Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Πάω να παίξω playstation, παίζω Warzone
δεν παιζεις καμμια μαλακια καλυτερα μπας και σε βοηθησει να γνωρισεις τον εαυτο σου?
οχι οτι θα αλλαξει τιποτα αλλα αν καταλαβεις ποσο μαλακας εισαι θα ειναι το πρωτο βημα να βελτιωθεις

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αν σου άρεσε το άλλο με τη μύξα κρατάμε εκείνο δεν χαλάω χατήρια

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Καληνύχτα σας κύριοι. Ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος που δεν τα κατάφερε να "συγχρωτιστεί". Κακομοίρης σκύλος, ψυχάκιας με Xanax, χωρίς ζωή, θα μου γαμήσουν τις βλεφαρίδες, θα περπατάω σκυφτός, "γαμιέται ότι με γέννησε", θα καθαρίσω την πούτσα του Νικοτρίβη, αλλά ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
και κάπως έτσι όπως χάνεται με αργά βήματα στο βάθος του δρόμου με φόντο ηλιοβασίλεμα
σκοντάφτει στο λούκι της ευδάπ και πέφτει με τα μούτρα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
ρε αρρωστακι,εισαι ψυχαναγκαστικο ναυαγιο..σου ειπα με το καλο να το βουλωσεις,στο ειπε ο Αγιος,στο ειπαν ολοι και εσυ νομιζεις επειδη εισαι γαμιολα κυκλοθυμικη και καταθλιπτικη οτι σου κανουμε επιθεση και στηριζουμε Μπλιζαραι και το νημα του.ΣΑΛΤΑ γαμησου λοιπον ρε τερμα οι κουβεντες τωρα..αν ξαναγραψεις για το αλλο νημα θα περπατας σκυφτος για παντα απο το πολυ γαμησι επειδη εισαι ανιωθο σκουλικι

Εντάξει...

Κατέβα και εσύ λίγο από το άλογο. Τον τσιγκλάς συνεχώς.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
και κάπως έτσι όπως χάνεται με αργά βήματα στο βάθος του δρόμου με φόντο ηλιοβασίλεμα
σκοντάφτει στο λούκι της ευδάπ και πέφτει με τα μούτρα.
αυριο θα μπει και θα με ξαναβρισει μετα θα μαλακωσει μετα θα σταματησει και μετα θα ασχοληθει παλι με Μπλιζαραι κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει...

Κατέβα και εσύ λίγο από το άλογο. Τον τσιγκλάς συνεχώς.
κανεις λαθος..με ξεκινησε στα καντηλια το μεσημερι χωρις λογο..εγω δεν ειμαι γιατρος να του κανω τον καλο οταν βριζει θα τα ακουει οπως πρεπει

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
κανεις λαθος..με ξεκινησε στα καντηλια το μεσημερι χωρις λογο..
1. Βλέπω στο άλλο νήμα τον ταξιτζή να αναφέρεται σε εμένα. Η τρίτη ή τέταρτη φορά που αναφέρονται σε εμένα.
2. Δεν μπορώ να μπω στο μπουρδελόνημα τους να απαντήσω γιατί ο Αντισθένης μου έχει στείλει τελεσίγραφο.
3. Απαντάω λακωνικά στο Νικοτρίβη εδώ.
4. Πετάγεται σαν την πούτσα ο Αθηναίος, και μου γράφει "σπας αρχίδια με την εμμονή σου"
5. Του απαντάω "ενώ εσύ που όλο γράφεις μαλακίες με τον άλλον είσαι οκ"
6. Βρίσκει πάτημα και με βρίζει όσο δεν πάει. Μπαίνει ενισχύσεις ο Τρομπάκης. Ξεκινάει και τις μαλακίες ο αγάμητος πρίγκηπας. Ε, τι να κάνω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
1. Βλέπω στο άλλο νήμα τον ταξιτζή να αναφέρεται σε εμένα.
2. Δεν μπορώ να μπω στο μπουρδελόνημα τους να απαντήσω γιατί ο Αντισθένης μου έχει στείλει τελεσίγραφο.
4. Πετάγεται σαν την πούτσα ο Αθηναίος, και μου γράφει "σπας αρχίδια με την εμμονή σου"
6. Βρίσκει πάτημα και με βρίζει όσο δεν πάει. Μπαίνει ενισχύσεις ο Τρομπάκης. Ξεκινάει και τις μαλακίες ο αγάμητος πρίγκηπας. Ε, τι να κάνω.
7,8,9,10 κλαις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
1. Βλέπω στο άλλο νήμα τον ταξιτζή να αναφέρεται σε εμένα. Η τρίτη ή τέταρτη φορά που αναφέρονται σε εμένα.
τα ποστ ειναι στις πισω σελιδες εκτος αν δεν θυμασαι τι γραφεις..τελευταια φορα που σε παραθετω και θα σου πω τουτο...εσυ το ξεκινησες σταματα το και θα σταματησουν να σε βριζουν ειναι πολυ απλο..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
1
2
3
4
5
6
7
κλαμα καριολα

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
Καληνύχτα σας κύριοι. Ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος που δεν τα κατάφερε να "συγχρωτιστεί". Κακομοίρης σκύλος, ψυχάκιας με Xanax, χωρίς ζωή, θα μου γαμήσουν τις βλεφαρίδες, θα περπατάω σκυφτός, "γαμιέται ότι με γέννησε", θα καθαρίσω την πούτσα του Νικοτρίβη, αλλά ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ.

Φιλαράκο.

Στην κόντρα σου με τον Νικοτρίβη και τον Τρουμπάκη, έχεις έρεισμα, δίοτι αυτοί μπήκαν και σε άρπαξαν από τα μούτρα. Και εδώ που τα λέμε, δεν είδα κανέναν να σου απαγορεύει να τους απαντήσεις. Την εμμονική ενασχόληση σου με το νήμα των παππούληδων σχολίασαν.

Την κόντρα όμως με τον Αθηναίο, εσύ την άνοιξες, και μάλιστα από το πουθενά. Μην προσπαθείς λοιπόν να βγείς από πάνω.

Και αυτά στα γράφει καποια κατ εξοχήν φίλερης περσόνα, που όμως παραδέχεται ότι την "ψάχνει" για να στήσει γλέντι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
στο μνημα σου θα γραφει...."ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ"

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
οφείλουμε να κρύψουμε στοργικά κάτω από τις φτερούγες μας τον πονεμένο σινς και αφού διαπιστώσουμε το ανίατο της ασθένειας να το πνίξουμε στον κουβά.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Φιλαράκο.

Στην κόντρα σου με τον Νικοτρίβη και τον Τρουμπάκη, έχεις έρεισμα, δίοτι αυτοί μπήκαν και σε άρπαξαν από τα μούτρα. Και εδώ που τα λέμε, δεν είδα κανέναν να σου απαγορεύει να τους απαντήσεις. Την εμμονική ενασχόληση σου με το νήμα των παππούληδων σχολίασαν.

Την κόντρα όμως με τον Αθηναίο, εσύ την άνοιξες, και μάλιστα από το πουθενά. Μην προσπαθείς λοιπόν να βγείς από πάνω.

Και αυτά στα γράφει καποια κατ εξοχήν φίλερης περσόνα, που όμως παραδέχεται ότι την "ψάχνει" για να στήσει γλέντι.
Screen Shot 2021-04-17 at 22.23.03.png

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
αυριο θα μπει και θα με ξαναβρισει μετα θα μαλακωσει μετα θα σταματησει και μετα θα ασχοληθει παλι με Μπλιζαραι κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κανεις λαθος..με ξεκινησε στα καντηλια το μεσημερι χωρις λογο..εγω δεν ειμαι γιατρος να του κανω τον καλο οταν βριζει θα τα ακουει οπως πρεπει
Κανένα λάθος δεν κάνω.

Σου έγραψα να ηρεμήσεις λίγο, γιατί από το απόγευμα που όντως σε προκάλεσε, τον πάς κωλοφεράντζα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
ρε κλαψομουνη τι βαζεις αποσμασματικα απο την αρχη εδω ειναι τα ποστ οποιος θελει τα βλεπει..με το που μπηκα με εβρισες επειδη σου ειπα οτι σπας μπαλλες γαμιολα..σαν γυναικουλα κανεις και με αρχισες στα βρισιδια..εγω ομως δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom