athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.224
- Πόντοι
- 12.756
χαλασε αυτο το διμηνο στα φρουτακια και στα ορφανα μια περιουσια...τουλαχιστον 10 νεα θυματα βρηκε για να ρεφαρει2 μηνες εξορια εκανε,καπου πρεπει να ξεσπασει
χαλασε αυτο το διμηνο στα φρουτακια και στα ορφανα μια περιουσια...τουλαχιστον 10 νεα θυματα βρηκε για να ρεφαρει2 μηνες εξορια εκανε,καπου πρεπει να ξεσπασει
Αστ' αυτα,που θα γιορτασεις αυριο?χαλασε αυτο το διμηνο στα φρουτακια και στα ορφανα μια περιουσια...τουλαχιστον 10 νεα θυματα βρηκε για να ρεφαρει
το Πολυτεχνειο;Αστ' αυτα,που θα γιορτασεις αυριο?
Όταν έρθω για τα Λουκανοπιτακια ετοιμασε και το 2 ευρωτο Πολυτεχνειο;
φυσικαΌταν έρθω για τα Λουκανοπιτακια ετοιμασε και το 2 ευρω
Κατσε εγω ειχα μεινει στα 4 που χρωστουσε.Θες να πεις οτι εδωσε αλλα 2?Όταν έρθω για τα Λουκανοπιτακια ετοιμασε και το 2 ευρω
Κιμπαρης και ανοιχτοχερηςφυσικα
τι εγινε γιατι χρωστάς pillow στον μουνη? μην μου πεις αυτο που φαντάζομεφιλε πρωτευουσινε οποτε σε βγαλει ο δρομος περνας απο εδω σου χρωσταω τα pillow
πελατης και πολυ καλος τα λεφτα ολα κασεριτι εγινε γιατι χρωστάς pillow στον μουνη? μην μου πεις αυτο που φαντάζομε
ρε αφου ξερεις οτι σημερα ειναι ολα κλειστα γιατι δεν φτιάχνετε κατι στο σπιτι να το παρεις μαζι σουΕγω τη πάτησα ήταν όλα κλειστά και πήρα μια κούτα κουλούρια από του Ψυρρή.
και μετα ξύπνησεςπελατης και πολυ καλος τα λεφτα ολα κασερι
στην δουλεια φιλε ολα ειναι ΧΑΡΤΙκαι μετα ξύπνησες
Πηρα ρε μάν τι νομίζεις έτσι έφυγα,για το δρόμο ήθελα κάτι να τσιμπήσω.ρε αφου ξερεις οτι σημερα ειναι ολα κλειστα γιατι δεν φτιάχνετε κατι στο σπιτι να το παρεις μαζι σου
αν δεν δωσεις και σήμερα ρε μουνη τα 2 ευρω στο παιδι ,εχω μάθει που δουλεύεις κανονισε την πορεια σουφυσικα
ελα μεταξυ μας τωρα στον κουμπαρο σου μιλας ,πες σε μελομακάρονα η πληρωμή?στην δουλεια φιλε ολα ειναι ΧΑΡΤΙ
Ναι πουλάκι μου χαλια είσαι πήγαινεπαω να ξαπλώσω λιγάκι κανα 2ωρο δεν ξερω μετα το φαγητό με πιάνει υπνηλία
Για Μπαρμπουνακι στη Μαργαρω εξω απο τη Σχολη Δοκιμων....Βοσπορος εχει ριξει τις ποσοτητες σε σχεση με παλια.Απο ποιοτητα καλα ειναι....Ο συγκεκριμένος έχει και τα καταστήματα Μπαρμπουνακι, τυχαίνει να γνωρίζω τη γυναίκα του και πηγαίνω κάποιες φορές στη Γλυφάδα για φαγητό.
Όταν υπάρχει τέτοια επέκταση χάνεται ακόμα και η υψηλή επιστασία από τον ιδιοκτήτη.
Μου έχει τύχει ακόμα και με συγκεκριμένο γκαρσονι να τρώω πολύ καλά, για μπαρμπουνακι πάντα, ενώ με άλλο να είναι όλα σκατα.
Η ατυχία σου ήταν πως έκλεινε το Βαρούλκο... εγγύηση!!!
Ηλία λέμε πριν άσε την μαργαρω με τα γαριδάκια τα μικρά.Για Μπαρμπουνακι στη Μαργαρω εξω απο τη Σχολη Δοκιμων....Βοσπορος εχει ριξει τις ποσοτητες σε σχεση με παλια.Απο ποιοτητα καλα ειναι....