Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.900
- Πόντοι
- 12.756
γιατι δεν κλεβεις μια κατσικα να ξεμπερδευεις ?Για το γαλατάκι της οικογένειας
γιατι δεν κλεβεις μια κατσικα να ξεμπερδευεις ?Για το γαλατάκι της οικογένειας
Έβγαλες κάνα κουβα γάλα σήμερα ; Όχι κατσικίσιο γαϊδουρινόΓια το γαλατάκι της οικογένειας
Μόνο εγώ και εσυ δουλεύουμε Αθήναιο εμείς οι δυο οι τίμιοι με το κούτελο καθαρόΓαμιολια πόσα έχετε κλέψει ρε μουνια και τα ξύνετε;
αμα εισαι νοικοκύρης , αμα εισαι νοικοκύρηςΓαμιολια πόσα έχετε κλέψει ρε μουνια και τα ξύνετε;
Mπορείτε να μαντέψετε νομίζω τι (ή μαλλον ποιά) με χάλασε.Εσείς κάτι έχετε πάθει τώρα τελευταία Μεγαλειότατε.
Ο Άλεξ εβδομηκοστός πρώτος που ήξερα θα την έιχε ήδη φέρει.
Και τι μας νοιαζει τι βλεπεις στον υπνο σου στις 3 το βραδυ?τοτε δεν ειναι μεγαλος ερωτας αφου δεν σ εκατσε
μεγαλος εερωτας ειναι οταν καποια σου ανοιγει τα μπουτακια στις 3 το βραδυ οταν ξυπνας μισοκοιμισμενος μπαινεις ακαποτος τελειωνεις και κοιμασαι στην αγκαλια της
αυτο ειναι ερωτας
το κλασιμο π εφαγες εσυ ειναι το ανιθετο του ερωτα
Mπορείτε να μαντέψετε νομίζω τι (ή μαλλον ποιά) με χάλασε.
Χασοδική θα σε περνάνε για αποτυχημένο ναυτικό άμα σε δούνε με την μελαμψή στο δρόμο θα λένε ο μαλακας πήγε στην αραπια για να καταφέρει να βρει γυναίκα άντε να τους πείσεις ότι την έφερες μόνο για να κουβαλήσει την κόκαMπορείτε να μαντέψετε νομίζω τι (ή μαλλον ποιά) με χάλασε.
Λανθάνεις καλε μου φίλε, διόλου μελαμψή δεν ειναι. Ασπρη ασπρη ειναι. Εγω στην αρχη οταν την ειδα την περασα για ιταλίδα ή ισπανιδαΧασοδική θα σε περνάνε για αποτυχημένο ναυτικό άμα σε δούνε με την μελαμψή στο δρόμο θα λένε ο μαλακας πήγε στην αραπια για να καταφέρει να βρει γυναίκα άντε να τους πείσεις ότι την έφερες μόνο για να κουβαλήσει την κόκα
Τυπε μήπως μιλάς με καμία Ρωσίδα ; Σε βλέπω να στέλνεις έμβασμα στη Μπόκοτα και να εισπράττεται από το νοβορσιμπιρσκΛανθάνεις καλε μου φίλε, διόλου μελαμψή δεν ειναι. Ασπρη ασπρη ειναι. Εγω στην αρχη οταν την ειδα την περασα για ιταλίδα ή ισπανιδα
Ας ειναι και απο το Καζακστάν ρε τύπε, λιγο με ενδιαφερει.Τυπε μήπως μιλάς με καμία Ρωσίδα ; Σε βλέπω να στέλνεις έμβασμα στη Μπόκοτα και να εισπράττεται από το νοβορσιμπιρσκ
ερωτεύτηκε ο Αλεξ.. ζηλευεις ρε μουνι και βγαζεις κακίαΤυπε μήπως μιλάς με καμία Ρωσίδα ; Σε βλέπω να στέλνεις έμβασμα στη Μπόκοτα και να εισπράττεται από το νοβορσιμπιρσκ
Κοιτα ρε που μετραγανε και ποσο ελειψατι τον χαλασε παλι τον αλεξ και εξαφανιστηκε κανα μηνα?
Και εσυ που το ξέρεις μιλάς και σύ ;Ας ειναι και απο το Καζακστάν ρε τύπε, λιγο με ενδιαφερει.
Παντως την εβαλα να μιλησει ισπανικα και μια χαρα τα μιλουσε
Ας ειναι και απο το Καζακστάν ρε τύπε, λιγο με ενδιαφερει.
Παντως την εβαλα να μιλησει ισπανικα και μια χαρα τα μιλουσε
Χτύπα ξυλο αδελφέ, μονο αυτο μου ελειπε τωραερωτεύτηκε ο Αλεξ..
Ελα, αηδιεςΚαι εσυ που το ξέρεις μιλάς και σύ ;
Τυπε θα πέσει με τα μούτρα στο μουνι και θα τον χρειαζόμαστε για καμία υπόθεση και δεν θα τον βρίσκουμεερωτεύτηκε ο Αλεξ.. ζηλευεις ρε μουνι και βγαζεις κακία
στην τυχη το ειπα τοσο ηταν? ελειπα και γω κανα 2μηνο με τα δικα μουΚοιτα ρε που μετραγανε και ποσο ελειψα