ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.236
- Πόντοι
- 5.006
πτωμα είμαι , ΠΤΩΜΑ
πτωμα είμαι , ΠΤΩΜΑ
που ειναι το αλλο το μουνι να το χυσω πριν ξαπλωσω ?
Πάλι τώρα σηκωθηκες;που ειναι το αλλο το μουνι να το χυσω πριν ξαπλωσω ?
κουραση μαν , ΚΟΥΡΑΣΗΠάλι τώρα σηκωθηκες;
Από τοκουραση μαν , ΚΟΥΡΑΣΗ
εννοιες αδερφε , ΕΝΝΟΙΕΣΑπό το
Ναι πηγαινεεννοιες αδερφε , ΕΝΝΟΙΕΣ
πανω να τραμπουκίσω το μουνι που γραφει αλλου
με βάζει και γράφω σε σκατονηματα ο ξεκωλιαρης το ναυαγιοΝαι πηγαινε
Έτσι ξηγηται το μουνι θα του βάλω χέριμε βάζει και γράφω σε σκατονηματα ο ξεκωλιαρης το ναυαγιο
σε λιγο θα παει στα φιλαρακια του στα τραβέλια να κρυφτει και θα ανταλλάζει λαικ με βατραχομουρη και γλυκοτσουτσουνο
με κάνει και βρίζω και δεν θέλω ο μουνόψειραςΈτσι ξηγηται το μουνι θα του βάλω χέρι
Το γαμιολη,με τα βουλγαρικά ουίσκι χωρίς βαλβίδες.με κάνει και βρίζω και δεν θέλω ο μουνόψειρας
επρεπε να πας και να του αρπαξεις το κινητο και να το πουλησεις σε πακιστανο στην ΑθηνάςΤο γαμιολη,με τα βουλγαρικά ουίσκι χωρίς βαλβίδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σήμερα ο μουνις με πήρε τηλέφωνο να του πάω καφε
Αφού έχει ένα που δε πιάνει στα δύο μέτρα τι να πουλησωεπρεπε να πας και να του αρπαξεις το κινητο και να το πουλησεις σε πακιστανο στην Αθηνάς
πουλα το για ξυπνητηρι μαν , η για viber μονοΑφού έχει ένα που δε πιάνει στα δύο μέτρα τι να πουλησω
Τι θα γίνουνε ρεζίλι στα πακιστανιαπουλα το για ξυπνητηρι μαν , η για viber μονο
δωστο στον Πακιστανο και μετα παρτον μαζι σου να του δειξεις πιανου κινητο ειναιΤι θα γίνουνε ρεζίλι στα πακιστανια
δεν πιστευω να εκανες καμια μαλακιά και να πηρες καφε ?Σήμερα ο μουνις με πήρε τηλέφωνο να του πάω καφε
Moνο αιφον ο Ατενεζος,ΜΟΝΟΑφού έχει ένα που δε πιάνει στα δύο μέτρα τι να πουλησω
γκαρσονα του Αθηναίου εχει γινει ο Αντζελο μας , κριμα , κριμα το παιδι , τον έχει και στο ΄φέσιδεν πιστευω να εκανες καμια μαλακιά και να πηρες καφε ?
Του πήρα ένα έτοιμο από ένα περίπτερο νες καφέ 50 λεπτάδεν πιστευω να εκανες καμια μαλακιά και να πηρες καφε ?