athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.012
- Πόντοι
- 12.756
θελει 2 αγελαδες σε κοψιδιαΩραία, εσύ θέλεις τα χρήματα που πλήρωσες για τα χαμπουργκερ? Ή θέλεις τα αντιστοιχα χαμπουργκερ ή κατι αλλο να φας?
θελει 2 αγελαδες σε κοψιδιαΩραία, εσύ θέλεις τα χρήματα που πλήρωσες για τα χαμπουργκερ? Ή θέλεις τα αντιστοιχα χαμπουργκερ ή κατι αλλο να φας?
κατι διπιτα με χοιρινο και μπεικον και κατι προφιτερολια Ανδρια
Ωραία συνενοηθείτε θέλει δίπιτα με χοιρινό, χρηματα ή καμια νοσοκόμα γραμματέα κλπ? Αντε και καθαριστρια αν τη βρίσκει με αυτες! τα uniform που θέλει !κατι διπιτα με χοιρινο και μπεικον και κατι προφιτερολια Ανδρια
ειναι ο χρηματοδοτης μουΓιατί ρε μεγάλε δικηγόρο σε βάλαμε εσένα;
Ρε τραβά γαμησου εσύειναι ο χρηματοδοτης μου
Μπα ρε φίλε δικηγόρος δεν μπαίνω αλλα τον έχετε γαμήσει για το 10ρικο απουσία του!Γιατί ρε μεγάλε δικηγόρο σε βάλαμε εσένα;
Μη μαλώνεις τον Ματθαίο-Λουκά μαν… ηρθε εδώ να μοιράσει λεφτάΓιατί ρε μεγάλε δικηγόρο σε βάλαμε εσένα;
Ποιος είναι αυτός μανΜη μαλώνεις τον Ματθαίο-Λουκά μαν… ηρθε εδώ να μοιράσει λεφτά
μην τον ακούς Μάρκο
Στο είπα και πριν υπάρχουν ντοκουμέντα, το 10ρικο του Αθηναίου καλύπτω εφόσον υφίσταται!Μη μαλώνεις τον Ματθαίο-Λουκά μαν… ηρθε εδώ να μοιράσει λεφτά
μην τον ακούς Μάρκο
Μελι? κανει καλο στο
Απόψε θα φάμε γιαουρτάκι με αμύγδαλα !!
Καλα μην απλώνεσαι τυπε μην ανοιγεσαι..Στο είπα και πριν υπάρχουν ντοκουμέντα, το 10ρικο του Αθηναίου καλύπτω εφόσον υφίσταται!
Δεν ανοίγομαι ούτε απλώνομαι αλλά για τον Αθηναίο καθαρίζω αν χρειαστεί. Νεύμα να μου κάνει μόνο!Καλα μην απλώνεσαι τυπε μην ανοιγεσαι..
Ναι καλά τυπε μην σου πέσουν από τη φοδρα τα ψιλάΔεν ανοίγομαι ούτε απλώνομαι αλλά για τον Αθηναίο καθαρίζω αν χρειαστεί. Νεύμα να μου κάνει μόνο!
Σήμερα τον βάπτισε ο Άγιος…Ποιος είναι αυτός μαν
Δεν έχω φόδρα αδελφούλη και με ψιλά δεν ασχολούμαι εδώ και καιροΝαι καλά τυπε μην σου πέσουν από τη φοδρα τα ψιλά
Έλα ρε Μάρκο Ματθαίο Ιωαννη Λουκά μη τσιμπάς αμέσως…Δεν έχω φόδρα αδελφούλη και με ψιλά δεν ασχολούμαι εδώ και καιρο
Για συγκεκριμένους !Σήμερα τον βάπτισε ο Άγιος…
Απο Μάρκο - Ιωάννη τον έβγαλε Ματθαίο - Λουκά
Αύριο θα προσκομίσει Ε9, Ε3 και θα φέρει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων
Καλό παιδί φαίνεται… πληρώνει για τους άλλους
επρεπε ηδη να ειχε γινει γκαλα να μαζευτουν 509 ευρω να παρω το χβοχ..και κατι γαμηδιαρηδες Σεσκουλες κανουν τουρ με την μαφια στην Ιταλια