Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.816
- Πόντοι
- 3.656
4 ρωγες εχει ρε καντινιερη?
4 ρωγες εχει ρε καντινιερη?
δεν εχω λεφτα για τοση νουτελα τύπε. ενω ο δικηγόρος θα την κανε μουσκεμα την ντρηχο σε κανα σεντ βαλενταην να σκασει με τον οικοδομικό το κούβα νουτελα να την μερεμετισει στα επίμαχα σημειαμουτρο εβγαινες μαζι της για κρέπες ?
ακομη με τα στημένα ρε μαλακα ασχολειται αυτος
Για τον σαγόνια
Κλασικά.Για το τάδε ματς,την τάδε ημερομηνία,υπάρχουν αναφορές για ύποπτη χειραγώγηση κλπ.Για αυτό δεν τον παίρνει κανένας στα σοβαρά,εκτός από τον τσετσένο για ευνόητους λόγους,εξ ου και η θέση εργασίας τουακομη με τα στημένα ρε μαλακα ασχολειται αυτος
εδω και 15 χρόνια
σε λιγο θα σταματησει τα ποδόσφαιρο και αυτος θα κανεις εκπομπες
εντωμεταξυ δεν λεει τίποτα , καμια πληροφορία , ολο λεει ανακριτη και εισαγγελεις και παπαρια μαντολες
τραβα ΡΕ γαμησου που δε ξερεις τι χρωμα ειναι η μπαλα και βαζεις και ειδησεις για στημεναακομη με τα στημένα ρε μαλακα ασχολειται αυτος
εδω και 15 χρόνια
σε λιγο θα σταματησει τα ποδόσφαιρο και αυτος θα κανεις εκπομπες
εντωμεταξυ δεν λεει τίποτα , καμια πληροφορία , ολο λεει ανακριτη και εισαγγελεις και παπαρια μαντολες
ακομα ποναει η κωλοτρυπα σου απο εχθες που εφαγες καλες ψωλέςτραβα ΡΕ γαμησου που δε ξερεις τι χρωμα ειναι η μπαλα και βαζεις και ειδησεις για στημενα
Τη παλιό γαμιολα..ο σαγονιας ειναι και στο youtube live ?? ημαρτον ρε μαλάκα
τι χρωμα εχουν οι φανελες του παοκ ρε;ακομα ποναει η κωλοτρυπα σου απο εχθες που εφαγες καλες ψωλές
Αυριο ετοίμασε στη χόβολητι χρωμα εχουν οι φανελες του παοκ ρε;
εγω ξερω οτι θα κερασεις μετα την πουτσα που εφαγεςτι χρωμα εχουν οι φανελες του παοκ ρε;
εδω δε ξέρει ο γαμιολης το τσι Τσι..εγω ξερω οτι θα κερασεις μετα την πουτσα που εφαγες
και εγω γαμιολα δεν τρωω μελι-λαδι-σταχτι που σκατα πας
θα κερασεις σε μαγαζι που εσυ δεν μπαινεις ουτε σαν γκαρσονι
ολες οι πορτες ειναι ανοιχτες για τον κιμπαρη Μισθωτο και εγω πλερωνω με κανονικα χαρτονομισματαεγω ξερω οτι θα κερασεις μετα την πουτσα που εφαγες
και εγω γαμιολα δεν τρωω μελι-λαδι-σταχτι που σκατα πας
θα κερασεις σε μαγαζι που εσυ δεν μπαινεις ουτε σαν γκαρσονι
καλα, καλα , μεινε κοντα μου ομως για να σε βαλουν μεσα , γιατι αν ξανοιχτεις απο εμενα σε βλεπω να σου λενε δεν θελουμε λατζα τυπε , ειμαστε φουλολες οι πορτες ειναι ανοιχτες για τον κιμπαρη Μισθωτο και εγω πλερωνω με κανονικα χαρτονομισματα
δεν ερχομαι για κατι λιγοτερο απο αστακομακαροναδα και κρασι Βουργουνδιαςκαλα, καλα , μεινε κοντα μου ομως για να σε βαλουν μεσα , γιατι αν ξανοιχτεις απο εμενα σε βλεπω να σου λενε δεν θελουμε λατζα τυπε , ειμαστε φουλ
δεν εχεις να την πληρωσεις βρε μαλακαδεν ερχομαι για κατι λιγοτερο απο αστακομακαροναδα και κρασι Βουργουνδιας
ΠΛΕΡΩΝΩδεν εχεις να την πληρωσεις βρε μαλακα
γαριδακι Συμιακο θα παρεις και πολυ σου ειναι
μην φας μονο το κουβερ και μετα δεν εχεις λεφτα ουτε για νερο απο το λαστιχο
αμα πλερωσεις δεν θα εχεις να φας για 6 μηνες βρε μαλάκα , τραβα γκουντις να παρεις Αρκουδακι γευμαΠΛΕΡΩΝΩ
θες να σου κλεισω τραπεζι;αμα πλερωσεις δεν θα εχεις να φας για 6 μηνες βρε μαλάκα , τραβα γκουντις να παρεις Αρκουδακι γευμα