Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Αν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαι

watch-out-guys-weve-got-a-badass-over-here.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
  • Like
Αντιδράσεις: shadow

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
τυπε ολο λογια ειναι ,αν δεν γινει ραντεβου θανάτου και χυθεί αίμα ,δεν εχει ενδιαφέρον!! :confused:
ο μονος που θα δωσει ραντεβου θανατου εδω μεσα ειναι ο αλεξ και αυτο μονο για μουνι θα γινει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ο μονος που θα δωσει ραντεβου θανατου εδω μεσα ειναι ο αλεξ και αυτο μονο για μουνι θα γινει
Κι αυτό θανάτου θα θεωρείται τύπε,γιατί οποια πάει με τον Άλεξ μετά θέλει να αυτοκτονήσει :confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Κι αυτό θανάτου θα θεωρείται τύπε,γιατί οποια πάει με τον Άλεξ μετά θέλει να αυτοκτονήσει :confused:
και ειχα την απορια τυπε γιατι ολες χανονται μυστηριωδως!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: LION7

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
3-4 συγκεκριμένους ανεβοκατεβαζω μαλάκες που ξεκίνησαν πρώτοι τα βρισίδια από το σκηνικό με το υποτιθέμενο ραντεβού με τη wine

Φίλτατε κωλοτούμπα, η χρονική συνθήκη που αναφέρετε είναι -για εμένα προσωπικά- η στιγμή που χάσατε το (όποιο, εξαρχής περιορισμένο) γόητρο σας σαν περσόνα

και μάλιστα υπό αρκούντως αντικειμενικούς όρους η κρίση μου, καθότι δεν εμπλέκονταν τρίτες περσόνες που -ας το θέσουμε έτσι σεμνά- τους έχω μία α' αδυναμία

τι εννοώ:

ισχυριστήκατε ως αστείο, ως αστείο καλών προθέσεων ας δεχτούμε ότι έλαβε χώρα το επίμαχο ραντεβού

ως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι θαμώνες του τόπικ - ξανατονίζω όλοι οι θαμώνες, όχι τα μου/σου φιλαράκια - επικέντρωσαν την καυλαντίστικη ημερήσια διάθεση τους στο να σας ερωτούν επ' αυτού και όλοι μαζί επίσης σας έριξαν ένα νοητό φατούρο αλά Γιάννης Γκιωνάκης στην Αλίκη στο Ναυτικό

τουτέστιν ένα έντονο και απαξιωτικό αλλά εξόχως αυθόρμητο και αναμενόμενο φατούρο, όταν εδείχθη (είτε από εσάς είτε από την τότε επικαιρότητα - συγχωρείστε μου την αδύναμη μνήμη) ότι ουδέποτε έλαβε χώρα το εν λόγω ραντεβού

και έρχομαι στο επίμαχο σημείο που η περσόνα σας κατρακύλησε αίφνης 10 σκαλοπάτια αξιοπρέπειας: αντί να δεχτείτε την συλλογική δυσαρέσκεια σαν Κύριος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη αποτυχίας του αστείου ή παρατραβήγματός του

κάνατε σαν κακιασμένη γεροντοκόρη

συνεπώς ανεξαρτήτως των εμπλεκόμενων προσώπων, στην ουσία δείξατε την μικρή φρικτή λέξη που όλους μας ακολουθεί αλλά κάποιους μας νικάει: κόμπλεξ

κοιτάξτε το αυτό, και μετά κοιτάτε την σκατόφατσα*** του κ. Αθηναίου :)

***πού ξέρετε, μπορεί να είναι σκατόφατσα τύπου Jason Statham :birdman:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
To μιμάκι ταίριαζε γάντι για άλλες παραθέσεις που έγιναν σημερα, όχι δικές μου, αλλά κατανοητό ότι με αγαπάς για αυτό προτιμησες μια δική μου :grouphug:

δείτε: διαβάζω πάντα από την τελευταία σελίδα προς τα πίσω όταν επανέρχομαι στην πραγματική (δλδ την ηλεκτρονική) ζωή

δώστε μου λίγο χρόνο ανάγνωσης :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Φίλτατε κωλοτούμπα, η χρονική συνθήκη που αναφέρετε είναι -για εμένα προσωπικά- η στιγμή που χάσατε το (όποιο, εξαρχής περιορισμένο) γόητρο σας σαν περσόνα

και μάλιστα υπό αρκούντως αντικειμενικούς όρους η κρίση μου, καθότι δεν εμπλέκονταν τρίτες περσόνες που -ας το θέσουμε έτσι σεμνά- τους έχω μία α' αδυναμία

τι εννοώ:

ισχυριστήκατε ως αστείο, ως αστείο καλών προθέσεων ας δεχτούμε ότι έλαβε χώρα το επίμαχο ραντεβού

ως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι θαμώνες του τόπικ - ξανατονίζω όλοι οι θαμώνες, όχι τα μου/σου φιλαράκια - επικέντρωσαν την καυλαντίστικη ημερήσια διάθεση τους στο να σας ερωτούν επ' αυτού και όλοι μαζί επίσης σας έριξαν ένα νοητό φατούρο αλά Γιάννης Γκιωνάκης στην Αλίκη στο Ναυτικό

τουτέστιν ένα έντονο και απαξιωτικό αλλά εξόχως αυθόρμητο και αναμενόμενο φατούρο, όταν εδείχθη (είτε από εσάς είτε από την τότε επικαιρότητα - συγχωρείστε μου την αδύναμη μνήμη) ότι ουδέποτε έλαβε χώρα το εν λόγω ραντεβού

και έρχομαι στο επίμαχο σημείο που η περσόνα σας κατρακύλησε αίφνης 10 σκαλοπάτια αξιοπρέπειας: αντί να δεχτείτε την συλλογική δυσαρέσκεια σαν Κύριος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη αποτυχίας του αστείου ή παρατραβήγματός του

κάνατε σαν κακιασμένη γεροντοκόρη

συνεπώς ανεξαρτήτως των εμπλεκόμενων προσώπων, στην ουσία δείξατε την μικρή φρικτή λέξη που όλους μας ακολουθεί αλλά κάποιους μας νικάει: κόμπλεξ

κοιτάξτε το αυτό, και μετά κοιτάτε την σκατόφατσα*** του κ. Αθηναίου :)

***πού ξέρετε, μπορεί να είναι σκατόφατσα τύπου Jason Statham :birdman:
Κάνετε το λάθος να το παρουσιάζετε σαν απλό φατούρο, οπότε όλα τα υπόλοιπα συνεπαγόμενα που έχετε γράψει μοιάζουν ως φυσιολογικά. Όχι ότι δεν ισχύουν όλα.

ΥΓ. Ποιο ήταν το προηγούμενο σας νικ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επειδη δεν μπορει να με εχει αποκλειστικα ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο νομιζω ,ίσως διεκδίκηση την Κατριν :confused:
Δεν εχω κανενα λογο να διεκδικησω κατι που μου ανηκει ηδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τύποι ψηνω μια φιλη να κάνει εγγραφη

Αν την καταφερω θα περασουμε πολυ ωραια

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
είστε υπέρ των εμβολίων

δεν θυμάμαι να έχω γράψει κάτι στο σάη, είμαι πάντα μεταξύ Κατρινάδικου & Κουταβουλιάδικου και Αγιοκλινικής

με παρακολουθείτε; ?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like