athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
καλα φιλε εγω εκανα προσφορα τα διπιτα και αμστελιεςδεν νομιζω τακη.![]()
καλα φιλε εγω εκανα προσφορα τα διπιτα και αμστελιεςδεν νομιζω τακη.![]()
τωρ σοβαρα εισαι οκ απο την δουλεια του,προχωρας βαψιματα?στειλε φωτο πινακα να δω να σου δωσω εγκριση ce.καλα φιλε εγω εκανα προσφορα τα διπιτα και αμστελιες
προχωρα ρε ειπα ηλεκτρολογος τελειωσετωρ σοβαρα εισαι οκ απο την δουλεια του,προχωρας βαψιματα?στειλε φωτο πινακα να δω να σου δωσω εγκριση ce.![]()
στο καθάρισμα τζαμιών εισαι εσυ τοπ ,σκέψου ποσα 00,1 σεντ θα βγάλεις αν κατσεις στα φανάριακαι πως θα μπεις μεσα;εκτος αν παρεις πανακι και καθαριζεις τα τζαμια απο τα αυτοκινητα
μαλακα ετσι να δουλευεις το auto-correct γιατι σε πηραν χαμπαρι..παντως αν θες υπαρχουν και νυχτερινα αν θες να τελειωσεις το γυμνασιοστο καθάρισμα τζαμιών εισαι εσυ τοπ ,σκέψου ποσα 00,1 σεντ θα βγάλεις αν κατσεις στα φανάρια![]()
ετοιμα ειναι ολα , μεχρι να βαλει λιγο φορτίο στο δίκτυο και μετα θα ακουσεις τις σειρηνες απο την πυροσβεστικη μεχρι τον Πειραιάτωρ σοβαρα εισαι οκ απο την δουλεια του,προχωρας βαψιματα?στειλε φωτο πινακα να δω να σου δωσω εγκριση ce.![]()
τον εξοφλησες?προχωρα ρε ειπα ηλεκτρολογος τελειωσε
εννοειται τι ειμαι εγω σαν το αφεντικο σου που σου δινει εναντι;τον εξοφλησες?![]()
![]()
![]()
οχι ρε να φανταστεις εβγαλε και τριφασικη πριζα για ηλεκτρικο αυτοκινητο.ετοιμα ειναι ολα , μεχρι να βαλει λιγο φορτίο στο δίκτυο και μετα θα ακουσεις τις σειρηνες απο την πυροσβεστικη μεχρι τον Πειραιά
το εναντι μου ειναι η εξοφληση σου.εννοειται τι ειμαι εγω σαν το αφεντικο σου που σου δινει εναντι;
αυτο το καροτσακι που εχουν οι παχυσαρκοι το λεει ηλεκτρικο αυτοκίνητο ?? χαχαχαχοχι ρε να φανταστεις εβγαλε και τριφασικη πριζα για ηλεκτρικο αυτοκινητο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το εναντι μου ειναι η εξοφληση σου.![]()
μουναρα η ζετα στο ρουκ ζουκ.αυτο το καροτσακι που εχουν οι παχυσαρκοι το λεει ηλεκτρικο αυτοκίνητο ?? χαχαχαχ
Μαλακα να σου δωσω κανα ευρώ να παρεις καμιά τυροπιττά , ειλικρινα τωρα σε λυπαμαι γιατι απο την πωλήσει τον μελομακάρονων δεν προχωρείμαλακα ετσι να δουλευεις το auto-correct γιατι σε πηραν χαμπαρι..παντως αν θες υπαρχουν και νυχτερινα αν θες να τελειωσεις το γυμνασιο![]()
βαλε εξοφληση να βαλω και εγω αλα Μπαρμπας να δουμεοχι ρε να φανταστεις εβγαλε και τριφασικη πριζα για ηλεκτρικο αυτοκινητο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το εναντι μου ειναι η εξοφληση σου.![]()
μην γραφεις παρα εξω σε αλλα νηματα εχει πουτσα..ειδικα χωρις auto-correct..Μαλακα να σου δωσω κανα ευρώ να παρεις καμιά τυροπιττά , ειλικρινα τωρα σε λυπαμαι γιατι απο την πωλήσει τον μελομακάρονων δεν προχωρεί![]()
με ταπεινωσες.μπαρ
βαλε εξοφληση να βαλω και εγω αλα Μπαρμπας να δουμε![]()
οχι ακομα..μεχρι τωρα σε ταπεινωνει η ζωη εγω θα βαλω το κερασακι στην τουρταμε ταπεινωσες.![]()
με τι να τον εξοφλήσει με τυρογαριδακιατον εξοφλησες?![]()
![]()
![]()
ρε βαλε κανα μουνι , που μας εβαλες τον ΜελισσανιδηΚαλησπερίζω
εδω δεν εχουμε για ψωμι και συ μας λες να φαμε παντεσπανι.οχι ακομα..μεχρι τωρα σε ταπεινωνει η ζωη εγω θα βαλω το κερασακι στην τουρτα![]()
με αμστελ και πιτογυρα.με τι να τον εξοφλήσει με τυρογαριδακια![]()
εχεις λεφτα να φας τουλουμπαεδω δεν εχουμε για ψωμι και συ μας λες να φαμε παντεσπανι.![]()
![]()
![]()