athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.015
- Πόντοι
- 12.756
επρεπε ηδη να ειχε γινει γκαλα να μαζευτουν 509 ευρω να παρω το χβοχ..και κατι γαμηδιαρηδες Σεσκουλες κανουν τουρ με την μαφια στην Ιταλια
κάπου πηρε το ματι μου οτι η νοσοκόμες έχουν παράπονα ,και εγω ειμαι διατιθέμενος να της περιποιηθώΏπα κύριε Σεσουάρ...
Κι εμείς εδώ τι δουλειά κάνουμε;;;
Καραφλους κουρεύουμε;;;
Ο Αντζελο θέλει το 10ρικο ΤΟΥ…!!!!!Δεν ειπώθηκε ούτε υπονοήθηκε κάτι άλλο! Του κάνουμε το τραπέζι ρε φίλε εκεί είναι το προβλημα? Κάποι λύση θα βρεθεί!
Γαμάτο φίλε το έχω δει και γελάω πολλές φορές! Μα δίνουμε! Αλλα δεν ειπώθηκε κάτι απο τον οφειλέτη ούτε απο τον πιστωτη!Δωσε λίρας… δωσε δραχμας… δωσε δολάρια… δωσε πετσέτες… δωσε κάτι… δωσε ντε…
να κανουμε και ενα γκαλα για το ipadεπρεπε ηδη να ειχε γινει γκαλα να μαζευτουν 509 ευρω να παρω το χβοχ..και κατι γαμηδιαρηδες Σεσκουλες κανουν τουρ με την μαφια στην Ιταλια
κάπου πηρε το ματι μου οτι η νοσοκόμες έχουν παράπονα ,και εγω ειμαι διατιθέμενος να της περιποιηθώ
θα του βαλω τις σταγονες που θεραπευουν μεχρι και καταρακτηΤο ματάκι σας εεε;
Για περάστε από το οφθαλμολογικό.
Θα τα πούμε στα καφέ το πρωινό αυριο και τα 10 Ρίκα και ολαΟ Αθηναίος εδώ ήταν! Δεν είπε ναι χρωστάω Αντζελο. Ούτε ο Αντζελο είπε οτι του χρωστάει ο Αθηναίος! Περιμένω ενημέρωση αυριο!
Σου χρωστάει ο φίλος μου ο Αθηναίος 10 ευρω φίλε μου? Υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός τον οποίο δεν κάλυψε?Αύριο θα καθαρίσει ο μουνης το πρωί στο καφε
του τα εχω πληρωσει πενταπλά σε σουβλακια,τσιζκεικ κλπΣου χρωστάει ο φίλος μου ο Αθηναίος 10 ευρω φίλε μου? Υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός τον οποίο δεν κάλυψε?
η αληθεια ειναι οτι με πιανει μια έξαρση καυλας για νοσοκόμεςΤο ματάκι σας εεε;
Για περάστε από το οφθαλμολογικό.
θα του βαλω τις σταγονες που θεραπευουν μεχρι και καταρακτη
Ναι του είχα πάρει κάτι χάμπουργκερ δουλευαμε κοντά και του τα πήγα εγώ μέσα στο καύσωνα του γαμιολη και μου λέει θα τα βρούμε παραμύθι ο καργιοληςΣου χρωστάει ο φίλος μου ο Αθηναίος 10 ευρω φίλε μου? Υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός τον οποίο δεν κάλυψε?
Ωραία περιμένω ιντερνετικη ενημέρωση! Καληνύχτα πάω στην απομόνωση μου!Θα τα πούμε στα καφέ το πρωινό αυριο και τα 10 Ρίκα και ολα
ποτε ρε γαμιολη αύριο θα σετου τα εχω πληρωσει πενταπλά σε σουβλακια,τσιζκεικ κλπ
Όχι αυτές ντοκτορ αυτές χρήζουν στην περίπτωση του κ. Σέσκουλαθα του βαλω τις σταγονες που θεραπευουν μεχρι και καταρακτη
κατι διπιτα με χοιρινο και μπεικον και κατι προφιτερολια Ανδριαποτε ρε γαμιολη αύριο θα σε
Ωραία, εσύ θέλεις τα χρήματα που πλήρωσες για τα χαμπουργκερ? Ή θέλεις τα αντιστοιχα χαμπουργκερ ή κατι αλλο να φας?Ναι του είχα πάρει κάτι χάμπουργκερ δουλευαμε κοντά και του τα πήγα εγώ μέσα στο καύσωνα του γαμιολη και μου λέει θα τα βρούμε παραμύθι ο καργιολης
Ουστ μουνηκατι διπιτα με χοιρινο και μπεικον και κατι προφιτερολια Ανδρια
Γιατί ρε μεγάλε δικηγόρο σε βάλαμε εσένα;Ωραία, εσύ θέλεις τα χρήματα που πλήρωσες για τα χαμπουργκερ? Ή θέλεις τα αντιστοιχα χαμπουργκερ ή κατι αλλο να φας?