celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.366
- Πόντοι
- 6.056
Ε κρατα το αβαταρ λιγο ακομα,και αυτος με 2 θα μεινεικαι γω γιατι εχω μονο 2?
Ε κρατα το αβαταρ λιγο ακομα,και αυτος με 2 θα μεινεικαι γω γιατι εχω μονο 2?
2 τι;και γω γιατι εχω μονο 2?
ολα τα οδηγειΩχχ... Τις οδηγεί?
με βοηθητικες γιατι δεν φτανει να πατησει κατω,μονο σε πεζοδρομεια.Ωχχ... Τις οδηγεί?
πόδια
σορρυ απαντηση πηγα να γραψω λαικ πατησα.
καλα το πας , προχώρα έτσισορρυ απαντηση πηγα να γραψω λαικ πατησα.
Δε πιστεύω να το πήρες πίσω...σορρυ απαντηση πηγα να γραψω λαικ πατησα.
μπερδευομαι και παταω και σε ασχετους.καλα το πας , προχώρα έτσι
μπορω? να κανουμε προεκλογικο αγωνα να παρουν πισω απο τον αθηναιο τα λαικ.Δε πιστεύω να το πήρες πίσω...
Έχεις τον Τζίμη, έχεις και τον Βάρο, θα τα μαζέψεις γρήγορα τα like...καλα το πας , προχώρα έτσι
όλα τα λαικ τα κανω σαντ η θυμόμπερδευομαι και παταω και σε ασχετους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπορω? να κανουμε προεκλογικο αγωνα να παρουν πισω απο τον αθηναιο τα λαικ.
δεν ειμαι νιπλικος ειμαι αντιαθηναικος.Έχεις τον Τζίμη, έχεις και τον Βάρο, θα τα μαζέψεις γρήγορα τα like...
εσυ που ψωλαρεις τωρα κανε καμιά δουλεια απο το να θες να ανοιχτουν μαλακίες νηματαΈχεις τον Τζίμη, έχεις και τον Βάρο, θα τα μαζέψεις γρήγορα τα like...
Ωχχ... Τις οδηγεί?
Ποσα παραπανω εχει ο πλεμπαιοςόλα τα λαικ τα κανω σαντ η θυμό
2.000 παραπανω περίπουΠοσα παραπανω εχει ο πλεμπαιος
μην φοβασαι θα παρω 2 μερες αναρωτικη ετσι θα τους πω και καλα και θα το διορθωσουμε.2.000 παραπανω περίπου
34 χιλιαδες μηνυματα εχει ο Νιπλης,τα μισα να κανεις λαικ θα τον φαει λαχανο τον Ατενεζομην φοβασαι θα παρω 2 μερες αναρωτικη ετσι θα τους πω και καλα και θα το διορθωσουμε.
κάνε και εσυ και άσε τις παρατηρησεις34 χιλιαδες μηνυματα εχει ο Νιπλης,τα μισα να κανεις λαικ θα τον φαει λαχανο τον Ατενεζο
μετα τις αποκαλυψεις του αθηναιου στην κωλονοσκοπηση εχει μαζι του την λοατκι κοινοτητα και αυτοι ειναι σκληροι αντιπαλοι.34 χιλιαδες μηνυματα εχει ο Νιπλης,τα μισα να κανεις λαικ θα τον φαει λαχανο τον Ατενεζο