Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.625
- Πόντοι
- 14.936
Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια.
ξερεις τι ακουσα οτι ο Αθηναίος θα έρθει απο εσενα να σου κλαφτεί να του δόσεις τζαμπα πετρέλαιο
Θα πάει απ' το βουλια να του δώσει Νεφτη.ξερεις τι ακουσα οτι ο Αθηναίος θα έρθει απο εσενα να σου κλαφτεί να του δόσεις τζαμπα πετρέλαιο
αντι για πετρέλαιο ,τι τσιμπισες μαν ?Θα πάει απ' το βουλια να του δώσει Νεφτη.
φωτια θα του βαλεις απο πισω?Θα πάει απ' το βουλια να του δώσει Νεφτη.
Ποιοτητα ποσότητα γαμω τον νεφτη μου γαμω..Θα πάει απ' το βουλια να του δώσει Νεφτη.
Τα θέλει ο κωλος του του γαμιοληφωτια θα του βαλεις απο πισω?
μια ομαδικη παρτουζα BDSM απο αραπηδες θελει ,να στρώσει επιδερμίδαΤα θέλει ο κωλος του του γαμιολη
Για σένα είναι σίγουρο μάν , αφού δεν σου αρέσει κιόλας , για εμάς άσε να απαντήσουμε εμείςΤυπε ουτε εσυ ουτε εγω θα τη γαμησουμε...τσαμπα αγχωνεσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεωργιανος Μπουκας απο Big Brother....
τι συναδελφος ρε λουστρο...συνταγη για γυαλια πρεσβυωπιας δινειςΤι μουναρα ρε τυπε;Αυτη μεχρι και τα νυχια της πλαστικα πρεπει να ειναι...πηγε παντρευτηκε εκεινον τον μαλακα τον πλαστικο και μολις τη πλαστικοποιησε 100% του εριξε ενα σουτι και αρχισε τις βιζιτες.
Πολυ καλη δουλεια παντως εκανε ο συναδελφος.....
πες τα γαμω την τρέλα μου !!τι συναδελφος ρε λουστρο...συνταγη για γυαλια πρεσβυωπιας δινεις
πουτσα μπαλα και τραμπαλα , 550 ευρω αποδειξη ιχθυοπωλη δεν ζητησε τίποτα
τι τσιμπησες μαν;
Ρωμαικο δειπνο μαλακαφιλε-φιδι @Νιπλη τελειωσε το τραπεζωμα;τα κουστουπωσατε τα κατεψυγμενα και του ιχθυοτροφειου;
κατσε λεει στην καρεκλα και διαβασε την αλφαβητα απεναντι...10 χρονια σπουδαζε ο καντινιερης για να βαζει κοσμο στην καρεκλα να καθεταιπες τα γαμω την τρέλα μου !!
Ολοι Γιακουμπ γίνανε οι κτηνίατροι
ντοκτωρ στραβωμαρας ρε τυπεκατσε λεει στην καρεκλα και διαβασε την αλφαβητα απεναντι...10 χρονια σπουδαζε ο καντινιερης για να βαζει κοσμο στην καρεκλα να καθεται
σε λιγο που θα μεγαλωσει η πρεσβυωπεια σου ομως και θα σου σκασει και στραβισμος και μυωπια τον Χελ θα παρακαλας γαμιολαντοκτωρ στραβωμαρας ρε τυπε
την ιδια δουλεια την εκαναν παλια και στα περιπτερα που κρεμαγαν τις εφημεριδες με τα μανταλακια και πηγαιναν τα παπουδια και διαβαζαν απο το απεναντι πεζοδρόμιο
και την εχει δει επιστημονας ο περιπτερας να πουμε ο Χελ