athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.854
- Πόντοι
- 12.756
Ζλαταν 40 πλας και γαμαει ακομα
Ζλαταν 40 πλας και γαμαει ακομα
το δευτερο που τις ακυρωνει,τι αποψη εχεις κυριε μπουρουχα?ακυρωθηκε παραμενει το 1-0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμ τι ειναι ρε μαλακα;
Ναι ο μουνιςΖλαταν 40 πλας και γαμαει ακομα
αποφανθηκα σωστος ο ρεφερι...ρε κατσικοποδαρε πεναλτυ υπερ Μιλαντο δευτερο που τις ακυρωνει,τι αποψη εχεις κυριε μπουρουχα?
ΔΕΝ ειναι γαμω το σπιτι τους να επεμβει το βαραποφανθηκα σωστος ο ρεφερι...ρε κατσικοποδαρε πεναλτυ υπερ Μιλαν
Μικρός είχα αυτόεχει την θεση παιχνιδιου....
Αυτο που θελεις να αγορασεις σε κατατασει στην κατηγορια , παιδι - αντρα
φοβαται τα ριφιφι.
@athinaios44 σε ζηλεύουν μου φαίνεταιο Αθηναιος σε τραπεζα μονο απ εξω περναει
να πλυνει τα τζαμια
Τα δικά μου μυαλά είναι ορθάνοιχτα, το ίδιο εύχομαι και για τις φίλες σου.Εγώ θα έλεγα αν ξεπερνούσαμε τα εμπόδια στα μυαλά μας
@athinaios44 σε ζηλεύουν μου φαίνεται
δεν μπορω να τους φτασω αγαπητη μου..Μπαρος ειναι ο Πριγκηψ Ζοφριας και Νιπλης ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ απατεωνας και απο τον Τσοχατζοπουλο..εγω ειμαι ενας πτωχος πλην τιμιος Μισθωτος@athinaios44 σε ζηλεύουν μου φαίνεται
τι επαθες ρε το εχεις παιξει στο στοιχημα?αποφανθηκα σωστος ο ρεφερι...ρε κατσικοποδαρε πεναλτυ υπερ Μιλαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΔΕΝ ειναι γαμω το σπιτι τους να επεμβει το βαρ
Τα περισσότερα κορίτσια θα θέλουν να παίξουν μαζί σου και όχι με το διπλανό αγόρι.Μικρός είχα αυτό
Όταν μεγαλώσω θα πάρω αυτό
Καταλαβαίνεις.
οχι ρε δε παιζω τυχερα παιχνιδια απλα στηριζω Μουρινιοτι επαθες ρε το εχεις παιξει στο στοιχημα?
αν ειχες παιξει μιλαν με 3,10 αποδοση ισως και να αγοραζες sex box.οχι ρε δε παιζω τυχερα παιχνιδια απλα στηριζω Μουρινιο
δεν το κατεχω καθολου ρεαν ειχες παιξει μιλαν με 3,10 αποδοση ισως και να αγοραζες sex box.
εγω ειμαι για σενα. κανε λογαρισμο και θα στον μηδενισο.δεν το κατεχω καθολου ρε
Στο μπου έχουν μπει ποτέ?Δεν έχουν χώρο για καινούριες γνωριμίες. Σόρυ.
Ρωτα με ρεδεν το κατεχω καθολου ρε
Εγώ θέλω ένα ρολόι με κούκο.Τελικά οι άντρες παραμένετε αγόρια
το εχω σκεφτει αλλα θελω να εχω μια επαφη ρε εγω ειμαι σαν τυφλοςΡωτα με ρε