ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.239
- Πόντοι
- 5.006
θα εχει λοξυγγα μεσα στον υπνο του παιζει να πνιγει με τα σαλια του...προτεινω να μην τον μελεταμε
θα εχει λοξυγγα μεσα στον υπνο του παιζει να πνιγει με τα σαλια του...προτεινω να μην τον μελεταμε
Θα έχει σκεπαστεί με το κουβερτάκι γτ κρυώνει το λαμόγιοΝαι ο μουνις
Εσύ τι τσιμπησες μάν μην ξεχνιόμαστε;Θα έχει σκεπαστεί με το κουβερτάκι γτ κρυώνει το λαμόγιο
Τόστ,αυγό βραστό,φυσικό χυμό πορτοκάλι και ένα φραπόγαλο...εσύ?Εσύ τι τσιμπησες μάν μην ξεχνιόμαστε;
Εγω τη πάτησα ήταν όλα κλειστά και πήρα μια κούτα κουλούρια από του Ψυρρή.Τόστ,αυγό βραστό,φυσικό χυμό πορτοκάλι και ένα φραπόγαλο...εσύ?
Εγω τη πάτησα ήταν όλα κλειστά και πήρα μια κούτα κουλούρια από του Ψυρρή.
εγω τον πινω κανονικαγαμησε τα σου λεω ενα εβερεστ ηταν ανοικτο
ετοιμάζεται ψαρι φαγκρί σημερνά με ολα τα συνοδευτικά . εσυ?Τι θα τσιμπήσεις μάν;
καποια στιγμη θα κατεβω με την γυναικα να πιουμε και γκαιφεφιλε πρωτευουσινε οποτε σε βγαλει ο δρομος περνας απο εδω σου χρωσταω τα pillow
το καταλαβες έστω και αργαλες να τα χανω;
υπαρχει λογος ομως η αγαπη μου προς τον Χαρτοπολεμοτο καταλαβες έστω και αργα
Τώρα πάω έξω να κάνω έρευνα ποιος είναι ανοιχτά να τσιμπήσω κάτι.
ΩΧ πες μου το ποτε για να λειπω.... θα παω στην κομμωτρια για μιζανπλικαποια στιγμη θα κατεβω με την γυναικα να πιουμε και γκαιφε
Μιλαμε για μεγαλη εκκενωση δηλαδηΤόστ,αυγό βραστό,φυσικό χυμό πορτοκάλι και ένα φραπόγαλο...εσύ?
ενα γκραντε Μπραζιλιαν ενα διπλο μονοποικιλιακο μεχρι τωραΜιλαμε για μεγαλη εκκενωση δηλαδη
2πλο ελληνικο,τωρα παω για 2οενα γκραντε Μπραζιλιαν ενα διπλο μονοποικιλιακο μεχρι τωρα
μου επρηξε τα αρχιδια χθες με εμοτικον τσατιλας ο γαμημενος Πεταλουδας2πλο ελληνικο,τωρα παω για 2ο
Το λαικ που σου κανα θα το πληρωσω ακριβα,γιατι υπολειπεται ακομα ο Νιπλαρος
2 μηνες εξορια εκανε,καπου πρεπει να ξεσπασειμου επρηξε τα αρχιδια χθες με εμοτικον τσατιλας ο γαμημενος Πεταλουδας