baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ειμαι τερας
ειμαι τερας
Έγραψες αυτό για τον σκύλο, το οποίο ήταν πολύ προσβλητικό.σου έχω γράψει δύο τρια μηνύματα και δεν απαντάς. Το τέταρτο ξέρεις τι θα γράφει ε
έπρεπε να εκτιμήσεις την ζωντάνια της περιγραφής σαν ταινία μικρού μήκουςΈγραψες αυτό για τον σκύλο, το οποίο ήταν πολύ προσβλητικό.
δεν παιζεις καμμια μαλακια καλυτερα μπας και σε βοηθησει να γνωρισεις τον εαυτο σου?Πάω να παίξω playstation, παίζω Warzone
ρε αρρωστακι,εισαι ψυχαναγκαστικο ναυαγιο..σου ειπα με το καλο να το βουλωσεις,στο ειπε ο Αγιος,στο ειπαν ολοι και εσυ νομιζεις επειδη εισαι γαμιολα κυκλοθυμικη και καταθλιπτικη οτι σου κανουμε επιθεση και στηριζουμε Μπλιζαραι και το νημα του.ΣΑΛΤΑ γαμησου λοιπον ρε τερμα οι κουβεντες τωρα..αν ξαναγραψεις για το αλλο νημα θα περπατας σκυφτος για παντα απο το πολυ γαμησι επειδη εισαι ανιωθο σκουλικι
αυριο θα μπει και θα με ξαναβρισει μετα θα μαλακωσει μετα θα σταματησει και μετα θα ασχοληθει παλι με Μπλιζαραι κλπκαι κάπως έτσι όπως χάνεται με αργά βήματα στο βάθος του δρόμου με φόντο ηλιοβασίλεμα
σκοντάφτει στο λούκι της ευδάπ και πέφτει με τα μούτρα.
κανεις λαθος..με ξεκινησε στα καντηλια το μεσημερι χωρις λογο..εγω δεν ειμαι γιατρος να του κανω τον καλο οταν βριζει θα τα ακουει οπως πρεπειΕντάξει...
Κατέβα και εσύ λίγο από το άλογο. Τον τσιγκλάς συνεχώς.
1. Βλέπω στο άλλο νήμα τον ταξιτζή να αναφέρεται σε εμένα. Η τρίτη ή τέταρτη φορά που αναφέρονται σε εμένα.κανεις λαθος..με ξεκινησε στα καντηλια το μεσημερι χωρις λογο..
7,8,9,10 κλαις1. Βλέπω στο άλλο νήμα τον ταξιτζή να αναφέρεται σε εμένα.
2. Δεν μπορώ να μπω στο μπουρδελόνημα τους να απαντήσω γιατί ο Αντισθένης μου έχει στείλει τελεσίγραφο.
3. Απαντάω λακωνικά στο Νικοτρίβη εδώ.
4. Πετάγεται σαν την πούτσα ο Αθηναίος, και μου γράφει "σπας αρχίδια με την εμμονή σου"
5. Του απαντάω "ενώ εσύ που όλο γράφεις μαλακίες με τον άλλον είσαι οκ"
6. Βρίσκει πάτημα και με βρίζει όσο δεν πάει. Μπαίνει ενισχύσεις ο Τρομπάκης. Ξεκινάει και τις μαλακίες ο αγάμητος πρίγκηπας. Ε, τι να κάνω.
τα ποστ ειναι στις πισω σελιδες εκτος αν δεν θυμασαι τι γραφεις..τελευταια φορα που σε παραθετω και θα σου πω τουτο...εσυ το ξεκινησες σταματα το και θα σταματησουν να σε βριζουν ειναι πολυ απλο..1. Βλέπω στο άλλο νήμα τον ταξιτζή να αναφέρεται σε εμένα. Η τρίτη ή τέταρτη φορά που αναφέρονται σε εμένα.
2. Δεν μπορώ να μπω στο μπουρδελόνημα τους να απαντήσω γιατί ο Αντισθένης μου έχει στείλει τελεσίγραφο.
3. Απαντάω λακωνικά στο Νικοτρίβη εδώ.
4. Πετάγεται σαν την πούτσα ο Αθηναίος, και μου γράφει "σπας αρχίδια με την εμμονή σου"
5. Του απαντάω "ενώ εσύ που όλο γράφεις μαλακίες με τον άλλον είσαι οκ"
6. Βρίσκει πάτημα και με βρίζει όσο δεν πάει. Μπαίνει ενισχύσεις ο Τρομπάκης. Ξεκινάει και τις μαλακίες ο αγάμητος πρίγκηπας. Ε, τι να κάνω.
Καληνύχτα σας κύριοι. Ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος που δεν τα κατάφερε να "συγχρωτιστεί". Κακομοίρης σκύλος, ψυχάκιας με Xanax, χωρίς ζωή, θα μου γαμήσουν τις βλεφαρίδες, θα περπατάω σκυφτός, "γαμιέται ότι με γέννησε", θα καθαρίσω την πούτσα του Νικοτρίβη, αλλά ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
Είδατε τι σας λέω?1
2
3
4
5
6
7
κλαμα καριολα
Φιλαράκο.
Στην κόντρα σου με τον Νικοτρίβη και τον Τρουμπάκη, έχεις έρεισμα, δίοτι αυτοί μπήκαν και σε άρπαξαν από τα μούτρα. Και εδώ που τα λέμε, δεν είδα κανέναν να σου απαγορεύει να τους απαντήσεις. Την εμμονική ενασχόληση σου με το νήμα των παππούληδων σχολίασαν.
Την κόντρα όμως με τον Αθηναίο, εσύ την άνοιξες, και μάλιστα από το πουθενά. Μην προσπαθείς λοιπόν να βγείς από πάνω.
Και αυτά στα γράφει καποια κατ εξοχήν φίλερης περσόνα, που όμως παραδέχεται ότι την "ψάχνει" για να στήσει γλέντι.
Κανένα λάθος δεν κάνω.αυριο θα μπει και θα με ξαναβρισει μετα θα μαλακωσει μετα θα σταματησει και μετα θα ασχοληθει παλι με Μπλιζαραι κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανεις λαθος..με ξεκινησε στα καντηλια το μεσημερι χωρις λογο..εγω δεν ειμαι γιατρος να του κανω τον καλο οταν βριζει θα τα ακουει οπως πρεπει
ρε κλαψομουνη τι βαζεις αποσμασματικα απο την αρχη εδω ειναι τα ποστ οποιος θελει τα βλεπει..με το που μπηκα με εβρισες επειδη σου ειπα οτι σπας μπαλλες γαμιολα..σαν γυναικουλα κανεις και με αρχισες στα βρισιδια..εγω ομως δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης σου