Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.205
- Πόντοι
- 28.246
Καλά ρε "τύπε¨που να τυποποιηθείς...αυτες βρηκα προχειρες τυπε
Καλά ρε "τύπε¨που να τυποποιηθείς...αυτες βρηκα προχειρες τυπε
Εσύ είσαι ο βοηθός?επειδη εισαι απλας δωσε και ενα 50αρι τιπς στον βοηθο.![]()
![]()
![]()
χρωσταει ακομα δυο ευρω στον αδερφοεπειδη εισαι απλας δωσε και ενα 50αρι τιπς στον βοηθο.![]()
![]()
![]()
ναι αλλα θα του δωσει και 50αρι τιπς-τοκος.χρωσταει ακομα δυο ευρω στον αδερφο
οταν πεθάνει θα παει ο αδερφος να παρει το ρολοι που θα φοράει μεσα στην κάσα να τον ξεχρεωσειχρωσταει ακομα δυο ευρω στον αδερφο
μωρε αν μου δωσει 50αρι τιπς γινομαι και παρκαδορος.Εσύ είσαι ο βοηθός?
μουνης ειναι , ΜΟΝΟειναι ΕΙΝΑΙ...
αλλα ειναι και καλος
Γαμιοληςμουνης ειναι , ΜΟΝΟ
δεν υπαρχει πιο μουνοπανο απο το μαυρο πιθήκιο μαξ ειναι πιο μουνοπανο αλλα ειναι συμπαθης ακομα επειδη ειναι νεος
Το θέμα είναι αδελφέ ο μουνης ο αθηναιος ακόμα να μου δωσει τα ψιλαο μαξ ειναι πιο μουνοπανο αλλα ειναι συμπαθης ακομα επειδη ειναι νεος
τυπε, δεν στο ειπα εγω , αλλα πηγαινε ξηλωσε τους καθρεπτες του σαξο, 2 ευρω θα κανουν δεν μπορει , εστω και στην ανακλυκλωσηΤο θέμα είναι αδελφέ ο μουνης ο αθηναιος ακόμα να μου δωσει τα ψιλα![]()
αδερφε πες να στειλω 10 παπια στρογγυλοφαναρα να τον συνετησουν αν θεςΤο θέμα είναι αδελφέ ο μουνης ο αθηναιος ακόμα να μου δωσει τα ψιλα![]()
Δεν εχει είναι Χωρις καθρέπτες και φλας.τυπε, δεν στο ειπα εγω , αλλα πηγαινε ξηλωσε τους καθρεπτες του σαξο, 2 ευρω θα κανουν δεν μπορει , εστω και στην ανακλυκλωση
΄΄εχει 2 όμως επειδη ειναι παλιο ?
Θυμίζει το "Ο δολοφόνος του Τόκιο". Μεγάλος ο Κουροσάβα και στα εποχής και στα σύγχρονα, γενικά το είχε με όλα τα είδη. Παίκτες αν θέλετε διαβάστε και το βιβλίο του "Κάτι σαν αυτοβιογραφία" κυκλοφορεί και στα ελληνικά ,πολύ καλό. Πολύ μεγάλη φιλμογραφία, εντάξει δεν είναι όλα ισοδύναμα αλλά σίγουρα έχει κάνει αριστουργήματα.
πωωω γαμω το σπιτάκι τουΔεν εχει είναι Χωρις καθρέπτες και φλας.![]()
Θα στείλω κάτι παιδιά μπουμπούκια αδελφέ ξέρεις πειραιωτικα.αδερφε πες να στειλω 10 παπια στρογγυλοφαναρα να τον συνετησουν αν θες
Χθες και σήμερα όμως τα ξεφτύλλισε όλα.δεν υπαρχει πιο μουνοπανο απο το μαυρο πιθήκι