διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και για τα δυο....δεν τα ξερω αλλα στηριζω
και για τα δυο....δεν τα ξερω αλλα στηριζω
θα με πας αγ. σοφια οταν ανοιξετε με τον θειο ερεισερ και το τομα?
η καλυτερη μπουγάτσα είναι στο ναό απέναντι αδελφέ απέναντι από την 7.και για τα δυο....δεν τα ξερω αλλα στηριζω
Πάλι τα ίδια.....αφου σου το έχω πει χιλιάδες φορές, σου έχω πάρει διαρκείας δίπλα μου στα vip.θα με πας αγ. σοφια οταν ανοιξετε με τον θειο ερεισερ και το τομα?
Νew world κορεατικη 2013(χθες την ειδα,παιζει αυτος απο το squid game)
Suicide squad(μετριο)
free guy(δεν το προτεινω)
Pain and glory 2019(καλουτσικο)
Judas and the black messiah(καλο)
Blackmail 2018(καλο)
η δικια μας ειναι ποιο ομορφη ποιο νεα ποιο εξυπνη και ποιο πλουσιαη καλυτερη μπουγατσα ειναι στη θεσσαλονικη καπου αλλα δεν ξερω που γιατι δεν τρωω
αλλα εδω θα ειναι στανταρ
Καλή είναι και η δικια σας.η καλυτερη μπουγατσα ειναι στη θεσσαλονικη καπου αλλα δεν ξερω που γιατι δεν τρωω
αλλα εδω θα ειναι στανταρ
η δικια μας εχει μεσα τα παντα ειναι πιο μεγαλη πιο γλυκια και ασε που τα λεμε ολα μπουγατσεςη δικια μας ειναι ποιο ομορφη ποιο νεα ποιο εξυπνη και ποιο πλουσια
συμφωνωΗ καλύτερη μπουγάτσα είναι ο ΜΠΟΥΞΟΣ
η καλυτερη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ειναιΗ καλύτερη μπουγάτσα είναι ο ΜΠΟΥΞΟΣ
εσυ κανονισε γιατι τα αστεγα ειναι δυο και δεν εχω να τα ταισω ...τα πασουμακια τελικα στα αγορασαν ??Η καλύτερη μπουγάτσα είναι ο ΜΠΟΥΞΟΣ
ποια?Λέω να πάω να επισκεφθώ τα 2 threads για τα οποία πολύς λόγος γίνεται εσχάτως..........
για κατερινα20 μην ασχοληθεις μουφα ειναι απορω γιατι δεν το εσβησαν ακομαΛέω να πάω να επισκεφθώ τα 2 threads για τα οποία πολύς λόγος γίνεται εσχάτως..........
και τα 2 παιδί μου.......
ποιος ειναι αυτος ??Α ρε καριολια μόνο ο Μισθωτός δουλεύει....
Εγώ ρε....φτωχός πλην τίμιος Μισθωτόςποιος ειναι αυτος ??