Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
γαμιεσαι λιγο μπροσορρυ μπρο μαζι με τα λαικ μου εφυγε και μια αναφορα.![]()
![]()
![]()
γαμιεσαι λιγο μπροσορρυ μπρο μαζι με τα λαικ μου εφυγε και μια αναφορα.![]()
![]()
![]()
Σοβαρά?σορρυ μπρο μαζι με τα λαικ μου εφυγε και μια αναφορα.![]()
![]()
![]()
για δοκίμασε να δουμε , και αν ειναι λεμε εμεις στον Αντι οτι εγινε λαθοςΑυτό σκέφτομαι...
σαν τον αθηναιο που ακομα μετονομαζεται σε μπουρουχα.για δοκίμασε να δουμε , και αν ειναι λεμε εμεις στον Αντι οτι εγινε λαθος
Τον βαρεθηκες κιολας;μετα απο 2 τρακες που προσφερα στον κουγια ποιον να βαλω αβαταρ να του φερω γαληνη και ευτυχια?![]()
Κωστόπουλο με πουρομετα απο 2 τρακες που προσφερα στον κουγια ποιον να βαλω αβαταρ να του φερω γαληνη και ευτυχια?![]()
Γουρλης εισαι Βαρο,για βαλε λιγο αβαταρ Ατενεζου να κανει μπανιο μεχρι το Πασχα,για να τον περασει ο Νιπλης στα λαικμετα απο 2 τρακες που προσφερα στον κουγια ποιον να βαλω αβαταρ να του φερω γαληνη και ευτυχια?![]()
εσυ μωρη γαμιολα νυχτοφύλακας εισαι ?Γουρλης εισαι Βαρο,για βαλε λιγο αβαταρ Ατενεζου να κανει μπανιο μεχρι το Πασχα,για να τον περασει ο Νιπλης στα λαικ![]()
Mπηκα να ριξω μια ματια τι παιζει,αρχιζα να νυσταζω,μονο 4 καφεδες σημερα βλεπειςεσυ μωρη γαμιολα νυχτοφύλακας εισαι ?
Άστο λίγο ακόμη, να δούμε πόσα αυτοκίνητα έχει ο Κούγιας...μετα απο 2 τρακες που προσφερα στον κουγια ποιον να βαλω αβαταρ να του φερω γαληνη και ευτυχια?![]()
ναι αλλα στη μυκονο που τον πιασανε ανασφαλιστο δεν εφταιγα εγω,να τα λεμε και τα καλα.Άστο λίγο ακόμη, να δούμε πόσα αυτοκίνητα έχει ο Κούγιας...![]()
9-2 = 7 ακομα μανΆστο λίγο ακόμη, να δούμε πόσα αυτοκίνητα έχει ο Κούγιας...![]()
εχει και 5 μηχανέςκαι γω γιατι εχω μονο 2?![]()
![]()
![]()
Θα τον είχε κάποιος άλλος άβαταρ το καλοκαίρι...ναι αλλα στη μυκονο που τον πιασανε ανασφαλιστο δεν εφταιγα εγω,να τα λεμε και τα καλα.![]()
Περπαταει στο δρομο το 9,βλεπει το 7 και το χαιρεταει9-2 = 7 ακομα μαν
Ωχχ... Τις οδηγεί?εχει και 5 μηχανές
μας εκαψες.Περπαταει στο δρομο το 9,βλεπει το 7 και το χαιρεταει
-Γεια σου 2
-Δεν ειμαι το 2,το 7 ειμαι
-Αααα συγνωμη,αφαιρεθηκα
![]()
![]()
![]()