Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.631
- Πόντοι
- 2.606
Το ίδιο θα κάνει και βάρος στα 67 στις πολυκατοικίες...Ζλαταν 40 πλας και γαμαει ακομα
Το ίδιο θα κάνει και βάρος στα 67 στις πολυκατοικίες...Ζλαταν 40 πλας και γαμαει ακομα
Εσύ και ο ρουμάνος του μπούξου.εχω φαει τρελες σφαλιερες το σκ αλλα παω για ριφιφι.
Τόση ευαισθησία από σένα δεν την περίμενακαλυτερα να του κανουμε δωρο μια συσκευασία
ζμπουτσα σου τυπε για τα φραγκα..μπαινω ον λαιν καζίνο
προσευχηθειτε για μένα
Ούτε έτσι θα κάνει κούκου θείο.
λυγιζω με τον πουστηΤόση ευαισθησία από σένα δεν την περίμενα
μπαινω ον λαιν καζίνο
προσευχηθειτε για μένα
Αν δε μπουν σα μέλη πως θα τους καλησπερίσει πρώτα ο Αλέξανδρος και μετά εγώ να βρουν το ενδιαφέρον τους; Η αγάπη θέλει θυσίες.Όχι σαν μέλη. Δεν βρήκαν κάτι ενδιαφέρον.
να κανω κας αουτ η να κατσω ολα για ολα?μπαινω ον λαιν καζίνο
προσευχηθειτε για μένα
τύπε μπαινω και εγω να παιξω κανα χαρτάκιμπαινω ον λαιν καζίνο
προσευχηθειτε για μένα
αμα βρεθεις σε αναγκη δανειζω με ενα μικρο ποσοστο 60%...δινω και βιντεακια δωρομπαινω ον λαιν καζίνο
προσευχηθειτε για μένα
ολα για ολα ρε τυπενα κανω κας αουτ η να κατσω ολα για ολα?
50 χρονων σάψαλο και ονειρευεται χμποξ και πουτσες καπαμά ναπουμε...λυγιζω με τον πουστη
τοσο φτωχο δεν ειχα δει ποτέ
Το είχα και το έδωσα. Κρίμα να μην σε έχω γνωρίσει πιο παλιά
ειναι 5 φορες πανω το κεφααιο ολα για ολα θα ειναι 9 φορες διλλημα.ολα για ολα ρε τυπε
μην κανεις τον Αθηναιο
Όλα μέσα, μπουρλότο...να κανω κας αουτ η να κατσω ολα για ολα?
Δε πειράζει, εσύ θα χάσεις όχι εμείς.ειναι 5 φορες πανω το κεφααιο ολα για ολα θα ειναι 9 φορες διλλημα.
Το έδωσα γιατί το άκουγα να μου προμηνύει το μέλλον μουΤο δώσατε επειδή δεν βρέθηκε κάποιος για να το χρησιμοποιήσει σωστά.
δεν γαμιεται τους αφησα 70 ευρω πουρπουαρ ασε μην σπασει η μαρσειγ η η σοσιεδαδ η μιλαν ειναι σιγουρακι.Όλα μέσα, μπουρλότο...