celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
3 φρέντο εσπρέσο, 1 φραπέ άνευ γάλακτος και 2 παγωμένα τσάγια.
αυτοκινουμενο κτηριο???με πισινα και κηπο????Του έδωσε ο κ. Τρουφάκης για το κτίριο, και ο (κ.) Μπαρμπαφύτουλας για τον κήπο και την πισίνα.
σε εχει χρηματοδοτησει και στο παρελθον ο τρουμπακης δηλαδηΤι δανεια ρε τσαμπουνατε;Εχω ολοκληρο φραντσαιζ αλυσιδας μπεργκερ και εχω αναγκη απο δανεια;
Τερμα εγω δεν ξανασχολουμαι με τη παρτη του....
Αυτοαναιρεθηκες μέσα σε λίγα λεπτά.... Όπως έκανες με τον μενεδημο που τον κοροιδευες στο ένα νήμα και στο άλλο του έδινες συμβουλές ζωήςΣτανταρ κερατουλη....εισαι τοσο καλος που τρως και τις γκομενες των αλλων.Ρε τι ναυαγιο εισαι εσυ ρε χαφιεδακο;
αυτοκινουμενο κτηριο???με πισινα και κηπο????
μεγαλεια ο λουστρος!!!!παρτυ θα κανει η ελλεινιδα του γουτσου!!
Ρε φραντσαιζ λεμε τι να χρηματοδοτησει ο αλλος ο Χαρτοκουτας που αποκαλει ολους τους συνομηλικους του Θειους μπας και του αφησουν κανενα κοκκαλο;σε εχει χρηματοδοτησει και στο παρελθον ο τρουμπακης δηλαδη
Ανέβηκε η πρεσβυωπεια μου..Τι θεμα εχεις τυπε;
Ποσο χρονων εισαι τυπε;Ανέβηκε η πρεσβυωπεια μου..
μην κοιτας κοντα...50 ευρω.Ανέβηκε η πρεσβυωπεια μου..
48 περπατώ 49Ποσο χρονων εισαι τυπε;
Μακρυα φορας γυαλια;Εισαι μυωπας ή υπερμετρωπας;48 περπατώ 49
fetος ειδα αυτοΣτανταρ κερατουλη....εισαι τοσο καλος που τρως και τις γκομενες των αλλων.Ρε τι ναυαγιο εισαι εσυ ρε χαφιεδακο;
απο κοντα??fetος ειδα αυτο
του χρονου λες να δω αυτον αξιζει ?? η θα τα πεταξουμε τα λεφτα
τεμπελης ειναι ολη την ημερα κοπροσκυλιαζει στις παραλαβες ... και το κακομοιρο το γατακι δεν εχει να φαειΜακρυα φορας γυαλια;Εισαι μυωπας ή υπερμετρωπας;
Τίποτα μόνο πρεσβυωψ είμαι..Μακρυα φορας γυαλια;Εισαι μυωπας ή υπερμετρωπας;
σιγα μην εισαι και ο πρεσβης της μποτζουαναςΤίποτα μόνο πρεσβυωψ είμαι..
Ωραια ακου τι θα κανεις....θα παρεις ενα τσιγκινο κυπελλακι,θα πας σε ενα φαρμακειο φοροντας μαυρα γυαλια και θα πεις "Δεν ειμαι ζητιανος τη τυφλα μου δεν βλεπω στο διαβασμα".Τίποτα μόνο πρεσβυωψ είμαι..