TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ελα μεταξυ μας ειμαστε ασε τα τρελα... μονο αν μας παρακολουθει η κυρα κατινα να φοβασαικουραζομαι ρε χαμενε πνευματικα,σωματικα,νοητικα
ελα μεταξυ μας ειμαστε ασε τα τρελα... μονο αν μας παρακολουθει η κυρα κατινα να φοβασαικουραζομαι ρε χαμενε πνευματικα,σωματικα,νοητικα
αφου ξενυχτάς και πίνεις ουισκια και τρως αηδιεςκουραζομαι ρε χαμενε πνευματικα,σωματικα,νοητικα
τι ειναι το ¨΄στολο΄΄?Ρε καυλαντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθηναιε σου έρχομαι στολο
Ειναι ο κωδικός συνάντησης σε καταφύγιο..τι ειναι το ¨΄στολο΄΄?
αυτοτι ειναι το ¨΄στολο΄΄?
αν κανεις την διατροφη μου θα πεθανεις απο την στερηση ρε χαμενε και την πεινααφου ξενυχτάς και πίνεις ουισκια και τρως αηδιες
poly στερημενο σε εχει η γυναικα σου.... ερεψες φιλεαυτο
αν κανεις την διατροφη μου θα πεθανεις απο την στερηση ρε χαμενε και την πεινα
διατροφη φιλε...poly στερημενο σε εχει η γυναικα σου.... ερεψες φιλε
ποια διατροφή ρε Μουνη μας κορόιδευεις οταν λες οτι τρως Γαριδάκια και πίνεις ουίσκι ελα να σου δείξω τι ειναι πραγματική διατροφήαυτο
αν κανεις την διατροφη μου θα πεθανεις απο την στερηση ρε χαμενε και την πεινα
ναι ρε παπαροβιολη μια φορα την βδομαδα το κανω...τις αλλες διατροφη,γυμναστικη καιποια διατροφή ρε Μουνη μας κορόιδευεις οταν λες οτι τρως Γαριδάκια και πίνεις ουίσκι ελα να σου δείξω τι ειναι πραγματική διατροφή
εγω συντηρητικα...Στο τραπέζι τι θα φας ρε ταχινι
αυτο δεν ειναι διατροφή ,πραγματική διατροφή ειναι 0 αλκοολ ,τι γυμνάζεις τα σαγονιά σου? αν δεν κάνεις 3-4 φορες την εβδομαδα αεροβια δεν κάνεις τίποτα και της υποληπες μερες μονο σεξναι ρε παπαροβιολη μια φορα την βδομαδα το κανω...τις αλλες διατροφη,γυμναστικη και
πινεις απο τις συνταγες του Ρεζνοφ;τι λες ρε παπαρα..εεεε τσακω πολλαπλααυτο δεν ειναι διατροφή ,πραγματική διατροφή ειναι 0 αλκοολ ,τι γυμνάζεις τα σαγονιά σου? αν δεν κάνεις 3-4 φορες την εβδομαδα αεροβια δεν κάνεις τίποτα και της υποληπες μερες μονο σεξ
εχω τελειωσει την διαιτα εδω και 20 μερες..εχω χασει 5 κιλα και το λιπος μου ειναι 24%..κανω απλα διατροφη οπως εκανα παντα εκτος το τελευταιο εξαμηνο και τη περιοδο της καραντιναςποσα κιλα εχεις χασει και ποσο λιπος σε ποσοστο σε ενα μηνα?
Διατροφή μόνος σου ή από διαιτολόγο;εχω τελειωσει την διαιτα εδω και 20 μερες..εχω χασει 5 κιλα και το λιπος μου ειναι 24%..κανω απλα διατροφη οπως εκανα παντα εκτος το τελευταιο εξαμηνο και τη περιοδο της καραντινας
οκ αφου τελείωσες την δίαιτα τώρα θέλει συντηρηση οχι σαβουρες αλλιώς θα τα παρεις σε χρόνο 0 παλιεχω τελειωσει την διαιτα εδω και 20 μερες..εχω χασει 5 κιλα και το λιπος μου ειναι 24%..κανω απλα διατροφη οπως εκανα παντα εκτος το τελευταιο εξαμηνο και τη περιοδο της καραντινας
παλια που πηγαινα διαιτολογο και μου ειχε δωσει και πει τι να κανω αυτα ακολουθω παντα...Διατροφή μόνος σου ή από διαιτολόγο;
δεν σαβουριαζω ρε μονο μια φορα την βδομαδα με το ουισκακι μου δεν ειμαι αποστειρωμενος απολαμβανω τις χαρες της ζωης ειπαμε...οκ αφου τελείωσες την δίαιτα τώρα θέλει συντηρηση οχι σαβουρες αλλιώς θα τα παρεις σε χρόνο 0 παλι