baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.213
- Πόντοι
- 6.035
εχω φαει τρελες σφαλιερες το σκ αλλα παω για ριφιφι.Ρωτα με ρε![]()
εχω φαει τρελες σφαλιερες το σκ αλλα παω για ριφιφι.Ρωτα με ρε![]()
Θα τα πούμε από κοντά.το εχω σκεφτει αλλα θελω να εχω μια επαφη ρε εγω ειμαι σαν τυφλος
Σαν το μπουχο το σούρα.εχω φαει τρελες σφαλιερες το σκ αλλα παω για ριφιφι.![]()
γενικα εισαι τυφλος αλλα οκ.το εχω σκεφτει αλλα θελω να εχω μια επαφη ρε εγω ειμαι σαν τυφλος
βλεπω τοσο καλα σαν να εχω κυαλια και διοπτρες νυχτοςγενικα εισαι τυφλος αλλα οκ.![]()
οχι ειμαι ψηλαΑύριο πάνω είσαι για στόλο;
Γιατί μόνο μέχρι τα 67?θα σε φαει το γιαπι ρε φουκαρα..θα κανεις παιδι,θα σε χωρισει ΑΦΟΥ πρωτα θα σου εχει φαει το μεδουλι και μεχρι τα 67 σου θα βαζεις μπριζες για να την πληρωνεις
Δεν πειράζει, έχεις και εσύ τα χαρίσματά σου. Ξέρεις πολλούς 50χρονους να θέλουν xbox;δεν μπορω να τους φτασω αγαπητη μου..Μπαρος ειναι ο Πριγκηψ Ζοφριας και Νιπλης ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ απατεωνας και απο τον Τσοχατζοπουλο..εγω ειμαι ενας πτωχος πλην τιμιος Μισθωτος![]()
οχι ειμαι ψηλα γλομπεαρχη![]()
δεν εχω παει ακομαΔεν πειράζει, έχεις και εσύ τα χαρίσματά σου. Ξέρεις πολλούς 50χρονους να θέλουν xbox;
Το ρόλεξ δεν είναι παιχνίδι, είναι κόσμημα.
θα τον εχει φαει το μαρμαρο και το τσιμεντο και θα παρει την συνταξη επιτελουςΓιατί μόνο μέχρι τα 67?
δουλευταρας ομως...δεν μπορω να τους φτασω αγαπητη μου..Μπαρος ειναι ο Πριγκηψ Ζοφριας και Νιπλης ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ απατεωνας και απο τον Τσοχατζοπουλο..εγω ειμαι ενας πτωχος πλην τιμιος Μισθωτος![]()
Ας μην το περιορίζουμε ηλικιακά...θα τον εχει φαει το μαρμαρο και το τσιμεντο και θα παρει την συνταξη επιτελους
Ελπίζω μέχρι τότε να αποκτήσεις. Αλλιώς, θα στο κάνουμε δώροδεν εχω παει ακομα![]()
Όχι σαν μέλη. Δεν βρήκαν κάτι ενδιαφέρον.Στο μπου έχουν μπει ποτέ?![]()
καλυτερα να του κανουμε δωρο μια συσκευασίαΕλπίζω μέχρι τότε να αποκτήσεις. Αλλιώς, θα στο κάνουμε δώρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι σαν μέλη. Δεν βρήκαν κάτι ενδιαφέρον.
Να τις πεις πως ταιριάζουμε και γω θέλω να παίξω μαζί τους.Τα περισσότερα κορίτσια θα θέλουν να παίξουν μαζί σου και όχι με το διπλανό αγόρι.
Το είχα και το έδωσα. Κρίμα να μην σε έχω γνωρίσει πιο παλιάΕγώ θέλω ένα ρολόι με κούκο.![]()
τυπαρα νηματοθετη αν δεν βρεις με κούκο δοκιμασε με κούκοτςΕγώ θέλω ένα ρολόι με κούκο.![]()
Ούτε έτσι θα κάνει κούκου θείο.Εγώ θέλω ένα ρολόι με κούκο.![]()