LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Πατάς κουμπάκια ρε ρουφιάνε; Όλα στον χελ
Κάνει ανακαίνεση μανπροβλεπω μηνυσεις,αγωγες,ασφαλιστικα μετρα και ορδες δικηγορων παλι....λουστρο μην κουνησεις την βρωμοκαντινα...θα πεσει κονομα...
Ασε ρε Λεγκο δεν τη ξαναπαταω οπως την αλλη φορα...ολο λογια ειναι εδω μεσα.προβλεπω μηνυσεις,αγωγες,ασφαλιστικα μετρα και ορδες δικηγορων παλι....λουστρο μην κουνησεις την βρωμοκαντινα...θα πεσει κονομα...
Μου κρατάει παρέα η δικιά σου πλέον, δεν εχω παράπονοΜια γκομενα σε κερατωσε ρε μαλακα δεν τελειωσε η γαμημενη σου η ζωη!
Ρε Χελ γάμησε τα όλα να ουμε με τους τυφλές που έχεις ραντεβού εδώ εγώ έχω σοβαρό θέμα
προβλεπω μηνυσεις,αγωγες,ασφαλιστικα μετρα και ορδες δικηγορων παλι....λουστρο μην κουνησεις την βρωμοκαντινα...θα πεσει κονομα...
Ρε Χελ γάμησε τα όλα να ουμε με τους τυφλές που έχεις ραντεβού εδώ εγώ έχω σοβαρό θέμα
Στανταρ κερατουλη....εισαι τοσο καλος που τρως και τις γκομενες των αλλων.Ρε τι ναυαγιο εισαι εσυ ρε χαφιεδακο;Μου κρατάει παρέα η δικιά σου πλέον, δεν εχω παράπονο
2(φρεντο εσπρεσσο και διπλο ελληνικο πριν λιγο)Από καφέδες για πες κατάσταση?
Τι θεμα εχεις τυπε;Ρε Χελ γάμησε τα όλα να ουμε με τους τυφλές που έχεις ραντεβού εδώ εγώ έχω σοβαρό θέμα
Νηστικος μάν;θα σε πειράξει.2(φρεντο εσπρεσσο και διπλο ελληνικο πριν λιγο)
2(φρεντο εσπρεσσο και διπλο ελληνικο πριν λιγο)
του εδωσε ο τρουμπακης δανειο???Κάνει ανακαίνεση μαν
Ναι άτοκο μέχρι το 3000 εξόφληση..του εδωσε ο τρουμπακης δανειο???
κιμπαρης!!!Ναι άτοκο μέχρι το 3000 εξόφληση..
του εδωσε ο τρουμπακης δανειο???