awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Αν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαι
Αν η ευχή που θες να κάνεις είναι να γίνεις όμορφος, λυπάμαι αλλά ούτε με ευχή ούτε με πλαστική δε σωζεσαι
εγω τυποι δεν απεχω!
φαρ ουεστ ειμαστε εδω τυπε! οποιος αντεξει τελευταιος!?
κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε τα συναδελφικά μας αντανακλαστικά εδώ μέσα
To μιμάκι ταίριαζε γάντι για άλλες παραθέσεις που έγιναν σημερα, όχι δικές μου, αλλά κατανοητό ότι με αγαπάς για αυτό προτιμησες μια δική μου
τυπε ολο λογια ειναι ,αν δεν γινει ραντεβου θανάτου και χυθεί αίμα ,δεν εχει ενδιαφέρον!!φαρ ουεστ ειμαστε εδω τυπε! οποιος αντεξει τελευταιος!
ο μονος που θα δωσει ραντεβου θανατου εδω μεσα ειναι ο αλεξ και αυτο μονο για μουνι θα γινειτυπε ολο λογια ειναι ,αν δεν γινει ραντεβου θανάτου και χυθεί αίμα ,δεν εχει ενδιαφέρον!!
Κι αυτό θανάτου θα θεωρείται τύπε,γιατί οποια πάει με τον Άλεξ μετά θέλει να αυτοκτονήσειο μονος που θα δωσει ραντεβου θανατου εδω μεσα ειναι ο αλεξ και αυτο μονο για μουνι θα γινει
αυτο νομιζω ,ίσως διεκδίκηση την Κατρινο μονος που θα δωσει ραντεβου θανατου εδω μεσα ειναι ο αλεξ και αυτο μονο για μουνι θα γινει
και ειχα την απορια τυπε γιατι ολες χανονται μυστηριωδως!!!!!Κι αυτό θανάτου θα θεωρείται τύπε,γιατί οποια πάει με τον Άλεξ μετά θέλει να αυτοκτονήσει
3-4 συγκεκριμένους ανεβοκατεβαζω μαλάκες που ξεκίνησαν πρώτοι τα βρισίδια από το σκηνικό με το υποτιθέμενο ραντεβού με τη wine
To μιμάκι ταίριαζε γάντι για άλλες παραθέσεις που έγιναν σημερα, όχι δικές μου, αλλά κατανοητό ότι με αγαπάς για αυτό προτιμησες μια δική μου
ο μονος που θα δωσει ραντεβουθανατουμε γερανό εδω μεσα ειναι ο αλεξ και αυτο μονο για μουνι θα γινει
τυπε για πες ,το ραντεβού ηταν με κερια κατω απο το φως τον αστεριώναπό το σκηνικό με το υποτιθέμενο ραντεβού με τη wine,
Κάνετε το λάθος να το παρουσιάζετε σαν απλό φατούρο, οπότε όλα τα υπόλοιπα συνεπαγόμενα που έχετε γράψει μοιάζουν ως φυσιολογικά. Όχι ότι δεν ισχύουν όλα.Φίλτατε κωλοτούμπα, η χρονική συνθήκη που αναφέρετε είναι -για εμένα προσωπικά- η στιγμή που χάσατε το (όποιο, εξαρχής περιορισμένο) γόητρο σας σαν περσόνα
και μάλιστα υπό αρκούντως αντικειμενικούς όρους η κρίση μου, καθότι δεν εμπλέκονταν τρίτες περσόνες που -ας το θέσουμε έτσι σεμνά- τους έχω μία α' αδυναμία
τι εννοώ:
ισχυριστήκατε ως αστείο, ως αστείο καλών προθέσεων ας δεχτούμε ότι έλαβε χώρα το επίμαχο ραντεβού
ως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι θαμώνες του τόπικ - ξανατονίζω όλοι οι θαμώνες, όχι τα μου/σου φιλαράκια - επικέντρωσαν την καυλαντίστικη ημερήσια διάθεση τους στο να σας ερωτούν επ' αυτού και όλοι μαζί επίσης σας έριξαν ένα νοητό φατούρο αλά Γιάννης Γκιωνάκης στην Αλίκη στο Ναυτικό
τουτέστιν ένα έντονο και απαξιωτικό αλλά εξόχως αυθόρμητο και αναμενόμενο φατούρο, όταν εδείχθη (είτε από εσάς είτε από την τότε επικαιρότητα - συγχωρείστε μου την αδύναμη μνήμη) ότι ουδέποτε έλαβε χώρα το εν λόγω ραντεβού
και έρχομαι στο επίμαχο σημείο που η περσόνα σας κατρακύλησε αίφνης 10 σκαλοπάτια αξιοπρέπειας: αντί να δεχτείτε την συλλογική δυσαρέσκεια σαν Κύριος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη αποτυχίας του αστείου ή παρατραβήγματός του
κάνατε σαν κακιασμένη γεροντοκόρη
συνεπώς ανεξαρτήτως των εμπλεκόμενων προσώπων, στην ουσία δείξατε την μικρή φρικτή λέξη που όλους μας ακολουθεί αλλά κάποιους μας νικάει: κόμπλεξ
κοιτάξτε το αυτό, και μετά κοιτάτε την σκατόφατσα*** του κ. Αθηναίου
***πού ξέρετε, μπορεί να είναι σκατόφατσα τύπου Jason Statham
Επειδη δεν μπορει να με εχει αποκλειστικα ε?Κι αυτό θανάτου θα θεωρείται τύπε,γιατί οποια πάει με τον Άλεξ μετά θέλει να αυτοκτονήσει
Δεν εχω κανενα λογο να διεκδικησω κατι που μου ανηκει ηδηαυτο νομιζω ,ίσως διεκδίκηση την Κατριν
Κάτι ειχα ψιλλιαστεί. Με μπερδευε το γεγονός ότι είστε υπέρ των εμβολίων ενώ ο Λίλα-νενας οχιΛιλάς ?
είστε υπέρ των εμβολίων
Σε ποια κατηγορία πυγμαχίας παίζει;Τύποι ψηνω μια φιλη να κάνει εγγραφη
Αν την καταφερω θα περασουμε πολυ ωραια