The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.384
- Πόντοι
- 25.467
Ξερω γω;ξυνος η γλυκος
Πες αναμικτος να μαστε μεσα.
Ξερω γω;ξυνος η γλυκος
ναι ρεΑυτό είναι η ατάκα του Γιαννόπουλου στην Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς ρε τραχανά...
που ειναι ο Ψυχοπαθης να του κανω εξαγωγη φρονιμητες, έτσι χωρις λογο
ναι τον ειδα, τεχνικά πάει πισω η θεραπεία τουΜην του λέτε τέτοια, γιατί τα ξημερώματα παρουσίασε σύνδρομο απαισιοδοξίας.
ναι ρε
πως σ φανηκε?
γιαννοπουλαρας μεγαλη οντοτητα
επειδη ειναι δημοτικος συμβουλας στην περιοχη μου τον βλεπω
στα συνοικιακα μπαρακια που τον πετυχαίνω ειναι μονιμος λιωμα
δε θες να ξερεις τι ατακες λεει και τι πεσιματικες κανει στις μπαργουμεν
ενα διαστημα εμενε στην πολυκατοικια του κολλητου μουΌτα εγώ έπαιζα τα κόκκαλα με τον Γιώργο, εσύ δεν υπήρχες ούτε σαν σκέψη στο μυαλό των γεννητόρων σου, γιατί ήταν σε ηλικία που ακόμα θήλαζαν.
Είχα έναν συγγενή, θα είχε την ηλικία σας αν ζούσε, πέθανε από συκώτι, έπινε πολύ στην "πρεσβεία" στου Ζωγράφου. Μεγάλος παίκτης όλο σε μπαρμπουτιέρες την έβγαζε. Πιθανό να τον γνωρίζατε. Αντρέας λεγόταν.Ότα εγώ έπαιζα τα κόκκαλα με τον Γιώργο, εσύ δεν υπήρχες ούτε σαν σκέψη στο μυαλό των γεννητόρων σου, γιατί ήταν σε ηλικία που ακόμα θήλαζαν.
Δεν τα κάνει αυτά ο Γιώργος. Τουναντίον τα απεχθάνεται.ενα διαστημα εμενε στην πολυκατοικια του κολλητου μου
τον βλεπαμε καθε μερα με το κοκκινο γκολφακι και τη μηχανη
γεια σας μαγκες μας εκανε
πολυ μουρη ο τυπος
ξερεις τι μ εχει κανει εντυπωση?
οτι δεν ακουστηκε κατι γι αυτον με το σαματα για το me too
Είχα έναν συγγενή, θα είχε την ηλικία σας αν ζούσε, πέθανε από συκώτι, έπινε πολύ στην "πρεσβεία" στου Ζωγράφου. Μεγάλος παίκτης όλο σε μπαρμπουτιέρες την έβγαζε. Πιθανό να τον γνωρίζατε. Αντρέας λεγόταν.
Ναι, δεν ήταν ψηλός. Ομορφόπαιδο νέος, έμοιαζε του Κούρκουλου. Είχε επιχείρηση στου Ζωγράφου στην Λεωφ. Παπάγου τότε, λίγο πιο πάνω από την Άνοιξη.Πρός το κοντό με αραιά μαλλιά και λίγο γαμψή μύτη;
Ναι, δεν ήταν ψηλός. Ομορφόπαιδο νέος, έμοιαζε του Κούρκουλου. Είχε επιχείρηση στου Ζωγράφου στην Λεωφ. Παπάγου τότε, λίγο πιο πάνω από την Άνοιξη.
Ναι, δεν ήταν ψηλός. Ομορφόπαιδο νέος, έμοιαζε του Κούρκουλου. Είχε επιχείρηση στου Ζωγράφου στην Λεωφ. Παπάγου τότε, λίγο πιο πάνω από την Άνοιξη.
οι πηγαδες του πουση μας νεκρωσανΤύποι δεν βλέπω ζωντάνια σήμερα
Αθηναιος ειναι δουλεια ακόμαΤύποι δεν βλέπω ζωντάνια σήμερα
Όπως έχω αναφέρει ξανά, επικοινωνούμε εδώ και αρκετό καιρό.Ανταλλάσετε ακόμα π.μ. με την δήθεν κοινωνιολόγα;![]()
Για το γαλατάκι της οικογένειαςΑθηναίος δουλευεις πάλι ρε μαλάκα ?
και για το κοφυ μπεριΓια το γαλατάκι της οικογένειας