Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.475
- Πόντοι
- 3.656
τυπε πρεσβυωψ ειναι το αβαταρ του καριπιδη στη φωτο του χελ...Τίποτα μόνο πρεσβυωψ είμαι..
τυπε πρεσβυωψ ειναι το αβαταρ του καριπιδη στη φωτο του χελ...Τίποτα μόνο πρεσβυωψ είμαι..
Ανέβηκε η πρεσβυωπεια μου..
Ωραια ακου τι θα κανεις....θα παρεις ενα τσιγκινο κυπελλακι,θα πας σε ενα φαρμακειο φοροντας μαυρα γυαλια και θα πεις "Δεν ειμαι ζητιανος τη τυφλα μου δεν βλεπω στο διαβασμα".
Και θα ζητησεις να σου δωσουν ενα γυαλακι για κοντα +1.50 αντε +2.00 το πολυ....
50 ευρω ευχαριστω....
τα ρεστα.Ωραια ακου τι θα κανεις....θα παρεις ενα τσιγκινο κυπελλακι,θα πας σε ενα φαρμακειο φοροντας μαυρα γυαλια και θα πεις "Δεν ειμαι ζητιανος τη τυφλα μου δεν βλεπω στο διαβασμα".
Και θα ζητησεις να σου δωσουν ενα γυαλακι για κοντα +1.50 αντε +2.00 το πολυ....
50 ευρω ευχαριστω....
ωπα ...αυτα δεν μου αρεσουν ...σκυψιματα κλπ ειναι περιεργα σε αυτη την ηλικιαΕλάτε να σας εξομολογήσω να έρθει στα ίσα της.
Το μηχανημα δεν δινει ρεστα τυπε....τα ρεστα.
στους γιατρους να τα φας. (τους αλλους)Το μηχανημα δεν δινει ρεστα τυπε....
Ρε κακο χρονο να χεις παλιογρουσουζη που να σε ανακατασκευαζουν μεχρι να λιωσουν τα σαπια πλαστικα σου!!!στους γιατρους να τα φας. (τους αλλους)
ωπα ...αυτα δεν μου αρεσουν ...σκυψιματα κλπ ειναι περιεργα σε αυτη την ηλικια
δωσε του ρε τα ρεστα και μια αποδειξη...λαμογιο!!!!Ρε κακο χρονο να χεις παλιογρουσουζη που να σε ανακατασκευαζουν μεχρι να λιωσουν τα σαπια πλαστικα σου!!!
και την ΔΕΚΑΡΙΚΟΥΜΠΑ TOY ATZELO να δωσει ο moynhsδωσε του ρε τα ρεστα και μια αποδειξη...λαμογιο!!!!
εχει για μας τα φτωχαδάκια τιπουτας?Κοσμοσυρροη, οι δουλειες πανε πριμα.
για πες ,τι κάηκε το κοτόπουλο στον φούρνο?εγώ έχω σοβαρό θέμα
αυτος ρε δε δινει ουτε στο ζωντανο που εχει στο αβαταρ νερο...δεν το βλεπεις πως κανει!και την ΔΕΚΑΡΙΚΟΥΜΠΑ TOY ATZELO να δωσει ο moynhs
κανα ψιλο παιζει και για μενα ?Ναι άτοκο μέχρι το 3000 εξόφληση..
ο δοκτορ σεσκουλας θα επιλυθεί επι του θέματος ,οριστε η πρώτη θεραπείαΑνέβηκε η πρεσβυωπεια μου..
Ελατε να τα παρετε!!!Ελατεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!αυτος ρε δε δινει ουτε στο ζωντανο που εχει στο αβαταρ νερο...δεν το βλεπεις πως κανει!
οχι ρε θυμαμαι εμενα παλια μου ειχε δωσει 0,0027 του ευρω δωροαυτος ρε δε δινει ουτε στο ζωντανο που εχει στο αβαταρ νερο...δεν το βλεπεις πως κανει!
εμαθα οτι δίνετε δανεικά ? ενδιαφέρομαιοχι ρε θυμαμαι εμενα παλια μου ειχε δωσει 0,0027 του ευρω δωρο