baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.734
- Πόντοι
- 6.035
σαν γυναικα ποια σκουπα προτεινεις samsung,hoover,xiaomi η rowenta?για ρομποτικη .Επιτέλους λίγο σεξ στο νήμα. Πίστευα της έχετε δέσει κόμβο
σαν γυναικα ποια σκουπα προτεινεις samsung,hoover,xiaomi η rowenta?για ρομποτικη .Επιτέλους λίγο σεξ στο νήμα. Πίστευα της έχετε δέσει κόμβο
2 ετωνπαλι κατεψυγμενα ενος ετους εφαγες?
πες αληθεια ποσες φορες την ημέρα με σκεφτεσαι?Επιτέλους λίγο σεξ στο νήμα. Πίστευα της έχετε δέσει κόμβο
ρε μαλακα μην ρωτας την Μαντω γιαυτα ο Αθηναιος βαζει σκουπα ολοι μερα αυτος γνωριζεισαν γυναικα ποια σκουπα προτεινεις samsung,hoover,xiaomi η rowenta?για ρομποτικη .
οχι σοβαρα θελω να παρω ρομποτικη σκουπα αλλα αξιζει η θα σφουγγαριζω και απο πανω?
ton rvthsa allaμαλλον εχει παει να απλωσει τα ρουχα.ρε μαλακα μην ρωτας την Μαντω γιαυτα ο Αθηναιος βαζει σκουπα ολοι μερα αυτος γνωριζει
Διάβασε τις κριτικές και αποφάσισε για τι χρήση την τελικά χρειάζεσαι.σαν γυναικα ποια σκουπα προτεινεις samsung,hoover,xiaomi η rowenta?για ρομποτικη .
Μη σου πω όλη μέραπες αληθεια ποσες φορες την ημέρα με σκεφτεσαι?
αυτο ειναι το μονο σιγουρο,μην τρεχει πισω απο την σκουπα φοβαμαι και την δω βιδες.
ναι ειναι η ωρα που τον βαζει η Κυρα να κανει της δουλείες του σπιτιού μετα εχει σιδέρωμα και πλύσιμο πιατωνton rvthsa allaμαλλον εχει παει να απλωσει τα ρουχα.
εγω και την ΝύκταΜη σου πω όλη μέρα
Είμαι σίγουρηεγω και την Νύκτα
ποτε θα παμε για δειπνώ με γαρδούμπα και σπληνάντερο?Είμαι σίγουρη
Σου φάνηκε να τρώω εγώ αυτά;ποτε θα παμε για δειπνώ με γαρδούμπα και σπληνάντερο?
οχιΣου φάνηκε να τρώω εγώ αυτά;
Σε ευχαριστώ,είσαι γλύκας. Τα ποτά και τα γλυκά δικά μου.οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οπου γουστάρεις θα πάμε κερνάω
san tον αθηναιο κερνας και συ.οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οπου γουστάρεις θα πάμε κερνάω
ΟΧΙ αθηναιος ειναι μοναδικοςsan tον αθηναιο κερνας και συ.
δεν εχεις να την πληρωσεις βρε μαλακα
γαριδακι Συμιακο θα παρεις και πολυ σου ειναι
μην φας μονο το κουβερ και μετα δεν εχεις λεφτα ουτε για νερο απο το λαστιχο
τραβα ΡΕ γαμησου που δε ξερεις τι χρωμα ειναι η μπαλα και βαζεις και ειδησεις για στημενα
Επιτέλους λίγο σεξ στο νήμα. Πίστευα της έχετε δέσει κόμβο