Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
550 ε σου λεει το ψαροκαικο θα του πηρε του ανθρωπουτι τσιμπησες μαν;
550 ε σου λεει το ψαροκαικο θα του πηρε του ανθρωπουτι τσιμπησες μαν;
Κεκακι απο το κοριτσι μου , χυμο πορτοκάλι , καφε , ενα κρουασαν και διαφορα αλλατι τσιμπησες μαν;
τι διαφορα φιλε-φιδι;Κεκακι απο το κοριτσι μου , χυμο πορτοκάλι , καφε , ενα κρουασαν και διαφορα αλλα
φιλετακια μπρουγιον με μπριος με σαλατα νισουάζτι τσιμπησες μαν;
οχι ειναι πρωι ακομα ρε..φιλετακια μπρουγιον με μπριος με σαλατα νισουάζ
ειναι φαγητα που δεν ξερεις φτωχε-φιλε , μονο σε 5αστερα τα δινουν ...τι διαφορα φιλε-φιδι;
εχω μινι τραπέζι το απογευμα , πηρα και λιγα θαλασσινα να υπαρχουν550 ε σου λεει το ψαροκαικο θα του πηρε του ανθρωπου
δεν πιστευω να σε κοροιδεψαν και να σου πουλησαν κατεψυγμενα για φρεσκα;εχω μινι τραπέζι το απογευμα , πηρα και λιγα θαλασσινα να υπαρχουν
τυπε τι νομιζεις οτι ειμαι σαν και εσενα ?δεν πιστευω να σε κοροιδεψαν και να σου πουλησαν κατεψυγμενα για φρεσκα;
δεν ξερω απλα σου εφιστω την προσοχη...αν και απο οτι καταλαβαινω εχεις φαει φαγκρι κατεψυγμενο εσυ για φρεσκο ουκ ολιγες φορεςτυπε τι νομιζεις οτι ειμαι σαν και εσενα ?
που σου πουλησαν τα χαμστερ για γατες και δεν πηρες χαμπαρι τίποτα ..και περιμενεις 6 χρόνια να νιαουρίσουν
δεν ξερω απλα σου εφιστω την προσοχη...αν και απο οτι καταλαβαινω εχεις φαει φαγκρι κατεψυγμενο εσυ για φρεσκο ουκ ολιγες φορες
δεν πειραζει φιλε θα ηταν καλο του ατλαντικου κατεψυγμενο τα ιδια πουλανε Βασιλοπουλο
οτι πεις ...
δεν ξερω απλα σου εφιστω την προσοχη...αν και απο οτι καταλαβαινω εχεις φαει φαγκρι κατεψυγμενο εσυ για φρεσκο ουκ ολιγες φορες
To κατεψυγμένο είναι ευκολάκι να το καταλάβεις, το ιχθυοκαλλιέργειας όμως που στο πασάρουν για αλανιάρικο δύσκολο...
οτι πεις ...
ακου παμπτωχε-φιλε μου , αυτα που παραγγελθηκαν θα ερθουν σπιτι ζωντανα μεσα σε φενιζολ με παγο με λαστιχα στις δαγκανες , και θα πεθάνουν μολις μπουν στο μαγειρεμαδεν πειραζει φιλε θα ηταν καλο του ατλαντικου κατεψυγμενο τα ιδια πουλανε Βασιλοπουλο
ρε Μουνη δεν ξερεις πως ειναι το φαγκρι μονο σε φωτογραφία το εχεις δειδεν ξερω απλα σου εφιστω την προσοχη...αν και απο οτι καταλαβαινω εχεις φαει φαγκρι κατεψυγμενο εσυ για φρεσκο ουκ ολιγες φορες
Οπου πηγα δεν μου ζήτησαν τίποτα τράπεζες ,εφορία , καφε κτλπΌπου πας πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλιως το πουλο εξακριβωμένο όπου πήγα μου ζητήσανε
εδω εμενα μου ζητησαν χθες ταυτοτητα στο πρακτικερ και τους εδωσα τα αρχιδια μου μπηκα μεσα δειχνοντας μονο το πιστοποιητικοΤασούλη για πες
εγω τους δειχνω μονο τα αρχιδια μου και μπαινωεδω εμενα μου ζητησαν χθες ταυτοτητα στο πρακτικερ και τους εδωσα τα αρχιδια μου μπηκα μεσα δειχνοντας μονο το πιστοποιητικο
το εχουν κανει φιλε μπουρδελο σε λιγο θα μας ζητανε και τα γκερλ πιστοποιητικοεγω τους δειχνω μονο τα αρχιδια μου και μπαινω