ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
εδω δινουν ασυλο και επιδοματα σε μπαγκλαΕντάξει μαλάκες μου, μόλις πέρασαν κάτι γνωστοί μου τα διόδια με παραποιημένο χαρτί μόνιμης κατοικίας. Μπουρδέλο η Ελλάς.
εδω δινουν ασυλο και επιδοματα σε μπαγκλαΕντάξει μαλάκες μου, μόλις πέρασαν κάτι γνωστοί μου τα διόδια με παραποιημένο χαρτί μόνιμης κατοικίας. Μπουρδέλο η Ελλάς.
πες μας για αυτη π σε παρατησε
Θα έλεγα ότι ποτέ δεν με "έχουν παρατήσει" με την έννοια που έχει ο όρος.
Όταν μία σχέση δεν μου αρέσει πλέον, κάνω πράγματα που ωθούν την άλλη προς την έξοδο.
Έτσι όλα λύνονται σχετικά ήρεμα και χωρίς πολλά πολλά.
αδειασε η αθηνα για το πασχαΕντάξει μαλάκες μου, μόλις πέρασαν κάτι γνωστοί μου τα διόδια με παραποιημένο χαρτί μόνιμης κατοικίας. Μπουρδέλο η Ελλάς.
γιαλατζι???Ποιές αποκαλύψεις σου ρε ντολμά;
Ότι στο bou υπάρχουν κλώνοι;![]()
το νιωθω στη καρδουλα μουπώς το γνωρίζετε αυτό;![]()
το νιωθω στη καρδουλα μου
Εγώ Στα πρώτα διόδια της Ελευσίνας τους έδειξα το αποφυλακιστήριο από τα Διαβατά και τους Είπα επιστρέφω να κάνω Πάσχα σπίτι μουΕντάξει μαλάκες μου, μόλις πέρασαν κάτι γνωστοί μου τα διόδια με παραποιημένο χαρτί μόνιμης κατοικίας. Μπουρδέλο η Ελλάς.
ωραιο γουστο τι να πωΕπαναφέρω το ερωτημά μου. Νταρντάνα κωλαρού milf+ εκτός από Ίζα.
Mου αρέσουν οι κωλούδες, βυζούδεςωραιο γουστο τι να πω
Επαναφέρω το ερωτημά μου. Νταρντάνα κωλαρού milf+ εκτός από Ίζα.
εμενα τα στανταρακια μου γιατι γινονται μαλακισμενες στην 3-4 φοραΤο στανταράκι του κ. Μηδενική Ανοχή.![]()
Τυπε μήπως δεν θέλουν να σε ξαναδούν ;εμενα τα στανταρακια μου γιατι γινονται μαλακισμενες στην 3-4 φορα
τι κακο ειναι αυτο?
κατι τετοιο παιζειΤυπε μήπως δεν θέλουν να σε ξαναδούν ;![]()
Κοιμαμαι αστατα.Με απασχολεί που δεν έχει ξυπνήσει ακόμα ο κ. Ψυχοπαθοτέτοιος.
Μήπως το παράκανε ο Ατενέζος με το αταράξ επειδή ήθελε να δει το ματς;
Να παει να γαμηθει το μαρακι, αφου δεν θελει τετοιο παιδαρο.πολυ πιθανον, αν και νομιζω οτι πεφτει ακόμα σε χειρότερη καταθλιψη
εδωσε και μια πιπα σε μια εκει σαπια που βρηκε και θα σκεφτοταν το Μαρακι , νομιζω ειναι χειροτερα απο πριν
ισως να πρεπει να τον στειρωσει ο Αθηναίος , μπας και σωθει το παλικάρι ,ειναι και νεο παιδι
παρε τα ζελεδακια μελατονινηςΚοιμαμαι αστατα.
Φασιστες και κουμμουνια τους κανουμε σαπουνια.‘’Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία, χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να πληρώσει’’.
– Έρνεστ Χεμινγουέι