμένο για ατμόσφαιρα όταν σε γαμούμε μαζί με Αθηναίο...αλλα μου εδωσε 3 αναπτηρες και 2 δεντρακια αρωματικα δωρο ο αρχιδας
τα δεντρακια εχω πει θα σας τα κρεμασω απο τα αυτια σαν σκουλαρικια να ομορφυνεται λιγο γιατι ειστε και μπαζα , για να σας γαμαω πιο ευχάρισταΤα δεντράκια κρέμασε τα στο λαιμό να μοσχομυρίζεις και κράτα και τον αναπτήρα αναμμένο για ατμόσφαιρα όταν σε γαμούμε μαζί με Αθηναίο...
και θα εχει και μαλακο σφιγκτηρα γιατι κανει διατροφη με δαγκανιαρικαΤα δεντράκια κρέμασε τα στο λαιμό να μοσχομυρίζεις και κράτα και τον αναπτήρα αναμμένο για ατμόσφαιρα όταν σε γαμούμε μαζί με Αθηναίο...
εσυ μιλα ομορφα γιατι εχω 2 IP στο σπιτι τωρα , μην κανω κανα κλωνο και σε παω γαμιωντας ολο το ΣΚκαι θα εχει και μαλακο σφιγκτηρα γιατι κανει διατροφη με δαγκανιαρικα
κατσε να μπω πρωτα και μετα φτιαξε κλωνοεσυ μιλα ομορφα γιατι εχω 2 IP στο σπιτι τωρα , μην κανω κανα κλωνο και σε παω γαμιωντας ολο το ΣΚ
Με λίπος πάπιας θα τον αλείψουμε να γλιστράει...και θα εχει και μαλακο σφιγκτηρα γιατι κανει διατροφη με δαγκανιαρικα
παλι παντοφλα ρε μαλάκα ? εχεις καταντησει ξεφτιλα , ολο το σαη γελάει μαζί σου ..κατσε να μπω πρωτα και μετα φτιαξε κλωνο
τα γκουρμεδιαρικα θα τα αφησω πανω σου που ξερειςΜε λίπος πάπιας θα τον αλείψουμε να γλιστράει...
εχω δουλειες,ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣπαλι παντοφλα ρε μαλάκα ? εχεις καταντησει ξεφτιλα , ολο το σαη γελάει μαζί σου ..
και μιλαμε εδω μεσα εχει το κατακαθι της κοινωνίας
χαχαχα ναι ξερει , βαζει Βιταμ στο ψωμι το πρωι με την ζαχαρη απο πανω , χαχαχαχχτα γκουρμεδιαρικα θα τα αφησω πανω σου που ξερεις
αλλα μου εδωσε 3 αναπτηρες και 2 δεντρακια αρωματικα δωρο ο αρχιδας
Μας έχει σε εκτίμησή ο Νίπλαρος....παλι παντοφλα ρε μαλάκα ? εχεις καταντησει ξεφτιλα , ολο το σαη γελάει μαζί σου ..
και μιλαμε εδω μεσα εχει το κατακαθι της κοινωνίας
μαλιστα δηλαδη θα στολισεις , στολισε και τις τρυπες σου να σε γαμαμε με γιορτινο μουντ , και βαλε και ηχο κλησης κανα χριστουγεννιατικοτα γκουρμεδιαρικα θα τα αφησω πανω σου που ξερεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω δουλειες,ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
μπορει να βοηθησω δεν ξερωμαλιστα δηλαδη θα στολισεις , στολισε και τις τρυπες σου να σε γαμαμε με γιορτινο μουντ , και βαλε και ηχο κλησης κανα χριστουγεννιατικο
εσυ εξαιρείσαι , εισαι στο αφανγκατεΜας έχει σε εκτίμησή ο Νίπλαρος....
οχι σαν και περσυ , που εβαλες το αστερι της κορυφης του δεντρου στο κωλο σου και γεμισες χρυσοσκονη βλημαμπορει να βοηθησω δεν ξερω
ΒΡΕ μαλακα που περπατας μεχρι το γκαζον και σε δειχνουν οι γειτονες με τα πεντε δαχτυλα,καλα δεν λεω να πας μια φορα τον μηνα σαν τον κουκο να πιεις κανα γκαιφε γελανε μεχρι και οι βιζιτες της Γλυφαδας μην μιλας εσυ..εσυ εξαιρείσαι , εισαι στο αφανγκατε