ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
ενα cv ηρθα να αφησωΠεραστικός για επίσκεψη σε ασθενή μας;![]()
ενα cv ηρθα να αφησωΠεραστικός για επίσκεψη σε ασθενή μας;![]()
Τι κάνει αυτή η ψυχή άραγε..........θελει καταστολη για να κανεις κουβεντα τωρα εχει αγριεψει κιαλλο μονος του που ειναι
περνα κατα τις 5,30 καλα ντυμενος
επιμελως ατιμελητα
λες να τον εσπρωχνε?πικερ λογικος πολυ ειναι
μια φορα τον πετυχα μεταξι στον φουρνο
και ειχα γραψει στο νημα του ειδα τον πικερ με εναν θηλυπρεπή φιλο καθοντουσαν και μιλαγανε σε ενα τραπεζι
και μετα μ στελνει μηνυμα εδω και με ελεγε που τον ειδες τον θηλυπρεπη ρε μαλακα ε μαλακα
του λεω ημουνα μακρυα στο αμαξι ετσι μου φανηκε
ενα cv ηρθα να αφησω
Εγώ είχα μία στα 25 μου. Κόρη πρόξενου. Είχαμε πάει και σε πάρτι ΟΝΝΕΔ. Εννοείται πολύ καλύτερα από τα βρωμερά κομμούνια. Τώρα είναι μεγαλοδικηγόρος και σε διάφορους συλλόγους, όπως όλες οι παλιές ΟΝΝΕΔίτισες. Της έστειλα pm στο FB. Δεν απάντησε ποτέ.αυτο ηθελα να αναφερω.
σαν παιδι παντα ειχα ονειρο να παρω μια δαπιτισα, ξανθια, χαζη, πιο βαμμενη και απο πινακα.
δεν εκπληρωθηκε ποτε αυτο το ονειρο.
ειναι η κοινωνικη καταξιωση στην οποια ηλπιζε η αλβανικη ψυχη μου.
Να έχει κάνει και μπιντέ; Ή δεν χρειάζεται.![]()
αγιε ησουν παλιοςν αριστερος και τωρα πικραμμενος
της ανανεωτικης αριστερας?
καλα ξεχνα το θα παρω τον ρεζνοφ μαζι
παντα χρειαζεται αυτοΝα έχει κάνει και μπιντέ; Ή δεν χρειάζεται.![]()
ο δικος μου κλωνος πουσι ??? για πες τον ρε φιλεεπειδη ειμαι δικαιος στηριζω σινς στην κοντρα με καρυπιδη
και αγιε δεν θα επρεπε να αφηνεις να γραφει ο κλωνος του
εκανε ενα ποστ σημερα
η διοικηση τι κανει
ξερετε ποιος ειναι ο κλωνος του δεν χρειαζεται να πω
Χαίρομαι για την άμεση και τεράστια επιτυχία σας.
Ο 58χρονος ασθενής σας τι κάνει?
Αν υπάρχει κενή θέση σε άκρως υπεύθυνο πόστο,την καλύπτω ευχαρίστωςΔεν αναλαμβάνουμε ζαβά.
Μόνο τρελούς.
Άντε και κάνα μαλάκα...![]()
ο πικερ θα ηταν καλος ασθενης για την κλινικη![]()
σου νειπα να μην ασχολεισαι μαζι μου. ομως επειδη ο αγιος με ξερει προσωπικα ενας θα σου πω εισαι ταγαριΓια τον Καρυπίδη μιλάει Άγιε Διευθυντά.
Όλα έχουν εξήγηση τελικά.
Ο Καρυπίδης είναι κλώνος πολύ παλιού μέλους, του Pleasuregiver ή του Psaxnw, οι οποίοι ήταν μεγάλοι αλήτες του μπου τότε.
Γι αυτό και η επιμονή του με το νικ μου.
λεπτομερειες θα τον ανοιξω στο σκαιπείναι συμπτωματικό το γεγονός ότι δεν μένετε στην ίδια πόλη και θα αρνηθεί εκ των πραγμάτων;![]()
Μεγάλο σχολείο η ΚΝΕ μετα την μεταπολίτευση φιλε μου. Με διαδικασίες συνωμοτισμού εμφυλίου, μάθημα κομμουνιστικής ηθικής με έμφαση στην αυτοκριτική, συντροφικότητα, πειθαρχεία και συνθήματα οπως «πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στον αγώνα>. Χάρις στις αρχές αυτές οι περισσότεροι έγιναν πετυχημένοι στα γρανάζια του συγχρονου καπιταλισμου μιας και μπορούν να παίξουν σκληρό team work.Θυμάμαι ως φοιτητής τους Κνίτες που είχαμε.
Χαζομάρα και απλυσιά στο έπακρον.
πραγματι εχασε τον δρομο του με τους αλλους που εμπιστευτηκεΗ πρώτη μας σοβαρή περίπτωση, όταν λειτουργούσαμε πειραματικά.
Από εμάς έφυγε υγιείς, Αλλά ακούσα ότι μετά απευθύνθηκε σε κάποιους άλλους και τελικά υποτροπίασε.
Αν υπάρχει κενή θέση σε άκρως υπεύθυνο πόστο,την καλύπτω ευχαρίστως