ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.115
- Πόντοι
- 5.006
παστιτσιο..γαμησε με ασχολουμαι 2 μερες με σουπερ μαρκετ και κρεοπωλη τα εχω σηκωσει
παστιτσιο..γαμησε με ασχολουμαι 2 μερες με σουπερ μαρκετ και κρεοπωλη τα εχω σηκωσει
μαλακα ειναι γατονι η κυρα...μου βρηκε λιχουδιες κρεοπωλη σε φοβερες τιμες
μαλακα ειναι γατονι η κυρα...μου βρηκε λιχουδιες κρεοπωλη σε φοβερες τιμες
Άφησε και κανένα κόκκαλο για το σεσκουλα
θα του δωσω αυτοΆφησε και κανένα κόκκαλο για το σεσκουλα
θα του δωσω αυτο
ουστ ρε Μουνη που καταπατας την εργατιάοχι ξεκουραζομαι
καλα σου λεει ο Μουνης τι μπακαλιάρο λες και εσυ δεν εχουμε 25 μαρτιουΈτοιμο το τραπέζι τηγανίζεις μπακαλιάρο;
Γιατί απαγορεύεται ρε μεσκουλακαλα σου λεει ο Μουνης τι μπακαλιάρο λες και εσυ δεν εχουμε 25 μαρτιου
οχι αλλα εσυ εβαλες το παραδοσιακο φαγητο της 25 Μαρτιου με την 28 ΟκτωβρίουΓιατί απαγορεύεται ρε μεσκουλα
τσακω κερασμαοχι αλλα εσυ εβαλες το παραδοσιακο φαγητο της 25 Μαρτιου με την 28 Οκτωβρίου
ναι μωρη καρλοτα μονο που δεν σε μαστίγωσαν κιολας για να κάτσειςντρεπομαι που καθομαι παιδια η αληθεια ειναι αλλα αναγκαστικα
εγω ειπα να δουλεψω δεν ηθελανναι μωρη καρλοτα μονο που δεν σε μαστίγωσαν κιολας για να κάτσεις
το ανταποδίδω χ2 και + επιδόρπιοτσακω κερασμα
Ναι κάνε μας μυνηση.οχι αλλα εσυ εβαλες το παραδοσιακο φαγητο της 25 Μαρτιου με την 28 Οκτωβρίου
θελεις να δουλεψεις ρε Μουνη?εγω ειπα να δουλεψω δεν ηθελαν
ε θα σε γαμησωτο ανταποδίδω χ2 και + επιδόρπιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω ειμαι καλεσμένος στην Βαρκιζα σε ενα σπιτι
παντα δουλευω,ΠΑΝΤΑθελεις να δουλεψεις ρε Μουνη?
ελα να καθαρίσεις πατάτες και κρεμμύδια ,γιατι εχω δωσει αδεια στο εργατικο προσωπικοε θα σε γαμησω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παντα δουλευω,ΠΑΝΤΑ
50 ευρω και ερχομαιελα να καθαρίσεις πατάτες και κρεμμύδια ,γιατι εχω δωσει αδεια στο εργατικο προσωπικο