Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Έχει δυο σωβρακα άπλυτα… αναλαμβάνειςΔεν ανοίγομαι ούτε απλώνομαι αλλά για τον Αθηναίο καθαρίζω αν χρειαστεί. Νεύμα να μου κάνει μόνο!
Έχει δυο σωβρακα άπλυτα… αναλαμβάνειςΔεν ανοίγομαι ούτε απλώνομαι αλλά για τον Αθηναίο καθαρίζω αν χρειαστεί. Νεύμα να μου κάνει μόνο!
Το τραγούδι το ξέρεις φαντάζομαι!Έλα ρε Μάρκο Ματθαίο Ιωαννη Λουκά μη τσιμπάς αμέσως…
Δεν σε είπε μπατίρη ο αδερφός Αντζελο…
πλακιτσα να γίνεται
Που παιρνουμε χαρτάκι για την ουρά?Μη μαλώνεις τον Ματθαίο-Λουκά μαν… ηρθε εδώ να μοιράσει λεφτά
μην τον ακούς Μάρκο
Ναι στενοχωρήθηκα πολύ !!!! χαχαχαχα Το τελευταίο που μου απασχολεί είναι αν με πουν μπατιρη ή οχι!αχχχαχααΈλα ρε Μάρκο Ματθαίο Ιωαννη Λουκά μη τσιμπάς αμέσως…
Δεν σε είπε μπατίρη ο αδερφός Αντζελο…
πλακιτσα να γίνεται
Δεν έχω τετοια προβλήματα αρκεί να λέρωσε ο Αθηναίος όμως!χαχαχαχαΈχει δυο σωβρακα άπλυτα… αναλαμβάνεις
Πρώτα θα εισπράξει ο Αντζελο και μετά βλέπουμε θειοΠου παιρνουμε χαρτάκι για την ουρά?
Μάρκο ποσο χρόνων είσαι εάν επιτρέπεται;Ναι στενοχωρήθηκα πολύ !!!! χαχαχαχα Το τελευταίο που μου απασχολεί είναι αν με πουν μπατιρη ή οχι!αχχχαχαα
Σε γουρουνοπουλα και παιδακια, (αρνί και προβατινα) ξεχρεωνεις;του τα εχω πληρωσει πενταπλά σε σουβλακια,τσιζκεικ κλπ
οταν τελειωσει η γαμημενη διαιτα πραγματικα μια μερα θα την αφιερωσω στα κοψιδιαΣε γουρουνοπουλα και παιδακια, (αρνί και προβατινα) ξεχρεωνεις;
Πάρε μια σαλάτα Kozi’s τώρα και άντε να ανοίξεις το κωλομπαρακι σουΣε γουρουνοπουλα και παιδακια, (αρνί και προβατινα) ξεχρεωνεις;
Θα κανεις ζημιά ΖΗΜΙΑοταν τελειωσει η γαμημενη διαιτα πραγματικα μια μερα θα την αφιερωσω στα κοψιδια
Σας έχω ορίσει μάρτυρα σε μονομαχία.οταν τελειωσει η γαμημενη διαιτα πραγματικα μια μερα θα την αφιερωσω στα κοψιδια
γαμησε τα καταρα το γαμημενο...Πάρε μια σαλάτα Kozi’s τώρα και άντε να ανοίξεις το κωλομπαρακι σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα κανεις ζημιά ΖΗΜΙΑ
θα μπεις λαου λαου στη κρεπαλη να μην σε πάρει πρέφα το αντεράκι σου
Σιγά σιγά με το μαλακόγαμησε τα καταρα το γαμημενο...
Ατενεζο, μην αγχωνεσαι. Σεβομαι την διατροφη σου. Θα τρωω εγω. Να εισαι σιγουρος οτι θα πιστεψεις οτι εχασες τα κιλα που θελεις και εισαι ετοιμος για κοψιδι...οταν τελειωσει η γαμημενη διαιτα πραγματικα μια μερα θα την αφιερωσω στα κοψιδια
κανε μετάφραση ρε συ δεν κατάλαβα τίποταΑτενεζο, μην αγχωνεσαι. Σεβομαι την διατροφη σου. Θα τρωω εγω. Να εισαι σιγουρος οτι να πιστεψεις οτι εχασες τα κιλα που θελεις και εισαι ετοιμος για κοψιδι...
Το σαλατικο αυτο ειναι ταμαμ για συνοδευτικο.Πάρε μια σαλάτα Kozi’s τώρα και άντε να ανοίξεις το κωλομπαρακι σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα κανεις ζημιά ΖΗΜΙΑ
θα μπεις λαου λαου στη κρεπαλη να μην σε πάρει πρέφα το αντεράκι σου
Δεν περιμενα να καταλαβεις ρε βλαμμενο. Δεν εχω τετοιες απαιτησεις απο εσενα.κανε μετάφραση ρε συ δεν κατάλαβα τίποτα
αχ λεξι μπελ!!!Η βελτίωση τους είναι εμφανέστατη
Μλκ το έβαλα στο Google translate και πάλι δεν μπορεσε να το μεταφράσειΔεν περιμενα να καταλαβεις ρε βλαμμενο. Δεν εχω τετοιες απαιτησεις απο εσενα.
Πηγες νωρίτερα για να γεμίσεις τα ψυγεία…. ΟΧΙ για να τα αδειάσεις… χικ χικ χικΔεν περιμενα να καταλαβεις ρε βλαμμενο. Δεν εχω τετοιες απαιτησεις απο εσενα.