athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
καλο θα ειναι να πας στις φιλες της δεν εχει καρδουλα για αλλον εκτος του Νιπλαρουα προπο θα της πω να φερει και φιλες της
η θα υπαρξει ανταγωνισμος πιστευετε??
καλο θα ειναι να πας στις φιλες της δεν εχει καρδουλα για αλλον εκτος του Νιπλαρουα προπο θα της πω να φερει και φιλες της
η θα υπαρξει ανταγωνισμος πιστευετε??
φιλε σαινι μια φορα τον εβαλε καποιος να παρακολουθησει την γυναικα του λογω οτι πιστευε οτι των κερατωνε την παρακολουθησε μια εβδομαδα πηρε και 500 ευρω την παρασκευη το απογευμα του λεει οκ ολα καλα μολις παει σπιτι του λεει η γυναικα του διαζυγιο ρε τι ειναι αυτα βαζεις ανθρωπο και με παρακολουθει....τρελλη επιτυχια
αρα διαβαζες?
δεν τον βλεπω να προλαβαίνει να τρωει Αρνι... κριμα και ηταν καλο παιδιτην κοινωνιολογα;αυτη ειναι του Νιπλή ομως
την κοινωνιολογα;αυτη ειναι του Νιπλή ομως
ειμαι ερωτευμένος , δεν με αγγιζουν πια αυτάΚαλημερίζω όλο το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς.
Μήπως έχουμε κανένα σοβαρό περιστατικό ?
![]()
καταλαβα σε εχει κοψη ηελληνιδα φοιτητρια παρθενος μελαχροινη με καμπυλες
καλό και σωστά για την υγεια του , και σωστο για την υγεία του πες τουκαλο θα ειναι να πας στις φιλες της δεν εχει καρδουλα για αλλον εκτος του Νιπλαρου
συγγνωμη Αγιε , ξερεις τι εκτιμηση τρεφω στο προσωπο σου, αλλα ειμαι μονογαμικόςΑν είναι αυτή κοινωνιολόγος, είμαι και εγώ γκόμενα του Νίπλη.
συγγνωμη Αγιε , ξερεις τι εκτιμηση τρεφω στο προσωπο σου, αλλα ειμαι μονογαμικός
οταν ειμαι σε σχεση δεν γινεται αυτο.γαμας πηδας φευγεις
γαμας πηδας φευγεις
το 10 το καλο εισαι ρε μαλακα στο γαμησι το 10 το καλο
ρε εσυ ποτε δεν κατουραςγαμας πηδας φευγεις
γαμας πηδας φευγεις
golden shower ?κατουραω στο γαμησι
για αυτο λεω την εχεις κανει ακοντιο τυφλα να εχει ι η σακοραφακατουραω στο γαμησι
Αυτό είναι η ατάκα του Γιαννόπουλου στην Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς ρε τραχανά...γαμας πηδας φευγεις
γαμας πηδας φευγεις
ξυνος η γλυκοςΑυτό είναι η ατάκα του Γιαννόπουλου στην Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς ρε τραχανά...