troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
σου γαμιετε οτι σε γεννησε καριοληΑν το σπίτι σας είναι σαν και εσάς, το ακουαφόρτε είναι άγνωστη λέξη...
σου γαμιετε οτι σε γεννησε καριοληΑν το σπίτι σας είναι σαν και εσάς, το ακουαφόρτε είναι άγνωστη λέξη...
Δεσ 9 βασίλισσεςΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!!!
οτι παιζει αγγλικο συμμορία , γκανγκστερ και τετοια τα εχω δει
οχι θα δω το μικρο σπιτι στο λιβαδιεσυ να κατσεις να δεις Θαντερκατς , ΒΛΗΜΑ !!
Όχι, όχι, δεν θα πατήσω το κουμπάκι για να κλαίγεσαι μετά πουτανίτσα.σου γαμιετε οτι σε γεννησε καριολη
Αν το σπίτι σας είναι σαν και εσάς, το ακουαφόρτε είναι άγνωστη λέξη...
γιατι βριζεις τον βλακα?εσυ να κατσεις να δεις Θαντερκατς , ΒΛΗΜΑ !!
στον πουτσο μου μωρη καμπια....Όχι, όχι, δεν θα πατήσω το κουμπάκι για να κλαίγεσαι μετά πουτανίτσα.
Θα σε αφήσω εδώ να βλέπουν όλοι ποιός πραγματικά είσαι.
πατάς και κουμπιά.Όχι, όχι, δεν θα πατήσω το κουμπάκι για να κλαίγεσαι μετά πουτανίτσα.
σπαει μπαλες απο χθες ο κλαψομουνης θα του βγαλω τα κοκαλα απο την λεκανη και την ωλενη θα τα γαμησω και μετα θα του τα ξαναβαλωΡε μαγκάκο!!!
Δεν είπαμε ότι δεν θα ανακατεύουμε τρίτα πρόσωπα στις διενέξεις;
Τι δεν καταλαβάινεις;;;
σου γαμιετε οτι σε γεννησε καριολη
οκ...για εσεναΦάουλ ανηψιέ.
Έφυγες οπως ήρθες.
αστον σε μεναοκ...για εσενα
αν και προκληθηκα
Όχι, όχι, δεν θα πατήσω το κουμπάκι για να κλαίγεσαι μετά πουτανίτσα.
Άγιε, τον παρέσυρα, ζητώ να τον συγχωρέσεις. Η μανούλα μου είναι 75φεύγα, άλλα δεν πειράζει, είναι μία αξιοπρεπέστατη κυρία, δεν επηρεάζεται από την μπόχα των σκουπιδιών.Φάουλ ανηψιέ.
Έφυγες οπως ήρθες.
οκ...για εσενα
αν και προκληθηκα
κυριε κυριε να παω και εγω εξω.Τράβα τώρα και εσύ έξω να ηρεμήσεις λίγο, και αύριο τα ξαναλέμε.
πας οικοδομη,δενεις ενα σκοινι στο λατακι του δευτερου,το περνας στον λαιμο σου,πηδας και τελειωνουν τα βασανακια σουκυριε κυριε να παω και εγω εξω.
παω να δω σειρα που προτεινες...αστον σε μενα