ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.688
- Πόντοι
- 5.006
Έχει ράδιο από το παζαρι, ούτε κεραία δεν έχει..πωωω γαμω το σπιτάκι του
ξηλωσε την κεραια και φερτην σε εμενα να σου δωσω 20 ευρω
Έχει ράδιο από το παζαρι, ούτε κεραία δεν έχει..πωωω γαμω το σπιτάκι του
ξηλωσε την κεραια και φερτην σε εμενα να σου δωσω 20 ευρω
βαλτο φωτια και βγαλτο φωτογραφία , και ελα με την φωτ΄τό να σου δωσω 50 ευρωΈχει ράδιο από το παζαρι, ούτε κεραία δεν έχει..
Aνεβα και εσύ λίγο στα ψιλά ρε νιπληβαλτο φωτια και βγαλτο φωτογραφία , και ελα με την φωτ΄τό να σου δωσω 50 ευρω
5 ευρω βενζίνη θα χρειαστεις και ενα σπιρτο ρε τυπεAνεβα και εσύ λίγο στα ψιλά ρε νιπλη![]()
Ισχύει...παντελονατη νικη ο αχωνευτος....
ΡΕ MOYNH ΑΘΗΝΑΙΟ ΔΩΣΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ...
εγω σου δινω και 50 για να το καψω οχι να μου δωσεις.5 ευρω βενζίνη θα χρειαστεις και ενα σπιρτο ρε τυπε
ημαρτον δηλαδη , 2 ευρω σου χρωστάει
σε μενα θα βγαλεις το αχτι σου ?
δηλαδη τι θες? να καψεις ενα σαξο και να μην ξαναδουλεψεις στην ζωή σου ρε τυπε ?
ΕΚΛΕΙΣΕ !εγω σου δινω και 50 για να το καψω οχι να μου δωσεις.![]()
![]()
![]()
δωσε συντεταγμενες.ΕΚΛΕΙΣΕ !
Εσύ? Θα δώσεις 50 ευρώ...εγω σου δινω και 50 για να το καψω οχι να μου δωσεις.
![]()
![]()
![]()
Ρε μλκ5 ευρω βενζίνη θα χρειαστεις και ενα σπιρτο ρε τυπε
ημαρτον δηλαδη , 2 ευρω σου χρωστάει
σε μενα θα βγαλεις το αχτι σου ?
δηλαδη τι θες? να καψεις ενα σαξο και να μην ξαναδουλεψεις στην ζωή σου ρε τυπε ?
Τα βλέπεις, τα γυρίζει τώρα...ΕΚΛΕΙΣΕ !
αμα αφησεις ενα χαρτακι που να λέει , ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ , δεν παιρνει μία απο την ασφαλιστική ..δωσε συντεταγμενες.η μαλλον οχι ρε χαρη θα του κανουμε θα τον αποζημιωση η ασφαλιστικη θα βγαλει 150 ευρω ξεκουραστα,πασχα θα κανει παλι.
![]()
με μελομακάρονα η με κωλο τους πληρώνειςμονο πληρωνω πουστρομαστορια![]()
πανε καλα οι δουλειες,2 ανακαινησεις σπιτιων,πολλα θυροτηλεφωνα τον προηγουμενο μηνα και τωρα εχω φορτιστες αυτοκινητων.γαμηθηκαν με το που ακουσαν τον κουλη και ολοι τρεχουν να παρουν τεσλα.Εσύ? Θα δώσεις 50 ευρώ...![]()
Ποιος να το κλαίει...
εγω λεω να του καψουμε το εταιρικο θα τον γαμησουν απο την δουλεια,θα πουν με τι μουνοπανο εχουμε να κανουμε φαντασου που χρωσταει.αμα αφησεις ενα χαρτακι που να λέει , ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ , δεν παιρνει μία απο την ασφαλιστική ..
θυροτηλεφωνα ρε μαλακα , ποσο ευκολα λεφτα βγαζειςπανε καλα οι δουλειες,2 ανακαινησεις σπιτιων,πολλα θυροτηλεφωνα τον προηγουμενο μηνα και τωρα εχω φορτιστες αυτοκινητων.γαμηθηκαν με το που ακουσαν τον κουλη και ολοι τρεχουν να παρουν τεσλα.![]()
![]()
θυροτηλεορασης λαθος.θυροτηλεφωνα ρε μαλακα , ποσο ευκολα λεφτα βγαζεις
θυροτηλεορασης λαθος.ευκολα?
![]()
η μονη μαλακια που εκανα ηταν που δεν ανελαβα το σπιτι του αθηναιου.τι τα βάζεις και θελουν και να δουλευουν ?
ρε γαμησε τους , βαλτα και μετα πες ξαναερχομαι αυριο και μην ξαναπατησεις