baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.819
- Πόντοι
- 6.035
αχ ρε κακομοίρη αμόρφωτε μισθωτέ παντα μια ζωη θα γλύφεις κατουρημένες ποδιες για κανα μεροκαματο τον 20 ευρωμην γραφεις παρα εξω σε αλλα νηματα εχει πουτσα..ειδικα χωρις auto-correct..![]()
οχι ρε δεν θελω να παθεις τιποταληγμενη απο τσιμυ?![]()
![]()
![]()
ρε βαλε κανα μουνι , που μας εβαλες τον Μελισσανιδη
μιλα μας για την μερα σου κολλητε μου , πως τα πέρασες ?εχεις λεφτα να φας τουλουμπα![]()
ΝΗΣΙΩΤΗ αγραμματε εικοσι ευρω μεροκαματο δεν επαιρνα ουτε στα 20..να με παραθεσεις ξανα οταν εμβολιαστειςαχ ρε κακομοίρη αμόρφωτε μισθωτέ παντα μια ζωη θα γλύφεις κατουρημένες ποδιες για κανα μεροκαματο τον 20 ευρω![]()
ειχα ονειρωξη οτι σε βιαζα πανω στα σιδερωμενα λεφτα σου και σου εχυνα το μετωπομιλα μας για την μερα σου κολλητε μου , πως τα πέρασες ?
Μόνο στο στρατό έχω 8.760 ώρες κατάδυσης καί 1500 ώρες κατάδυσης nitrox.... Τώρα βέβαια ελεύθερες ώρες κατάδυσης θα σε γελάσω γιατί όταν πάτησα τα 55 σταμάτησα τις καταδύσεις με μπουκάλες.... Έπρεπε διότι δεν είμαστε νέοι πατήσαμε τα 64.σου εχω πει οτι απο τα 13 χρονιά μου ασχολούμουν με το υποβρύχιο ψαροντουφεκο,εχω κανει και μαθηματα με τον roberto calich ,εξορμήσεις με παρεα και το σκάφος για 2-3 μερες ψάρεμα ,τα τελευταια 3 χρονιά τα εχω παρατήσει.
και στα ονειρα σου φτωχος εισαι ρε πουστηΝΗΣΙΩΤΗ αγραμματε εικοσι ευρω μεροκαματο δεν επαιρνα ουτε στα 20..να με παραθεσεις ξανα οταν εμβολιαστεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχα ονειρωξη οτι σε βιαζα πανω στα σιδερωμενα λεφτα σου και σου εχυνα το μετωπο![]()
παίρνεις 25 κακομοίρη και σε πας και σε κανα καφε παρακαλώντας να σε κεράσουνΝΗΣΙΩΤΗ αγραμματε εικοσι ευρω μεροκαματο δεν επαιρνα ουτε στα 20..να με παραθεσεις ξανα οταν εμβολιαστεις
εισαι ο μονος που εχει σιδερωμενα λεφτακαι στα ονειρα σου φτωχος εισαι ρε πουστη
και στο μυαλοκαι στα ονειρα σου φτωχος εισαι ρε πουστη
με ολα υτα που τρωω για να γινω στυλακι φτηνα την εχω γλυτωσει μεχρι τωρα την δηλητηριαση.οχι ρε δεν θελω να παθεις τιποτα![]()
μπα;κανεις διαιτα η διατροφη;με ολα υτα που τρωω για να γινω στυλακι φτηνα την εχω γλυτωσει μεχρι τωρα την δηλητηριαση.![]()
![]()
![]()
αφου πρεπει να βαλει γαμπριατικο !!μπα;κανεις διαιτα η διατροφη;
αφου πρεπει να βαλει γαμπριατικο !!
οτι δεν κανεις εσυ δηλαδη
κατι ενδιαμεσα.μπα;κανεις διαιτα η διατροφη;
απο μονος σου;κατι ενδιαμεσα.![]()