Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αθηναίε, με έχεις βάλει στο στόχαστρο μέρες τώρα, για να παραστήσεις τον "καλό", ξέρεις που. Έκανα υπομονή μία, έκανα υπομονή δύο, το πρωϊ στην είπα. Και βέβαια φάνηκε πόσο σκουπίδι είσαι αμέσως. Πετάγεται και ο prince, το δεξί μου αρχίδι και κάνει το σιγόντο σου, είναι από κάτω και ο βλάκας ο Τρομπάκης και χασκογελάει. Τι να πω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
παω να δω σειρα που προτεινες...
θα του γαμησω την πετουγια του τυπου αν τον πετυχω εξω

μπαρμπα σορυ...
θα βρασω αυγα,θα του τα χωσω στις μασχαλες και μετα στον πατο του

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
Άγιε, τον παρέσυρα, ζητώ να τον συγχωρέσεις. Η μανούλα μου είναι 75φεύγα, άλλα δεν πειράζει, είναι μία αξιοπρεπέστατη κυρία, δεν επηρεάζεται από την μπόχα των σκουπιδιών.

Είσαι προκλητικός και προσβλητικός συστηματικά.

Αν θές να μείνεις εδώ, κοίτα να ηρεμήσεις λίγο. Αλλιώς τράβα και κάνε παρέα με το Καλόγερο.

Ξηγηθήκαμε;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
πας οικοδομη,δενεις ενα σκοινι στο λατακι του δευτερου,το περνας στον λαιμο σου,πηδας και τελειωνουν τα βασανακια σου
παω οικοδομη περιμενω στο μπαλκονι του δευτερου και μολις περασεις σου πεταω ενα τουβλο και τελειωνουν οι βασαναρες σου. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
Αθηναίε, με έχεις βάλει στο στόχαστρο μέρες τώρα, για να παραστήσεις τον "καλό", ξέρεις που. Έκανα υπομονή μία, έκανα υπομονή δύο, το πρωϊ στην είπα. Και βέβαια φάνηκε πόσο σκουπίδι είσαι αμέσως. Πετάγεται και ο prince, το δεξί μου αρχίδι και κάνει το σιγόντο σου, είναι από κάτω και ο βλάκας ο Τρομπάκης και χασκογελάει. Τι να πω.
ρε αρρωστακι,εισαι ψυχαναγκαστικο ναυαγιο..σου ειπα με το καλο να το βουλωσεις,στο ειπε ο Αγιος,στο ειπαν ολοι και εσυ νομιζεις επειδη εισαι γαμιολα κυκλοθυμικη και καταθλιπτικη οτι σου κανουμε επιθεση και στηριζουμε Μπλιζαραι και το νημα του.ΣΑΛΤΑ γαμησου λοιπον ρε τερμα οι κουβεντες τωρα..αν ξαναγραψεις για το αλλο νημα θα περπατας σκυφτος για παντα απο το πολυ γαμησι επειδη εισαι ανιωθο σκουλικι

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Είσαι προκλητικός και προσβλητικός συστηματικά.

Αν θές να μείνεις εδώ, κοίτα να ηρεμήσεις λίγο. Αλλιώς τράβα και κάνε παρέα με το Καλόγερο.

Ξηγηθήκαμε;
Ζούμε σε παράλληλο σύμπαν; Διαβάζεις τι γράφουν; Να κάθομαι να τα διαβάζω χωρίς να απαντώ;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αν ήσουν και εσύ μέλος της επιστημονικής ομάδας έτσι θα στηρίζαμε και εσένα. Να υποθέσω ότι αποσύρεις την παρακαλετή αίτηση γιατί ξαφνικά σου είμαστε λίγοι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
ηρεμος ειμαι ρε μπαρμπα...επειδη ειναι ψυχανωμαλο δλδ θα χαλασουμε το βραδυ ?

Δεν σε κόβω και για πολύ ήρεμο... Αλλά τέλος πάντων...

Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Ξέρεις πολύ καλά πως δεν ανέχομαι γαμωμάνες και τα ρέστα.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
ρε αρρωστακι,εισαι ψυχαναγκαστικο ναυαγιο..σου ειπα με το καλο να το βουλωσεις,στο ειπε ο Αγιος,στο ειπαν ολοι και εσυ νομιζεις επειδη εισαι γαμιολα κυκλοθυμικη και καταθλιπτικη οτι σου κανουμε επιθεση και στηριζουμε Μπλιζαραι και το νημα του.ΣΑΛΤΑ γαμησου λοιπον ρε τερμα οι κουβεντες τωρα..αν ξαναγραψεις για το αλλο νημα θα περπατας σκυφτος για παντα απο το πολυ γαμησι επειδη εισαι ανιωθο σκουλικι
Ε, είσαι μαλάκας (και κρυφόπουστα)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
Ε, είσαι μαλάκας (και κρυφόπουστα)
κοιτα λιγο πισω σου,βαλε λιγο βουτυρο στο μεσαιο σου δαχτυλο,χωστο στην τριχωτη σουφρα σου,οταν αρχιζει να σου αρεσει βγαλτο ,γλειψτο και πες μας τι γευση σου αφησε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Άγιε, τον παρέσυρα, ζητώ να τον συγχωρέσεις. Η μανούλα μου είναι 75φεύγα, άλλα δεν πειράζει, είναι μία αξιοπρεπέστατη κυρία, δεν επηρεάζεται από την μπόχα των σκουπιδιών.
σαλτα γαμησου
ε μα....του εχει κανει καλο ερωτα ο θειος και του ψυρισε και φραγκα
δεν εξηγειται αυτη η εμμονη

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
Ζούμε σε παράλληλο σύμπαν; Διαβάζεις τι γράφουν; Να κάθομαι να τα διαβάζω χωρίς να απαντώ;

Κανείς δεν σου απαγόρευσε να απαντάς. Να πιάνεις με το παρμικρό σπίτια στο στόμμα σου σου απαγορεύω.

Υπάρχουν πολλοίο τρόποι για να θίξεις τον άλλον χωρίς να μετέρχεσαι τις Λακοπούστικες μεθόδους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.687
Πόντοι
12.756
σαλτα γαμησου

ε μα....του εχει κανει καλο ερωτα ο θειος και του ψυρισε και φραγκα
δεν εξηγειται αυτη η εμμονη
ειλικρινα τετοιο ναυαγιο ειχαμε χρονια να δουμε εδω μεσα ξεπερνα και καλογερο

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Εντάξει εδώ είναι τρομερή η φάση...

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Λοιπόν τύποι. Όλοι σας και μόνος μου. Το τι έχω ακούσει από εχθές δεν περιγράφεται, αλλά εγώ είμαι ο ψυχάκιας εδώ... Μάλιστα

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Έλα μωρή πουτάνα Τρομπάκη. Σε ποιό νήμα θέλεις να πάμε να αναμετρηθούμε; Πάμε στο "Λαδωσέ μου το μουνάκι"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom