Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
αριστερες και φεμινιστριες αποτελουν συχνο αλβανικο μεζεμαζευουν καλα μουνια ομως λιγο πλυσιμο θελουν με την πιεση και γαμιουνται σαν σκυλες
αριστερες και φεμινιστριες αποτελουν συχνο αλβανικο μεζεμαζευουν καλα μουνια ομως λιγο πλυσιμο θελουν με την πιεση και γαμιουνται σαν σκυλες
απεριποιητες η σαπιες οτι και να κανειςΟι 9 στις 10 Κνιτισσες στην σχολή μου ήταν σαν ανάποδο γαμωτο.
υπαρχουνΈχεις δίκιο ρε!
Δεν υπάρχει ούτε Όμηρος, ούτε Πλάτωνας, ούτε Αριστοτέλης, ούτε Δημόκριτος, ούτε Ικτίων, ούτε Καλλικράτης, ούτε Ζήνων, ούτε Αρχιμήδης. ούτε Επίκουρος, ούτε Θαλής, ούτε Βίας, ούτε Πιττακός, ούτε Σόλων, ούτε Χίλων, ούτε Κλεόβουλος, ούτε Περίανδρος, ούτε Ηρόδοτος, ούτε Σοφοκλής, ούτε Ευριπίδης, ούτε Αισχύλος, ούτε Αριστοφάνης.
Στην επόμενη χοντομαλακία που θα γράψεις, θα σου αναφέρω και τους Στρατηγούς-Ναυάρχους.
ισχυει πρεπει να την εχεις στο μιουτ μονιμαΡεζνοφ ξεχνάς και κάτι άλλο.
Αν θες να γαμήσεις κνίτισσα πρέπει να έχεις γερό στομάχι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου τα πρήξει με τον κομμουνισμό κλπ.
γαμουσα καποτε μια σερβιτορα του πτυχιοαπεριποιητες η σαπιες οτι και να κανεις
ειχε κατι καφενια εδω στη ροτοντα γυρω πιτα στο κουμμουνιστικο μουνι και ευκολες![]()
πτυχιογαμουσα καποτε μια σερβιτορα του πτυχιο
περνα κατα τις 5,30 καλα ντυμενοςτι ώρα να είμαι κάτω από το σπίτι σας;![]()
Τι γίνεται στην κλινική σας?
Όλα καλά?
εγω κλωνος?καλα εδω ξερει ο αλβανος θα μ πεις ο σοκολ
αρα μπορει να υπαρχει ελπιδα
απο την αλλη το γεγονος οτι ειναι τοσο ξεδιαντροπα κλωνος με εκνευριζει
Χαίρομαι για την άμεση και τεράστια επιτυχία σας.Μια χαρά.
Δεν βλέπετε;
Ακόμα δεν ανοίξαμε και είμαστε τίγκα στους ασθενείς.
Τεράστια επιτυχία.
Ούτε εγώ δεν το περίμενα.![]()
Θα ούρλιαζε συνέχεια όμως.ο πικερ θα ηταν καλος ασθενης για την κλινικη![]()
περνα κατα τις 5,30 καλα ντυμενος
επιμελως ατιμελητα
μην τα πολυλογω κανονισαμε για καφε το απογευμα και λεει το αμυθητο
οι δαπιτισες μπολιαζονται μονο με αφρικανους και μπαγκλααριστερες και φεμινιστριες αποτελουν συχνο αλβανικο μεζε
ας δινει κανα λαρυγγωτο τσιμπουκι στους ασθενεις τοτε
θελει καταστολη για να κανεις κουβεντα τωρα εχει αγριεψει κιαλλο μονος του που ειναιΘα ούρλιαζε συνέχεια όμως.
αυτο ηθελα να αναφερω.οι δαπιτισες μπολιαζονται μονο με αφρικανους και μπαγκλα